Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

QUOTE(AsAntonio @ 2017 01 07, 12:17)
patikrinau savo gan neblogai, net apacioje ledo kalno nera smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Pas jus matau galingas - dviejų propelerių. Ar tenai pas jus šianakt buvo naudojami?
Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2017 01 07, 14:00)
Pas jus matau galingas - dviejų propelerių. Ar tenai pas jus šianakt buvo naudojami?

prie -15 jungiasi pirmoji pakopa jei didelis yra temperaturos kritimas tarp griztamo ir iseinancio, tai taip, ji veike sian prie - 20, as viska esu pajunges, nes galima butu taupymo klausimais atjungt (galiu ta padaryt programiskai), bet jau kaip suprogramuota korejieciu tegul taip ir buna smile.gif 6 ryto buvo ~-23 laipsniu.
kaip man aiskino, ar bus vienas ar du propieliariai skirtumas, kad su 2 lengviau ir greciau SS uzkelia iki reikiamos temperaturos. stebuklu bet kokiu atveju nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsAntonio: 07 sausio 2017 - 14:24
Iš termomases. 😆
Per pietus vel isijungiau.
Duoda šaltis cia Rytuose vaizdų....

QUOTE(cibulis @ 2017 01 07, 12:00)
Ir kaip tada šildei namą?

Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2017 01 07, 14:22)
jus gal rytu lietuvoj gyvenat, kad orinukai sianakt atsijunginejo? mano oras-oras kaune tai sukasi nestodamas jau trecia ziema.

Šalta Vilniuje. 9 val. ryto buvo -21, prie namo būtų kokie -23. Kitas dalykas, metinė temperatūra Vilniuje yra žemesnė nei Kaune. Pas mus tikrai šalta.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 01 07, 14:46)
Šalta Vilniuje. 9 val. ryto buvo -21, prie namo būtų kokie -23. Kitas dalykas, metinė temperatūra Vilniuje yra žemesnė nei Kaune. Pas mus tikrai šalta.

Pagal feisbuke dedamas fotkes, aplink Vilnių širyt ir -27C buvo ne riba. Nenuostabu, kad orinukai stoja.
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2017 01 07, 15:23)
Pagal feisbuke dedamas fotkes, aplink Vilnių širyt ir -27C buvo ne riba. Nenuostabu, kad orinukai stoja.

Nekeiciant temp I grindis, siandien 9h ryte pirmam aukste turejau 19C, kai iprastai buna apie 21.5c smile.gif

Juokas juokais, bet zinau viena prie Vilniaus raj. vieta,kur dabar nera elektros - va cia nekazka...
Atsakyti
QUOTE(AsAntonio @ 2017 01 07, 12:17)
patikrinau savo gan neblogai, net apacioje ledo kalno nera smile.gif

O matau irgi ant sienos pakabintas. Ar nesijaučia triukšmo per vibracijas prie tokių šalčių?

QUOTE(Verteris @ 2017 01 07, 16:23)

Pas mane žemiausia buvo -23, nežinau ar tenai jungėsi, bet kompresorius sukosi, tik jau aukštais dažniais smile.gif
Atsakyti
Dabar va -23. Sukasi, be teno, nesugebu ijungt. Daznis- 60 hz.

QUOTE(balbiesas @ 2017 01 07, 17:45)

Pas mane žemiausia buvo -23, nežinau ar tenai jungėsi, bet kompresorius sukosi, tik jau aukštais dažniais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(balbiesas @ 2017 01 07, 18:45)
O matau irgi ant sienos pakabintas. Ar nesijaučia triukšmo per vibracijas prie tokių šalčių?

pas mane siena bendrai ~46 cm, bet kazkiek jauciasi prie tu salciu, tikrai negaliu teigti, kad niekas nesigirdi smile.gif, dazniausiai girdisi jau pries atitirpinima.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2017 01 07, 20:00)
Dabar va -23. Sukasi, be teno, nesugebu ijungt. Daznis- 60 hz.

tas pats sukasi be tenu, nesuprantu as tu tenu isijungimo algoritmo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsAntonio: 07 sausio 2017 - 20:10
QUOTE(arkava @ 2017 01 07, 11:41)
Snd rytas -27.
Iki 24 Orinukas dar veikė, be teno. I grindis +27-28.
Paryciais kompresoroaus apsaugos išjungė. Peršalta.

Galite palyginti, ką tuo metu veikia geoterminis. Apie jokius tenų įsijungimus net nėra kalbos. Ir šiaip siurblys per parą buvo įsijungęs vos 4 kartus, o visą dieną miegojo.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 01 07, 21:54)
Galite palyginti, ką tuo metu veikia geoterminis. Apie jokius tenų įsijungimus net nėra kalbos. Ir šiaip siurblys per parą buvo įsijungęs vos 4 kartus, o visą dieną miegojo.

Tai gal dar ir Paliukas prisijungs su KKK palyginimu? Čia orinukų tema.
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2017 01 07, 23:59)
Tai gal dar ir Paliukas prisijungs su KKK palyginimu? Čia orinukų tema.

Kas nepatinka? Aš kai rinkausi, tarp oro ir žemės net labai ieškojau tokios informacijos. Aš nesigiriu, aš tik leidžiu žmonėms pasirinkti ir objektyviai palyginti.
Atsakyti