Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Nors vienas normalus vyras pasitaikė. :-)
Papildyta:
Matai, tik laiptų apšvietimas LED. Kitur laikinos 35 W halogeninės lemputės. Dabar geriu tik mažų lietuviškų daryklų alų, pvz., Rinkuškių ir dar stengiuosi tik gyvą, pilstomą. Tiesa, dabar konkrečiai užsienis eina pilstomas DAB.

Man pačiam keista, kad kitos elektros tikrai daug. Rekūpas ne daug, lieka kitiems įrenginiams. Jau prieš porą metų tai pastebėjau.

Nu pas mane 60w kaitrines laikinos lemputes tai dar ir pasildo, Rinkuškių sviezias alus su juoda atikete as ir šitą geriu, dar Kauno alus irgi nieko:)gal ir ne ta tema cia, bet is dalies susija:)

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 06, 00:09)
Rinkuškių sviezias alus su juoda atikete as ir šitą geriu, dar Kauno alus irgi nieko:)gal ir ne ta tema cia, bet is dalies susija:)

Jei neklystu su juoda etikete "Proginis", nes Maximoj pradėjo prekiauti juodom pintos skardinėm. Čia jų geriausias. Tik pabandyk pilstomo - nerealus. Tik Vilniuje brangus. Pusę litro bare miesto pakraštyje 1,80 euro. Man irgi Kauno ir dar Vilniaus patinka. Žiūrint, koks papuola, kurioje vietoje. Ta prasme Vilniuje Kauno alaus nemačiau, bet pas mamą prie Elektrėnų papuola.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 02 05, 23:27)
Jei neklystu su juoda etikete "Proginis", nes Maximoj pradėjo prekiauti juodom pintos skardinėm. Čia jų geriausias. Tik pabandyk pilstomo - nerealus. Tik Vilniuje brangus. Pusę litro bare miesto pakraštyje 1,80 euro. Man irgi Kauno ir dar Vilniaus patinka. Žiūrint, koks papuola, kurioje vietoje. Ta prasme Vilniuje Kauno alaus nemačiau, bet pas mamą prie Elektrėnų papuola.

su juoda atikete katik paziurejau vadinasi Rinkuskiu sviezias:0 vat Kaune tai Vilniuas alaus yra su gelezinio Vilko simboliu, labai neblogas
Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 06, 17:35)
su juoda atikete katik paziurejau vadinasi Rinkuskiu sviezias:0  vat Kaune tai Vilniuas alaus yra su gelezinio Vilko simboliu, labai neblogas

Parduotuvėje tikrai yra Kauno alaus. Aš kalbu apie Kauno pilstomą. Jo nemačiau, bet ir neieškojau. O ten, kur perku, nėra. Baigiam apie alų, o tai bus mums ragai. :-)
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 02 06, 17:19)
Parduotuvėje tikrai yra Kauno alaus. Aš kalbu apie Kauno pilstomą. Jo nemačiau, bet ir neieškojau. O ten, kur perku, nėra. Baigiam apie alų, o tai bus mums ragai. :-)

ok baigem nes veryga gali paskaityti , ir duoti bana:)

savaitgaly nupirkau nauja vonele 75 ltr siubliui pakisau po apacia , tai siandien ispyliau trecdaly ,toks dregnas oras , daug sisioja
Atsakyti

ok baigem nes veryga gali paskaityti , ir duoti bana:)

savaitgaly nupirkau nauja vonele 75 ltr siubliui pakisau po apacia , tai siandien ispyliau trecdaly ,toks dregnas oras , daug sisioja

Kazkaip pagal atitirpinimu ciklu daznuma bent Vilniuje nera taip blogai dar. 

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 02 01, 22:52)
Tai džiugu, kad kažkas turi tikrus skaičius. Koks COP išeina? Jei gali, vien šildymui, jei galima?

Perkėliau tavo klausimą iš geoterminių į tam skirtą temą.
Tai mano ŠS šildymui prisuko 9132 kWh elektros, o atidavė 26076kWh šilumos. COP gaunasi 2,855.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 06 vasario 2019 - 18:32
QUOTE(silainiai @ 2019 02 06, 18:14)
Perkėliau tavo klausimą į tam skirtą temą.
Tai mano ŠS šildymui prisuko 9132 kWh elektros, o atidavė 26076kWh šilumos. COP gaunasi 2,855.

cia sy sildymo sezona? kokios paduodamos temperaturos?
Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 06, 18:25)
cia sy sildymo sezona? kokios paduodamos temperaturos?

Čia per visą ŠS eksploatavimo laiką. O H2O temperatūra kai virš 0C lauke +35C, jei žemesnė- tada +38C.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2019 02 06, 18:30)
Čia per visą ŠS eksploatavimo laiką. O H2O temperatūra kai virš 0C lauke +35C, jei žemesnė- tada +38C.

mano kinas SS, paduodamas +28c visada, COP 3.16
berods Daikin pas Silainius paduodamas +35c COP 2.88,
idomu brendiniuose prie zemesniu temp. ka ispaudzia COP
Atsakyti
O tai kur dedat tokias T°- 35-38. Į grindis?

QUOTE(silainiai @ 2019 02 06, 18:30)

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2019 02 06, 19:21)
O tai kur dedat tokias T°- 35-38. Į grindis?

Pas mane pusė namo su grindiniu, ten paduodamas 28-30C. 2 aukštas su radiatorias ir 2 vonių gyvatukai gauna tą 35-38C temperatūrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 06 vasario 2019 - 19:37