Įdomus reportas. Ten tik šitam konkrečiam modeliui daryta, ar galima rasti ir kitokiems ŠS?
Papildyta:
Cibuli, mano subjektyvia nuomuone šiek tiek nusišnekėjote. Čia vykstantis fleimas niekaip nesusijęs su aeroterminių ŠS neveikimu ar su veikimo problemomis susijusiais klausimais. Žmonės pasistatė aeroterminius, apklijavo davikliais ir viskas vyksta ne apie jų neveikimą, o kaip jie veikia, kaip matuojami, ką matuoja ir t.t. Prileistumėt Koridą ar Vaikį prie savo ŠS su davikliais - diskusijų būtų ne ką mažiau Lygiai taip pat, kaip ir jūsų Innotec'ą, galima pasistatyti Daikiną, Panasonic'ą ar net Koridos kinietį, pasikonfigūruoti ir pamiršti.
Nuorodą gal galima į modelį/tiekėją? Ieškau dabar tokio daikto, randu daikin'o žaislus ir kažkokius lyg vokiečius, lyg olandus. Bėda ta, kad pas Daikin'o boilerį reikia priėjimo vos ne 120 laipsnių kampu, pajungimas mano atveju komplikuotas, gausis arba boileris vos ne katilinės viduryje, arba vamzdžių raizgalynė dviguba, jei prie sienos. O beveik visi paprasto plieno emaliuoti kaip pagal užsakymą tinka
Tik nereikia, gerbiamasis. Būna su tais oras-vanduo ir problemų. Pilna čia tokių prirašyta ir ne tik apie veikimą, o kodėl veikia ne taip kaip turi ar blogai veikia. O prie mano siurblio nėra reikalo su kažkokiais davikliais lįsti. Jis ir pats viską rodo.
Aha, jo, 'viską' rodo. Brendinis Panasonic'as irgi skaičius rodo. Ne 'viską', bet rodo. Tik biškį vieną sąnaudų rūšį pamiršta parodyti. Žinot kaip ten būna su tas gamykliniais matavimais ir rodymais... Kol gamintojo matavimai nepagrįsti kažkokiais nepriklausomais testais - gal neverta tęsti. Galiu priminti kaip jūs pats, kai rekuperatorių rinkotės, varėte ant Amalvos gamyklinių skaičių, PH ataskaitą pamatę Taigi klausimas tiesus - ar yra kokių nepriklausomų institucijų atliktų Alpha innotec ŠS testų, kurie patvirtintų standartinių daviklių ir matavimo algoritmų tikslumą?
Ne vilkas bet ... dirbam ,dirbam nelabai laiko blevyzgotis yra .
Ar jus patikrinote info ? Ar iveskite i paieška ir pamatysite kainas . Gal ten zmogus didmenine kaina parase.
160l drazice nelabai tikes SS ,per mazas gyvatukas truputi dametus normalu nusipirkti galima
Nuorodą gal galima į modelį/tiekėją? Ieškau dabar tokio daikto, randu daikin'o žaislus ir kažkokius lyg vokiečius, lyg olandus. Bėda ta, kad pas Daikin'o boilerį reikia priėjimo vos ne 120 laipsnių kampu, pajungimas mano atveju komplikuotas, gausis arba boileris vos ne katilinės viduryje, arba vamzdžių raizgalynė dviguba, jei prie sienos. O beveik visi paprasto plieno emaliuoti kaip pagal užsakymą tinka
Joule 200HP modelis, galima ir cia rasti, bet kaina didoka http://www.elmitra.l...siurbliams.html
gera kaina galiu gauti jei toki turi naturoje elmitra ...
Siemet panasonic'a paleidau tiesiai i grindis+radiatoriai ir kazkaip idomiai jis man dirba t.y. istisai is leto sau sukasi. Pernai kai per akumuliacine sukdavosi, pamenu su pertraukom dirbo. Ar cia normalu?
Siurblys.jpg 65KB 0 Parsiųsta kartų
Tik reik turėt galvoje - ten komplekte pilnas rinkinys pajungimui prie ŠS, triegis su motorizuota (ne termo aktuatoriumi) pavara ir visais priedais. Prie kitų gamintojų dar tektų papildomai dasipirkinėti viską.