Nusipirkau kelis produktus šios kosmetikos. Kol kas patinka, bet jie nepigūs. Prieš pirkdama visą liniją noriu daugiau nuomonių. Nors gydytojos dermatologės labai ją giria.
Kurie produktai patiko? Kurie ne? Kodėl?
Turiu:
Hidraven prausiklį bemuilį. Patinka, kad neturi kvapo, nesausina odos, gerai nuvalo makiažą, prausiu su juo akis - gerai nuprausia ir nedirgina akių.
Sensyses Classic liposominis valiklis - gerai nuvalo makiažo likučius, sudrėkina odą. Kartais su juo ir akių makiažą valau.
Hidraderm Hyal veido kremas. Mano mėgstamiausias veido kremas. Lengvos tekstūros, neriebus, gerai susigeria, drėkina. Žiemą kartais jo būna per mažai (mano oda tikrai sausa būna), tai naudoju tada Hidraloe drėkinantį kremą, kuris labiau drėkina, bet yra riebesnis nei Hyal.
Dar esu mamai ir 2 draugėm nupirkus produktų (rinkinukus arba šiaip pavienius), tai labai džiaugėsi. Draugei pirkau Acglicolic kremą ir Hidraven prausiklį. Pas ją mišri oda, tai sakė labai patiko.
Mamai pirkau Daeses kremą ir serumą, po to Retises kremą su serumu. Irgi patiko.
Žodžiu išbandžiau visai nemažai Sesdermos produktų. Gera kokybė. Nors kaina ir ne itin maža, bet tikrai verta.
Man rekomendavo kosmetologė, davė mėginukų. Aš riebiaodė, tai man davė Salises, Azelac ir Vit C serumą bei micelinį. Micelinių šiai pnenaudoju, tai neturiu su kuo lyginti ir komentuoti. Serumas man nelabai tiko, kišosi poros, bet Azelac ir Salises labai geri, nė vieno spuogo, nekimšo porų. Kiek žinau, jų galima pigiau parsisiųst iš užsienio, yra ir PL internetinėse vaistinėse. Eurovaistinės asortimentas mažas, o kainos didesnės nei perkant pas kosmetologę.
As pradejau naudoti vit C seruma ir Factor G veido bei paakiu kremus:) tik pradejau naudoti,todel atsiliepimu nelabai turiu. Esu sausiaode, maniau labiau tiktu kremas drekinantis Hidraderm Hial, taciau nepatiko, kad kremo sudetyje parabenai.. nelabai suprantu, kodel tas pats gamintojas i vienus kremus nededa parabenu, o i kitus prikrauna