O tu manai, kad tavo špargalkės tikrai apskaičiuoja COP? Sakai rimta įranga? T.y. testavimo įranga? Manau, kad tai briedas, nes realiai kintantį COP taip lengvai neapskaičiuosi. Tu mano Zhenderiui netikėjai, aš netikiu tavo monitoringu. Ten vaikų žaidimai.
O tu manai, kad tavo špargalkės tikrai apskaičiuoja COP? Sakai rimta įranga? T.y. testavimo įranga? Manau, kad tai briedas, nes realiai kintantį COP taip lengvai neapskaičiuosi. Tu mano Zhenderiui netikėjai, aš netikiu tavo monitoringu. Ten vaikų žaidimai.
Pvz. su freono porcijom galima optimizuoti kai matai visus parametrus ...
Cibuli ,suprantu ,kad esi geras straipsnių rašytojas ,bet specifiniuose techniniuose dalykuose - esi žalias . Manyk ką nori, tavo valia .Matavimo įranga buvo patikrinta metrologijos centre Vilniuje .
Geras tavo tas Zenderis Rimtai , 10 balų .
Papildyta:
</p><p>Manau ateitis yra CO2 ŠS kurie masiskai paprastus vartotojus pasieks po metu ar keliu, nors lyg kazkur maciau jau ir EU platina kazkas. </p>
Nepergyvenk ,kai matai parametrus ir žinai kritines ribas ir dar nusimanantys lenda viskas yra kontroliuojama .
Geras tavo tas Zenderis Rimtai , 10 balų .
Papildyta:
Nepergyvenk ,kai matai parametrus ir žinai kritines ribas ir dar nusimanantys lenda viskas yra kontroliuojama .
Korida, kinietis turi modbus pajungima, kur galima teoriskai labai daug info nuimti. Ar bandei?
Turiu visus modbus kodus ,bet čia jau specų, kaip Vaikio specelizacija ... As tik stebiu tuos procesus ...Viskas eigoje ...
Korida, kinietis turi modbus pajungima, kur galima teoriskai labai daug info nuimti. Ar bandei?
Viskas nuo kiniecio valdiklio priklausys, bet stebuklo nesitikek. Pas daugeli kinu cirkuliaciniai paprastesi valdymo prasme, srauto daviklis itariu bus paprastas kaip F serijos Panasonice, nenuimsi duomenu. Greiciausiai matysi temperaturiniu davikliu parodymus, kompresoriaus darba. Paprasciausiai pasiimti dokumentacija ir ziureti ka galima nuveikti.
O f serijos panasonic ejo
Viskas nuo kiniecio valdiklio priklausys, bet stebuklo nesitikek. Pas daugeli kinu cirkuliaciniai paprastesi valdymo prasme, srauto daviklis itariu bus paprastas kaip F serijos Panasonice, nenuimsi duomenu. Greiciausiai matysi temperaturiniu davikliu parodymus, kompresoriaus darba. Paprasciausiai pasiimti dokumentacija ir ziureti ka galima nuveikti.
O tas F serijos panasonic nuo kurių metų pradejo eiti?nejaugi kinas taip atsilieka?
tiksliai nezinau, berods nuo 2012 metu prekyboje pasirode