QUOTE(korida @ 2019 02 15, 15:53)
Kodėl visi praktiškai gamintojai rodo aprišimą su akumuliacinem talpom?
Korida, mano on/off be jokio "soft" (užsikuria tikrai, kaip sakiai, tarsi su plaktukais) kinietis taipogi rodo aprišimą su akumuliacine talpa, bet taipogi nurodyta, jog jei bus tenkinama salyga, kad grindiniame šildyme bus daugiau nei 7l termofikato kiekvienam ŠS kilovatui, akumuliacinės nereikia.
Tu tikrai visas instrukcijas iki galo perskaitei, o ne tik paveiksliukus pavartei ir ten tikrai visur nurodo, kad ŠS galima eksploatuoti tik su akumuliacine? Keista, žinok tikrai keista. Netikiu, kad kinietis gali, o brendas ne.
Papildyta:
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 15, 21:44)
tai visumoje mes vistiek einame prie 10 metu SS tarnavimo, po 10 metu bus technologijos pasikeite , tai ir parasiau kad SS , nes kompresorius SS dalis o jis turbut ir suges , taigi reikias keisti visa SS
Kalbėjau su vienu specu, tai tas pasakojo, kad ŠS sukūrusio žmogaus pirmasis egzempliorius 40 metų pradirbo, taip kad viskas įmanoma, labai daug kas priklauso nuo ekspluatacinių sąlygų, darbo režimo nustatymų, kitų svarbių parametrų. Viskas įmanoma, bet kai kalbama apie pramoninių būdu gaminamą produkciją, nemanau, kad teisinga būtų orientuotis į 40 m tarnavimo laiką. Vis tik, 10 m mano nuomone per mažai. Aš labiau tikėčiausi iš ŠS apie 15m-20m tarnavimo laiko.
Pofik kad technologijos keisis, kai namas šiltas, jam labai neapsimoka bet kokios didesnės išlaidos šildymo sistemai, ir jei ŠS tarnavimo laikas būtų tik 10 metų, tai jis nė pusės savo kainos nebus spėjas atmušti, lyginant su tiesioginiu elektriniu šildymu.