Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

QUOTE(sigbut @ 2017 08 04, 07:28)
Kiek stipriai nesueina sanaudos tarp rodomu ir faktiniu?

Na pirma sezona zaidziu, bus galima pabandyti paeksperimentuot, nes tas 60C stipriai musa bendra COP'a zemyn

Tiksliai dabar nepasakysiu, nes minimaliai vesinu namą per grindis ir matau jog cirkuliacinio mazas el. sąnaudas neiskaito pultelis į savo statistiką.
Atsakyti
Šildo 200ltr boileri, be jokių kolektoriu, nustatyta 52, realiai sušildo iki 53-54.
Mėn sanaudos - iki 5e (atskiro skaitiklio nėra).

QUOTE(sigbut @ 2017 08 04, 07:28)
Kiek stipriai nesueina sanaudos tarp rodomu ir faktiniu?

Na pirma sezona zaidziu, bus galima pabandyti paeksperimentuot, nes tas 60C stipriai musa bendra COP'a zemyn

Atsakyti
Šildom 200 litrų boilerį iki 40 laipsnių. Jeigu prausiamės vonioj pakeliam tam kartui iki 45. Kartą per savaitę dezinfekcija iki 65 laipsnių. Realios sąnaudos pagal atskirą skaitiklį apie 12 Eu/ mėnesiui
Atsakyti
Ruošiama partija SS (Lietuvoje žinomi kaipEnegySave) užpirkimui .
Gal ką domina galimybė prisijungti pirkiniui už patrauklesnę kainą .

Info apie siurblius galima rasti Gorenje puslapyje :http://www.gorenje.com/heating-systems/en/66104

Taip pat yra geoterminis variantas 6kW. (Del info rašyti asmeninę žinutę)
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2017 08 28, 10:59)
Ruošiama partija  SS (Lietuvoje žinomi kaipEnegySave)  užpirkimui .
Gal ką domina galimybė prisijungti pirkiniui už patrauklesnę kainą .

Info apie siurblius galima rasti Gorenje puslapyje :http://www.gorenje.com/heating-systems/en/66104

Taip pat yra geoterminis variantas 6kW. (Del info rašyti asmeninę žinutę)

Kaip graziai gorenje pateike siuos ss, ir matau softas kitoks. As prisijungciau, bet man reikes tik po geru metu
Atsakyti
QUOTE(Orginalus @ 2017 09 03, 10:40)
Kaip graziai gorenje pateike siuos ss, ir matau softas kitoks. As prisijungciau, bet man reikes tik po geru metu

Pas mane lygiai tokia pati situacija, sutarėm, kad kooperuosimės kitąmet, tai gal ir jūs prisijungsit?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaroncikas @ 2017 09 03, 21:58)
Pas mane lygiai tokia pati situacija, sutarėm, kad kooperuosimės kitąmet, tai gal ir jūs prisijungsit?smile.gif

Kitiems metams galbūt ir aš prisijungčiau.
Atsakyti
Ir as dar kitiems metams buciau, tai tikiuos cia pranesit kas pradesit organizuot smile.gif
Atsakyti
Kadangi per korida šįkart siurblio užsisakyti neišėjo, tai tenka ieškoti alternatyvų.. Gal kas esat suradę gerų variantų 6-9kW oras - vanduo už "krikščionišką" kainą? Būtų smagu jei pasidalintumėt..
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2017 09 08, 10:32)
Kadangi per korida šįkart siurblio užsisakyti neišėjo, tai tenka ieškoti alternatyvų.. Gal kas esat suradę gerų variantų 6-9kW oras - vanduo už "krikščionišką" kainą? Būtų smagu jei pasidalintumėt..

Amalvai parasyk, jie neseniai dare akcijas panasonic ss
Atsakyti
QUOTE(Orginalus @ 2017 09 08, 11:33)
Amalvai parasyk, jie neseniai dare akcijas panasonic ss

Bet kad čia forume kas turi panasonicus tai nei vieno patenkinto g.gif
Atsakyti

Bet kad čia forume kas turi panasonicus tai nei vieno patenkinto g.gif

Tai mano žiniom ir Daikinas dabar "auksu neziba". Su H serijos Panasonicu ne iki galo išdirbta programinė įranga, neina pasirinkti norimos histerizes naudojant vidini pultelį kaip termostata. Blogai skaičiuoja elektros sąnaudas, t.y. per mažas. Spaudziau Panasonico inžinierius, bet sunkiai su jais. Sakė naujame modelyje taisys šias klaidas.....nelabai rimtas požiūris. 

Atsakyti