Čia su sumontavimu?
Mano geoterminis su sumontavimu, lauko darbais, absoliučiai viskuo, kad galėtų normaliai dirbti, jei atmesti karšto vandens ruošimą kainavo ~4000. Taip, maniškis kinietis, bet mano nuomone, jei kainos identiškos, tai net ir kiniškas geoterminis geriau nei brendinis orinukas, tad dar kartą palyginkim kainas. Ar tikrai geras pasirinkimas?
Papildyta:
Pas mane reguliuoja pagal grįžtamą, tad jau bus nesutapimų, bet jei vertinti mano kreivės valdymą, tai viskas gana logiška, realiai kas būtų daroma pagal kreivę, dabar padarau rankomis ir tai labai panašu kaip būtų padaryta automatiškai pagal kreivę. Tiesa, rankomis tai padaryti irgi nesudėtinga, per sezoną kokius 2 kartus į katilinę užeiti reikia kokiai 1 minutei paspaudinėti meniu porą mygtukų.
Delta nekinta, keičiama tik grįžtamo temperatūra priklausomai nuo lauko t°. Kreivės įvairios, pati mažiausia įtariu ir mano namui per silpna, primetu, kad bent jau antrą kreivę reikėtų taikyti. O pats nepadariau pagal kreivę, nes termometro į lauką neišvedęs.
Papildyta:
Mano Willo cirkuliacinio maks galingumas 40W, tai nustatęs maždaug per vidurį, kad per daug neprisuktų, nes dešimtimis kartų daugiau laiko ŠS stovi, nei dirba, o cirkuliacinis elektrą srebia nuolatos.
Labai panašu, kad ten cirkuliacinis tik 23W ir ryja.
Papildyta:
1) vasara šildyti grindu nereikia, kaip sprendziat vonios kambaryje duse siltu grindu klausima? Jei dusas be padeklo, o tiesiog su sienele ant plyteliu. Salta turetu buti...
2) pas ka plyteles pirmame aukste, vasara basom kojom imanoma vaikstineti?
Pas mane 1 a plytelės, vonioje aišku irgi. Vasarą grindys vėsinamos, vonios kilpą uždarau, tad ten nevėsinama, bet kai viduje 26°C tai kai tokia ir grindų t°, tai ant plytelėmis klotų grindų vonioje vaikščioti basomis tikrai ne šalta.
Ant plytelių pirmame aukšte, įmanoma vaikščioti ir kai dirba vėsinimas ir kai nedirba. Kai nedirba, situacija, kaip ir vonioje, o kai dirba tai ta vėsa iš grindų jaučiasi, bet diskomforto tai nekelia.