QUOTE(mintas @ 2016 12 19, 21:55)
Aš vandenį vis dar šildau elektriniu boileriu, tai nuėmiau trieigio valdiklį ir eksperimentuoju. Taip, tik nuėmus trieigio valdiklį galima žaisti su srautų paskirstymu ir tik rankomis galima pilnai uždaryti vožtuvą. Kai rankomis užsuki, net matosi kaip viskas sudreba nuo pniaumo smūgio.
Beje, mano trieigis vožtuvas irgi nesandariai srautus uždarinėja. Ką ten sakei padarei? Kaip vyksta dubliavimas.
Papildyta:
11kW pas tave prie lauko +7C, taip kad seniai pas tave nė iš tolo nepanašu į maksimalų galingumą, plius pas tave inverteris, kuris spėju nelabai kada dirba maksimaliu režimu, nebent per šalčius.
Beje, mano trieigis vožtuvas irgi nesandariai srautus uždarinėja. Ką ten sakei padarei? Kaip vyksta dubliavimas.
Papildyta:
11kW pas tave prie lauko +7C, taip kad seniai pas tave nė iš tolo nepanašu į maksimalų galingumą, plius pas tave inverteris, kuris spėju nelabai kada dirba maksimaliu režimu, nebent per šalčius.
O tu mintai nebandei deti davikli ne ant griztamo, bet ant paduodamo, kaip as pas save esu padares, taip silumos kur kas leciau isibegi.