Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Alchemie @ 2016 04 14, 07:28)
Beje, kas planuojat pirkti Besta arba Pax, dabar lenkuose akcija uz kiekviena 500zl isleistu spintoms 50zl grazinama i nuolaidu kortele. (siaip akcija pagerejo, nes mums buvo uz 1000zl nuolaida 100 zl, bet ne visi isleidzia 1000 zlotu) 4u.gif

O tinka mūsų lietuviškos Ikea Family kortelės? Bet grįžta zlotai? Juos Lenkijoje vėl ir turi išleist?
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 04 14, 09:28)

Beje, kas planuojat pirkti Besta arba Pax, dabar lenkuose akcija uz kiekviena 500zl isleistu spintoms 50zl grazinama i nuolaidu kortele. (siaip akcija pagerejo, nes mums buvo uz 1000zl nuolaida 100 zl, bet ne visi isleidzia 1000 zlotu) 4u.gif

Norėjau pasitikslint, dėl tos kortelės lenkuose - kaip ją galima įsigyti - atvykus į pačią parduotuvę? Kokia ten tvarka ir per kiek laiko ji aktyvuojama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 04 14, 08:28)

Bet pasiūlymas nebeilgai galioja, tik iki 04 20 unsure.gif

QUOTE(laukine22 @ 2016 04 14, 10:51)
Norėjau pasitikslint, dėl tos kortelės lenkuose - kaip ją galima įsigyti - atvykus į pačią parduotuvę? Kokia ten tvarka ir per kiek laiko ji aktyvuojama? smile.gif

Aš užsisakinėjau Internetu, atsiuntė į namus. Nuvažiavus jau iškart pirkau su ja.

Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2016 04 14, 14:38)
Bet pasiūlymas nebeilgai galioja, tik iki 04 20 unsure.gif
Aš užsisakinėjau Internetu, atsiuntė į namus. Nuvažiavus jau iškart pirkau su ja.

Bet reikia pasirinkti konkrečią parduotuvę Lenkijoje? Bandžiau kažkada pildyt, tai netiko lyg adresas, nes ne lenkiškas...
Atsakyti
Nepamenu, kas skundėsi, kad šiemet IKEA neturi kokosų auginimo terpės. Šiandien mačiau, tik supakuota kiek kitaip nei anksčiau:

http://www.ikea.com/...ducts/20287100/

user posted image
Atsakyti
o kas čia per žemė? kuo ji ypatinga? g.gif

---

Taip nusivyliau, kad ši plautuvė netinka 60cm stalviršiui. Patiko ta vieta kur galima padėti kempinę ir šeip didelė. Reiks pirkt mažesnę verysad.gif BOHOLMEN

Beje kas žinot ar virtuviniuose maišytuvuose keičiasi aeratorius? mūsų senukui no name maišytuvui neseniai pakeičiau nes apkalkėjo ir vanduo prasčiau bėgavo.. o pvz turim vonioj Ikėjos maišytuvą tai ten jau nepakeisi, apie tai nepagalvojau kai pirkau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 14 balandžio 2016 - 14:48
QUOTE(laukine22 @ 2016 04 14, 13:42)
Bet reikia pasirinkti konkrečią parduotuvę Lenkijoje? Bandžiau kažkada pildyt, tai netiko lyg adresas, nes ne lenkiškas...

Kiek pamenu, sali rasiau Lenkija ir salia Lietuva. Atejo. Pries tai pildziau parduotuveje anketa, tai ji, matyt, tiesiai i siuksliadeze iskeliavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neryztinga @ 2016 04 14, 15:29)
Nepamenu, kas skundėsi, kad šiemet IKEA neturi kokosų auginimo terpės. Šiandien mačiau, tik supakuota kiek kitaip nei anksčiau:

http://www.ikea.com/...ducts/20287100/
http://www.ikea.com/...PE429369_S4.JPG

aciuuuuuuuuuuuuuu
As ieskojau.
Gera ji tuo, kad tai 2 kartus padidejanti medziaga, kuri turi naudingu medziagu daigui 4-6 savaitem, kol ji reiks persodinti. Vietos uzima nedaug, imeti i pvz. popierini kavos puodeli iki puses, uzpili vandeniu ir ji brinksta, kol pasiekia virsu, tada seji thumbup.gif

Pewrkant pagal akcija, ne i Family krtele grazina, o duoda toki kaip cekiuka, kuriama info kiek jums pinigu uzskaityta, ir juo net tuo paciu atsiskaitymu gali uz kitas prekes atsiskaityti 4u.gif
Turiu lenkiska Family kortele, jei reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2016 04 14, 15:47)
Taip nusivyliau, kad ši plautuvė netinka 60cm stalviršiui. Patiko ta vieta kur galima padėti kempinę ir šeip didelė. Reiks pirkt mažesnę  verysad.gif BOHOLMEN

http://www.ikea.com/...ucts/S09897225/
Šita ne ką mažesnė (ir pigesnė). Ir tikrai buvo įtalpinta į 60cm stalviršį. Žinoma, forma kitokia, bet... Man patiko būtent todėl, kad ne blekinė rolleyes.gif Kadangi iki Vilniaus mums toli, tai ilgai ieškojau apylinkėse ir neradau. Taigi, tik Ikea man padėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 balandžio 2016 - 05:32
QUOTE(pašnekutė @ 2016 04 15, 06:31)
http://www.ikea.com/...ucts/S09897225/
Šita ne ką mažesnė (ir pigesnė). Ir tikrai buvo įtalpinta į 60cm stalviršį. Žinoma, forma kitokia, bet... Man patiko būtent todėl, kad ne blekinė  rolleyes.gif  Kadangi iki Vilniaus mums toli, tai ilgai ieškojau apylinkėse ir neradau. Taigi, tik Ikea man padėjo  ax.gif

mums tinka plieninės nes ir technika juodai sidabrinė, nesižiūrės balta, o be to ji keramikinė, o aš gana neatsargi , sudaužysiu visus indus manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2016 04 15, 08:24)
mums tinka plieninės nes ir technika juodai sidabrinė, nesižiūrės balta, o be to ji keramikinė, o aš gana neatsargi , sudaužysiu visus indus  manau  biggrin.gif

biggrin.gif taaaip... ji ne visur tinka, bet mums kaip tik balta geriau žiūrisi, o ir gana nemaža šita. O dėl sudaužymo aš iš kart įtiesiau kriauklėn kilimėlį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 balandžio 2016 - 19:32
QUOTE(Ducky @ 2016 04 14, 14:47)
Taip nusivyliau, kad ši plautuvė netinka 60cm stalviršiui. Patiko ta vieta kur galima padėti kempinę ir šeip didelė. Reiks pirkt mažesnę  verysad.gif

o sita netinka? g.gif pas mus tokia ant 60cm stalvirsio thumbup.gif
Atsakyti