Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

O jusu kinieciuose bent yra normalus skaitmeninis srauto daviklis kuris rodytu L/min? Kazko itariu jog bus paprastas daviklis kuris tik "pasako"  ŠS jog minimalus srautas uztikrinamas ir tiek. Kaip sakant 2012m. technogijos :)

Pas arkava senesnis softas ltr rodo bet lagina, mano nelagina bet ltr/min nerodo:)

Atsakyti

Pas arkava senesnis softas ltr rodo bet lagina, mano nelagina bet ltr/min nerodo:)

Per nagus kinieciams, itariu neturi jusu kinai normlaus skaitmeninio srauto daviklio :) 

Atsakyti

Per nagus kinieciams, itariu neturi jusu kinai normlaus skaitmeninio srauto daviklio :)

Turi paprasta mechanini, kur vandens srautas palenke tokia plastmasine šakutę:)o tarkime panasonic kur stovi temperaturiniai davikliai,tie kir mano paduodama ir gryztama termofikata? Vidaus bloke?

Atsakyti
Neturi verysad.gif
turi pagalinį daviklį.
Man reikia softą verkiant keist, nes su eksperimentiniu- nebesusišneku.
Tok jausmas, kad kinas online valdo smile.gif. Ir ikonas keičia :L))))

QUOTE(vaikis_ @ 2019 01 14, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rimvis" data-cid="72322587" data-time="1547473091"><div><p>Pas arkava senesnis softas ltr rodo bet lagina, mano nelagina bet ltr/min nerodo:)</p></div></blockquote><p>Per nagus kinieciams, itariu neturi jusu kinai normlaus skaitmeninio srauto daviklio smile.gif </p>

Papildyta:
T davikliai yra ir čia. Slėgio normalaus daviklio digital - nėra

QUOTE(Rimvis @ 2019 01 14, 15:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaikis_" data-cid="72322588" data-time="1547473304"><div><p>Per nagus kinieciams, itariu neturi jusu kinai normlaus skaitmeninio srauto daviklio smile.gif</p></div></blockquote><p>Turi paprasta mechanini, kur vandens srautas palenke tokia plastmasine šakutęsmile.gifo tarkime panasonic kur stovi temperaturiniai davikliai,tie kir mano paduodama ir gryztama termofikata? Vidaus bloke?</p>

Atsakyti

Turi paprasta mechanini, kur vandens srautas palenke tokia plastmasine šakutę:)o tarkime panasonic kur stovi temperaturiniai davikliai,tie kir mano paduodama ir gryztama termofikata? Vidaus bloke?

Na tai elementarus kaip sakiau,  yra srautas arba ne. Pas panasiu viskas vidaus bloke,  mato visas temperaturas, stovi skaitmeninis Sika srauto daviklis. 

Atsakyti

O tarkim , per kiek laiko persijumge nuo sildymo i grindis, i vandens šildymą?ir atvirkščiai?

Atsakyti

O tarkim , per kiek laiko persijumge nuo sildymo i grindis, i vandens šildymą?ir atvirkščiai?
Reiketu pabandyti pagaudyti jeigu labai tiksliai, bet kazkas tarp 8-12 sekundziu. Pas mane orginalus Panasonico trieigis kuris jau integruojasi i vidaus bloka. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 14 sausio 2019 - 16:47

Reiketu pabandyti pagaudyti jeigu labai tiksliai, bet kazkas tarp 8-12 sekundziu. Pas mane orginalus Panasonico trieigis kuris jau integruojasi i vidaus bloka. 

Greitai:)

Atsakyti
A pas tave gi tas laikas reguliuojasi irgi : 1-3 min. atrodo.
Min 1 min.

[Qquote=Rimvis,2019 01 14, 17:08]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vaikis_" data-cid="72322652" data-time="1547476987"><div><p>Reiketu pabandyti pagaudyti jeigu labai tiksliai, bet kazkas tarp 8-12 sekundziu. Pas mane orginalus Panasonico trieigis kuris jau integruojasi i vidaus bloka. </p></div></blockquote><p>Greitai:)</p>
[/quote]
Atsakyti

Min 1 min.

[Qquote=Rimvis,2019 01 14, 17:08]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vaikis_" data-cid="72322652" data-time="1547476987"><div><p>Reiketu pabandyti pagaudyti jeigu labai tiksliai, bet kazkas tarp 8-12 sekundziu. Pas mane orginalus Panasonico trieigis kuris jau integruojasi i vidaus bloka. </p></div></blockquote><p>Greitai:)</p>

[/quote]

O kam cia tokie nustatymai, nematau kazkaip prasmes :) 

Atsakyti

Min 1 min.

Kurioj vietoj reguliuojasi, seip pilnai pasikeicia 5-6 min, nes kai perjungiu, sildyti vandeny, dar kwlias minutes matosi minimalus srautas i grindis

Atsakyti
Man atrodo prie k/v nustatymų. 3 way valve time - kazkaip (minutes nusistato)

QUOTE(Rimvis @ 2019 01 14, 22:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arkava" data-cid="72322856" data-time="1547488489"><div><p>A pas tave gi tas laikas reguliuojasi irgi : 1-3 min. atrodo.
Min 1 min.
</p><p></p></div></blockquote><p>Kurioj vietoj reguliuojasi, seip pilnai pasikeicia 5-6 min, nes kai perjungiu, sildyti vandeny, dar kwlias minutes matosi minimalus srautas i grindis</p>

Atsakyti