Vaiki ,ten kazkas pastrige su siurblio duomeninis, pastoviai 3 valve ant tank, visada 83 hz ir teemofikato temp visada ta pati kaip i boilery
Atjunges dabar, truputi reikia daugiau duomenu iskoduoti nuo orginalaus Panasonic wifi modulio.
Padėkite apsispręsti. Atėjo laikas pirkti oras-vanduo ŠS, tik niekaip nenusprendžiu dėl galingumo. Kažkaip linkstu link Panasonic, Daikin ar Rotax. Prisibijau Kinietiškų ne vien dėl kokybės, bet ir dėl garantinio aptarnavimo, reikiamų dalių prieinamumo.
Namas naujai pastatytas a+, sandarumas 0.16 185kv. 600kub, langai orentuoti i pietus, visur grindinis šildymas. Visos Šildymo sistemos tūris apie 200ltr. Visada galvojau imti 9kw t-cap, bet gal ir 5kw užtektų? Norisi kad būtų viskas viename su integruotu boileriu. Karšto vandens poreikis didelis, kadangi 5asm šeima kasdien po dušu.
Padėkite apsispręsti. Atėjo laikas pirkti oras-vanduo ŠS, tik niekaip nenusprendžiu dėl galingumo. Kažkaip linkstu link Panasonic, Daikin ar Rotax. Prisibijau Kinietiškų ne vien dėl kokybės, bet ir dėl garantinio aptarnavimo, reikiamų dalių prieinamumo. Namas naujai pastatytas a+, sandarumas 0.16 185kv. 600kub, langai orentuoti i pietus, visur grindinis šildymas. Visos Šildymo sistemos tūris apie 200ltr. Visada galvojau imti 9kw t-cap, bet gal ir 5kw užtektų? Norisi kad būtų viskas viename su integruotu boileriu. Karšto vandens poreikis didelis, kadangi 5asm šeima kasdien po dušu.5kW bus per silpnas, 9kW t-cap aukso viduriukas cia jeigu 185kv.m. sildomo ir vandens poreikis didelis.
Ačiū už nuomones. Gal aš be reikalo noriu su integruotu boileriu, galvodamas, kad gamintojo all in one turėtų sklandžiau dirbti. Įdomu ar pavyktų kažkiek sutaupyti perkant boilerį atskirai. Ar bent jau už tą pačią sumą turėti geresnį boilerį su didesne talpa, negu panasonic.
Dar klausimas. Panasonicas berods turi 9kw vienfazį ir trifazį modelius su skirtingo galingumo tenais. Yra skirtumas kurį pasirinkti? Galingumas el neriboja.
Ačiū už nuomones. Gal aš be reikalo noriu su integruotu boileriu, galvodamas, kad gamintojo all in one turėtų sklandžiau dirbti. Įdomu ar pavyktų kažkiek sutaupyti perkant boilerį atskirai. Ar bent jau už tą pačią sumą turėti geresnį boilerį su didesne talpa, negu panasonic.
Dar klausimas. Panasonicas berods turi 9kw vienfazį ir trifazį modelius su skirtingo galingumo tenais. Yra skirtumas kurį pasirinkti? Galingumas el neriboja.
Jei naudoji daug vAndens tai galvok apie didesnio turio boileri, pas mus 250 ltr tai piko metu ryte pries darba man lieka saltokas jau turiu laukti kol pasils arba naudoti elektrini tena boileryje, su timeriu, tai dabar imciau 300 ltr boilery, o all in one tokiu manau nelabai yra
Atskiru boileriu kazkiek pigiau, juolab nebus 300 litru jeigu tokio reiketu. Asmeniskai imciau 3 faziu.
Rimvi, primink koks pas tave šs, kad vandens pritrūksta. Niekada nesinaudojau šs, todėl sunku įsivaizduoti karšto vandens gaminimo laiką. Net kyla abejonių ar 250ltr vonia pripilti užtenka 250ltr. Boilerio pajėgumo be teno pagalbos.
Mano SS 11kw kinas, jis tiek turi prie +7, prie -20 tuei apie 4.5 kw, as boileri sildau nuo +41 iki 49c , bet mano daviklis boileryje ne per vidury o labiau virsuj, zadu perdėti per boilerio viduri, bet jau reikia grezti skyle krapstyti poliuretana ir itaisyti davikli, nes originaliai mano drazice boileris su 2.5 m2 gyvatuku, davikliu viwtos boileeio virsuj virsuj ir apacioj, dazniausiai sildo ne nuo +41 o nuo gerokai maziau, nes daviklis per aukstai stovi, aildymo laikas priklauso at leidi vandeni tuo metu ar ne ir koks oras lauke, 30min-90 min
Matau stipriai domitės šiuo šildymo būdu, gal žinot apie atnaujinimus panasonic ar kitų brandų. Gal koks naujas modelis planuojamas į prekybą? Šią žiemą prasiversčiau su elektriniu šildymu, žinant, kad kažkas patobulinto planuose.
Kokios maždaug temperatūros vanduo naudojamas praustis po dušu, kad jau ant karščio ribos būtų? Mano žmona po tokiu maudosi, kad nusvilti galima 😀Kažkaip niekada nematavau.