O kaip su ŠS tarnavimo laiku?
Jei jis pagal termofikato temperatūrą veikia nuolat, o pagal kambario temperatūrą perpus trumpiau?
Sutinku, kad komfortas didesnis su termofikatu, sąnaudos tikėtina panašios, bet vis tik kaip su ILGAAMŽIŠKUMU???????
O kaip su ŠS tarnavimo laiku?
Jei jis pagal termofikato temperatūrą veikia nuolat, o pagal kambario temperatūrą perpus trumpiau?
Sutinku, kad komfortas didesnis su termofikatu, sąnaudos tikėtina panašios, bet vis tik kaip su ILGAAMŽIŠKUMU???????
Jeigu gamintojas taip numates gal geriau zino. O koks automobilio ilgaamziskumas jeigu patoviai vazinejam nedideliu greiciu ir be dideliu apkrovu, ir kai vaziuojam beveik gazas-dugnas?
Vaikis sakys, kad tarnavimo laiko neįtakoja, bet aš manau kad pastoviai veikdamas kompresorius dirbs tikrai trumpiau. Visgi kompresoriaus resursas yra kažkoks skaičius darbo valandų, taigi pastoviai dirbdamas tą kiekį jis išnaudos žymiai greičiau. Jeigu kaip sakot pagal kambarį dirba perpus trumpiau, tai tarnaus gal ir ne perpus trumpiau, bet mano galva kažkas arti to bet čia tik mano nuomonė, todėl pas mane ŠS ir dirba pagal kambario temperatūrą ir per parą 1 kart jungiasi šildymui ir 1 kart ruošia karštą vandenį Papildyta: Aš būdamas gamintojas būčiau suinteresuotas, kad tavo ŠS atitarnautų garantinį ir iškart užlinktų ir kad tu būtum priverstas pirkti naują siurblįPasikartosiu, as visiems ŠS duodu10 metu, jeigu tiek atitarnauja nematau problemos. Po tiek laiko jau greiciausiai bus pazengesniu sprendimu.
Galiu dar tamsta nuliudinti, scroll tipo kompresoriai daznai tarnauja x2 karto ilgiau nei rotoriaus tipo kurie naudojami galinguose ŠS. O scroll tipo naudojami silpnuose modeliuose. Kai jusu kinietiskos barzos jau subires, mano maza valtis dar plauks
Pasikartosiu, as visiems ŠS duodu10 metu, jeigu tiek atitarnauja nematau problemos. Po tiek laiko jau greiciausiai bus pazengesniu sprendimu.
Galiu dar tamsta nuliudinti, scroll tipo kompresoriai daznai tarnauja x2 karto ilgiau nei rotoriaus tipo kurie naudojami galinguose ŠS. O scroll tipo naudojami silpnuose modeliuose. Kai jusu kinietiskos barzos jau subires, mano maza valtis dar plauks
Nu as iki pencijos 2-3 supjausiu siurblius:)veliau imsim energija is kosmoso, gal per ta laika Nikolos uzrasus ras:)
Tai kad kinieciai jau rado, Korida uzrode viena stebukla Ateitis yra mini atominiai reaktoriai kurie naudoja ne radioktyvias medziagas.Ten berods korejieciai,as uzsisakiau jau bet is olandų :)nes pigiau:)
O mini reaktoriai tai bwrods termonranduoliniai, skirringai nei branduoliniuose, nes nera radioaktyviu medžiagų, vyksta ne ne skilimas ,o sunkiojo vandens tricio , jumgimasis tik uzkurti sita reakcija reikia milijonu laipsniu, lazeriai eina i pagalba, bet kol bus naftos toj visi isradimai, gules pas arabu seichus stalciuje kaibaigsis nafta tada atsidarys stalčių