Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Sudege brangus temperaturos daviklis skirtas laukui, kai gausiu pakaitini susikalibruosiu pagal ji teisingai ir Panasonico. Nera tikslu speti pagal rekupo paduodama,  visgi yra nedideli svyravimai. 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2019 12 27, 08:00)
<p>Jeigu kazkam idomus Panasonico darbas, turiu tam atskira "vaizdeli". COP isskaiciuoju momentini pagal srauta ir temperaturas. </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://188.69.132.115:3000/d/kmDMdZWRk/panasonic-aquarea?orgId=1&refresh=5s'>http://188.69.132.115:3000/d/kmDMdZWRk/panasonic-aquarea?orgId=1&refresh=5s</a></p>

bet ziuriu pas tave silumos siurblys dirba visa laika? kaip cia taip yra? maniskis padirba 6h per para ir issijungia, ir jungiasi vel po 18h, namie 23c
Atsakyti

bet ziuriu pas tave silumos siurblys dirba visa laika? kaip cia taip yra? maniskis padirba 6h per para ir issijungia, ir jungiasi vel po 18h, namie 23c

Todel kad silumos siurblys parinktas idealiai. 

Atsakyti

Tai kiek uzkelia viduje ir kiek C nukrenta per tas 18h? Pas mane temperatura dabar svyruoja tik iki 0.5C jeigu nera saules. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 28 gruodžio 2019 - 20:47
QUOTE(vaikis_ @ 2019 12 28, 20:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Orginalus" data-cid="72574131" data-time="1577552166"> bet ziuriu pas tave silumos siurblys dirba visa laika? kaip cia taip yra? maniskis padirba 6h per para ir issijungia, ir jungiasi vel po 18h, namie 23c</blockquote> Tai kiek uzkelia viduje ir kiek C nukrenta per tas 18h? Pas mane temperatura dabar svyruoja tik iki 0.5C jeigu nera saules. 

dasildo iki 23c, atvesta iki 22.3c ir isijungia vel, prie dabartinio lauko salygu
Atsakyti

dasildo iki 23c, atvesta iki 22.3c ir isijungia vel, prie dabartinio lauko salygu

Itartinai mazai nukrenta per 18h nesildant, nebent tas naujas zhender tikrai stebuklus daro :) . Nes mano senukas tikrai atvesina patalpas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 28 gruodžio 2019 - 21:53

Kiek as stebiu vaikio ir savo siurblio darbą ir cop tai padariau išvadą kuo ilgiau dirba siublys minimalia galia tuo jo Cop yra geresnis

Aišku mqno siueblys dirba man on off nes biski per galingas nevali dirbri mazesne galia, nors man uztektu ,gerokai maziau kaip Pas vaiki , man saule mazai itakoja nes pietuose tik 2 kv2 visa kita vakaruose:(

Atsakyti

Kiek as stebiu vaikio ir savo siurblio darbą ir cop tai padariau išvadą kuo ilgiau dirba siublys minimalia galia tuo jo Cop yra geresnis

Aišku mqno siueblys dirba man on off nes biski per galingas nevali dirbri mazesne galia, nors man uztektu ,gerokai maziau kaip Pas vaiki , man saule mazai itakoja nes pietuose tik 2 kv2 visa kita vakaruose:(

Na bet turi dideli karsto vandens poreiki, tai siek tiek galingesnis gal net geriau. 

Atsakyti

Itartinai mazai nukrenta per 18h nesildant, nebent tas naujas zhender tikrai stebuklus daro :) . Nes mano senukas tikrai atvesina patalpas. 

Stebuklų nebūna cia ne hario Poterio filmas per 18 h temp krenta tikrai daugiau , nebent kiekvieną dieną drabužiu džiovinimas po dukartus programa po 3 kwh , bwt šiluma eina i viena patalpą ie gerokai uzkelia patalpos temp , kaip pas mane iki 25 bet greitai ikrenta:)

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 12 28, 23:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaikis_" data-cid="72574199" data-time="1577562790"><div><p>Itartinai mazai nukrenta per 18h nesildant, nebent tas naujas zhender tikrai stebuklus daro smile.gif . Nes mano senukas tikrai atvesina patalpas. </p></div></blockquote><p>Stebuklų nebūna cia ne hario Poterio filmas per 18 h temp krenta tikrai daugiau , nebent kiekvieną dieną drabužiu džiovinimas po dukartus programa po 3 kwh , bwt šiluma eina i viena patalpą ie gerokai uzkelia patalpos temp , kaip pas mane iki 25 bet greitai ikrenta:)</p>

dziovykle isijungia karta i diena, bet ji katilineje , nzn yra kaip yra, nera man cia tikslo meluot, matau tai ka rodo silumos siurblio grafikas
Atsakyti

Na bet turi dideli karsto vandens poreiki, tai siek tiek galingesnis gal net geriau. 
Tas tiesa dažnai karstas vanduo lenkia namo sildymo poreikius:)jau perdedu saugikli is 20 a i 40 a nes jei dirba siurblys max galia gal jumgiu el tena boilery 3 kw musa saugikly 20 a dedu saugikly ikatiline 40 a kad galetu ir siublys ir el tenas kartu sildyti vandeny
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvis: 29 gruodžio 2019 - 00:03
QUOTE(Rimvis @ 2019 12 28, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Orginalus" data-cid="72574131" data-time="1577552166"><div><p>bet ziuriu pas tave silumos siurblys dirba visa laika? kaip cia taip yra? maniskis padirba 6h per para ir issijungia, ir jungiasi vel po 18h, namie 23c</p></div></blockquote><p>Kiek as stebiu vaikio ir savo siurblio darbą ir cop tai padariau išvadą kuo ilgiau dirba siublys minimalia galia tuo jo Cop yra geresnis</p><p>Aišku mqno siueblys dirba man on off nes biski per galingas nevali dirbri mazesne galia, nors man uztektu ,gerokai maziau kaip Pas vaiki , man saule mazai itakoja nes pietuose tik 2 kv2 visa kita vakaruose:(</p>

o pas jus kiek laiko nustatyta, kad gali dirbti minimalia galia, nes maniskiam nustatymas, kad tik 6 min, cia del tepimosi ar kaip?
o vaiki pas tave rekupas kodel veikia 35 padavimas, 37% istraukimas, cia del geresnio nvk ar kaip?
Atsakyti