Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Tai centai šildymas gaunasi, su tokiu COP smile.gif
idomu eurinė išraiška

QUOTE(Rimvis @ 2020 01 10, 09:21)
<p>Žiūriu vorupes g. Neblogai panasonic sukasi COP 6</p>

Atsakyti

Tai centai šildymas gaunasi, su tokiu COP smile.gif
idomu eurinė išraiška

Nera tokio COP, gi sakau atjungta dabar. Skaiciuoja be srauto daviklio parodymu(naudoja sena reiksme) 

Atsakyti

Ar yra kur pamatyti Daikin Altherma išsijungimo ciklų skaičių per para ir ar atitirpinimui naudojamas tenas ?

Atsakyti

Ar yra kur pamatyti Daikin Altherma išsijungimo ciklų skaičių per para ir ar atitirpinimui naudojamas tenas ?

Kiek pamenu nerodo naujasis, ir turbut zinau kodel. Nes senesni turejo bedu su atitirpinimo ciklais, ne viena tema apie tai pas Italus ir Vokiecius. Jeigu tik asmeniskai, niekam tikes tas daikinas uz tokia kaina. 

Atsakyti

Na ar tikes ar ne pasakysiu kai pasinaudosiu,kaina irgi nebuvo kosmine, 3500 eur be boilerio, kolkas yra neaiskumu, nes atrodo labai daznai atitirpineja, o kaip ir ka sureguliuoti nezinau :D

Atsakyti
QUOTE(Evaldas Dambrauskas @ 2020 01 10, 14:46)
nes atrodo labai daznai atitirpineja

Kas kiek laiko tokiu oru atitirpinėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balamūtas: 10 sausio 2020 - 15:04
bent jau sniegu užtraukia per pusvalandi (mano) - drėgmė begalinė

QUOTE(balamūtas @ 2020 01 10, 15:04)
Kas kiek laiko tokiu oru atitirpinėja?

Atsakyti
QUOTE(Evaldas Dambrauskas @ 2020 01 10, 12:06)

Nemanau, kad normaliai pajungtas ŠS tokiu oru atitirpinimui naudotų teną (pas mane jis visai nepajungtas).

QUOTE(vaikis_ @ 2020 01 10, 13:02)
Kiek pamenu nerodo naujasis, ir turbut zinau kodel. Nes senesni turejo bedu su atitirpinimo ciklais, ne viena tema apie tai pas Italus ir Vokiecius. Jeigu tik asmeniskai, niekam tikes tas daikinas uz tokia kaina. 

Pas italus ŠS sugeba apšalti taip, kad reikia dažno atitirpinimo???
Atsakyti

Nemanau, kad normaliai pajungtas ŠS tokiu oru atitirpinimui naudotų teną (pas mane jis visai nepajungtas).

Pas italus ŠS sugeba apšalti taip, kad reikia dažno atitirpinimo???

Taip, atmink ne tik pietine Italija egzistuoja. 6 ir 8 kw seni Daikinai yra su bedom kas liecia atitirpinimo logika. 

Atsakyti

bent jau sniegu užtraukia per pusvalandi (mano) - drėgmė begalinė

Tokiu oru kaip siandien dar nebuvo atitirpinimo nuo 10 val. ryto, nes dirba praktiskai maziausia galia. 

Atsakyti

Na ar tikes ar ne pasakysiu kai pasinaudosiu,kaina irgi nebuvo kosmine, 3500 eur be boilerio, kolkas yra neaiskumu, nes atrodo labai daznai atitirpineja, o kaip ir ka sureguliuoti nezinau :D
Kiek kw? Visur grindinis? Kokia kreive? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 10 sausio 2020 - 15:26

8,37 kw, visur grindinis, apie 900-1000m, d18 vamzdzio. Ne pagal kreive dirba siuo metu, dirba pagal nustatyta paduodamo temperatura. 25 laipsniai.

Atsitirpineja per diena kokius 3-4 kartus. pasistaciau skaitliuka atskira, tai tokiom dienom per para suvartoja 19-22 kwh. Sakyciau daugoka, ir dar be boilerio.

Atsakyti