Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Pasižiurek geriau . Ir vokieciai ir švedai tada dundukai .O cia supervaikis viską žino ir gali smile.gif

O tai ka daryti jeigu 11Kw kinieti nusiperki ir turi sistemoje 30 litru termofikato. 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2019 02 15, 16:58)
Esu girdejas kaip kinietis stuksena uzlingdamas smile.gif </p>

Aš turiu 10metų dirbančių kinietiškų kompresorių PVZ kurie puikiausiai dirba toliau , beje kurie yra Kinijoje Panasonic gamykloje pagaminti .
Atsakyti

Aš turiu 10metų dirbančių kinietiškų kompresorių PVZ kurie puikiausiai dirba toliau , beje kurie yra Kinijoje Panasonic gamykloje pagaminti .

Tai labai puiku, nes ten renkami kinijos rinkai skirti daiktai. 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2019 02 15, 17:45)
nes ten renkami kinijos rinkai skirti daiktai. </p>

Klysti vaikeli smile.gif
Atsakyti

Klysti vaikeli smile.gif

Na ir tavo kinieciams dar ten gaminama :) 

Deja bet scroll tipo net ne ten gaminami, patys ŠS renkami Malayzijoje. 

Atsakyti

Tu geriau man pasakyk kiek savo kiniecio kompresoriui duodi garantijos, standartiniai vargani 2 metai? 

Atsakyti
Gerai tau atsakau i tavo klausimą. Tiek pat metų kiek ir kiti gamintojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 15 vasario 2019 - 20:29
QUOTE(Dronata @ 2019 02 15, 09:54)
yra radiatorių

Tai jums ŠS nelabai tinkamas pasirinkimas, nors +30-38C tai visai ne radiatorinės temperatūros, jei tikrai tokių užtenka, tai galima teigti, kad pas jus radiatorių nėra smile.gif.

Kas dėl atitirpinimų ciklų, tai jei atitirpinimo metu naudojamas kompresorius, tai yra absoliučiai tokie patys kompresoriaus įsijungimai, išsijungimai ir taip, tai trumpina kompresoriaus tarnavimo laiką. Jei atitirpinimui naudojami tenai, o kompresorius neįjungiamas, tai ir kompresoriui jokios įtakos nuo to nekyla.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2019 02 15, 10:24)
nors ir 60-uju saldytuvus dar prisimenu.

Tas tarybinis šaldytuvas su kuriuo aš užaugau, buvo su gal 2 kartus pakeistu kompresoriumi, tiesa, jis bus ne 60-tųjų, bet 70-tųjų gamybos.

Ir dar, 80-taisiais kai užeidavau į svečius, tų apvaliųjų šaldytuvų neteko pas nieką matyti, pas visus tie jau buvo sugedę, tad net 20 metų, net su pakeistais kompresoriais neištarnavo.

Na gal būdavo vienetinių egzempliorių pratempusių ir ilgiau, bet tai spėju nė 1% iš pagamintos produkcijos nesudarys, taip kad kaip galima kalbėti apie ilgaamžikumą, kai tai buvo vos vienas kitas iš didžiulės masės?

Įtariu, tarp dabartinių japoniškų ir ilgiau pratarnausiančių atsiras, bet vertinti reikėtų pagrindinę masę, o ne vienetinius egzempliorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 15 vasario 2019 - 21:35
QUOTE(mintas @ 2019 02 15, 21:33)
Tai jums ŠS nelabai tinkamas pasirinkimas, nors +30-38C tai visai ne radiatorinės temperatūros, jei tikrai tokių užtenka, tai galima teigti, kad pas jus radiatorių nėra smile.gif.

Kas dėl atitirpinimų ciklų, tai jei atitirpinimo metu naudojamas kompresorius, tai yra absoliučiai tokie patys kompresoriaus įsijungimai, išsijungimai ir taip, tai trumpina kompresoriaus tarnavimo laiką. Jei atitirpinimui naudojami tenai, o kompresorius neįjungiamas, tai ir kompresoriui jokios įtakos nuo to nekyla.
Papildyta:
Tas tarybinis šaldytuvas su kuriuo aš užaugau, buvo su gal 2 kartus pakeistu kompresoriumi, tiesa, jis bus ne 60-tųjų, bet 70-tųjų gamybos.

Ir dar, 80-taisiais kai užeidavau į svečius, tų apvaliųjų šaldytuvų neteko pas nieką matyti, pas visus tie jau buvo sugedę, tad net 20 metų, net su pakeistais kompresoriais neištarnavo.

Na gal būdavo vienetinių egzempliorių pratempusių ir ilgiau, bet tai spėju nė 1% iš pagamintos produkcijos nesudarys, taip kad kaip galima kalbėti apie ilgaamžikumą, kai tai buvo vos vienas kitas iš didžiulės masės?

Įtariu, tarp dabartinių japoniškų ir ilgiau pratarnausiančių atsiras, bet vertinti reikėtų pagrindinę masę, o ne vienetinius egzempliorius.

tai visumoje mes vistiek einame prie 10 metu SS tarnavimo, po 10 metu bus technologijos pasikeite , tai ir parasiau kad SS , nes kompresorius SS dalis o jis turbut ir suges , taigi reikias keisti visa SS
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2019 02 15, 15:53)
Kodėl visi praktiškai gamintojai rodo aprišimą su akumuliacinem talpom? 

Korida, mano on/off be jokio "soft" (užsikuria tikrai, kaip sakiai, tarsi su plaktukais) kinietis taipogi rodo aprišimą su akumuliacine talpa, bet taipogi nurodyta, jog jei bus tenkinama salyga, kad grindiniame šildyme bus daugiau nei 7l termofikato kiekvienam ŠS kilovatui, akumuliacinės nereikia.

Tu tikrai visas instrukcijas iki galo perskaitei, o ne tik paveiksliukus pavartei ir ten tikrai visur nurodo, kad ŠS galima eksploatuoti tik su akumuliacine? Keista, žinok tikrai keista. Netikiu, kad kinietis gali, o brendas ne.
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 15, 21:44)
tai visumoje mes vistiek einame prie 10 metu SS tarnavimo, po 10 metu bus technologijos pasikeite , tai ir parasiau kad SS , nes kompresorius SS dalis o jis turbut ir suges , taigi reikias keisti visa SS

Kalbėjau su vienu specu, tai tas pasakojo, kad ŠS sukūrusio žmogaus pirmasis egzempliorius 40 metų pradirbo, taip kad viskas įmanoma, labai daug kas priklauso nuo ekspluatacinių sąlygų, darbo režimo nustatymų, kitų svarbių parametrų. Viskas įmanoma, bet kai kalbama apie pramoninių būdu gaminamą produkciją, nemanau, kad teisinga būtų orientuotis į 40 m tarnavimo laiką. Vis tik, 10 m mano nuomone per mažai. Aš labiau tikėčiausi iš ŠS apie 15m-20m tarnavimo laiko.

Pofik kad technologijos keisis, kai namas šiltas, jam labai neapsimoka bet kokios didesnės išlaidos šildymo sistemai, ir jei ŠS tarnavimo laikas būtų tik 10 metų, tai jis nė pusės savo kainos nebus spėjas atmušti, lyginant su tiesioginiu elektriniu šildymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 15 vasario 2019 - 21:52

Gerai tau atsakau i tavo klausimą. Tiek pat metų kiek ir kiti gamintojai.

Tai kad tie kiti gamintoja sugeba kompresoriui duoti 5 metu garantija. 

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2019 02 15, 23:01)
Tai jis nė pusės savo kainos nebus spėjas atmušti, lyginant su tiesioginiu elektriniu šildymu.

Užsiciklinai. Su elektra jokio A+ negausi. Ir namo nepavėsinsi. Rašyk iš naujo...
Atsakyti