Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Ziuriu vorupe.eu o tai panasonic kokia minimalia el galia gali dirbti? Ir idomu nuo ko ji mazeje ar dideje?
Panasu jog 315W maziausia el. galia.  Kiek kartu tamstos ŠS jungiasi per para prie dabartiniu temperaturu? Galingumas 11kW, teisingai? Kokia deklaruojama galia prie - 15C?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 21 lapkričio 2018 - 20:41
Kad ten nesuprasi cirkuliacinio: dar yra kur l/min nusistato. Kaip abu susiję...?

QUOTE(Orginalus @ 2018 11 21, 20:30)
Neziurejai naudingumo,cop,ant musiskiu ss,ar kinta jei nustatai max ar med cirkuliacinio siurbliuko nustatymus. Pas mane ant max nustatyta. Ar itakos tai nedaro?

Atsakyti

Panasu jog 315W maziausia el. galia.  Kiek kartu tamstos ŠS jungiasi per para prie dabartiniu temperaturu? Galingumas 11kW, teisingai? Kokia deklaruojama galia prie - 15C?

Paziurejau grafikeli va astunta buvo ketvirtas kartas sia para skaiciuojama nuo 0-00 liko dar 2.5 val turetu nesijumgti sia para jau , jei gerai suprantu tai heating capacity prie -15. 4.08 kw, va name esu tai Ss daviklis koeidoriuj rodo 20.3 twrmpmetras greito fiksavimo salione unit 20, dar is senuku tas kur palaukti reikti kiek iziuriu panasei 20 😁 dar nuo akumo viena turiu toki 20.1 rodo, tai nezinau nezinau kuriuo tiketi

Atsakyti

Neziurejai naudingumo,cop,ant musiskiu ss,ar kinta jei nustatai max ar med cirkuliacinio siurbliuko nustatymus. Pas mane ant max nustatyta. Ar itakos tai nedaro? Nes ant max gristamo ir paduodamo skirtumas apie 4c, ant med apie 5.2c

Cia gal man klausimas? Jei taip tai ziurwjau, ant 70 proc medium cop didesnis, 1.37 m3 stumdo 100 proc high stumdo 1.8 kubo,perjungus ant sito cop krenta

Atsakyti

Paziurejau grafikeli va astunta buvo ketvirtas kartas sia para skaiciuojama nuo 0-00 liko dar 2.5 val turetu nesijumgti sia para jau , jei gerai suprantu tai heating capacity prie -15. 4.08 kw, va name esu tai Ss daviklis koeidoriuj rodo 20.3 twrmpmetras greito fiksavimo salione unit 20, dar is senuku tas kur palaukti reikti kiek iziuriu panasei 20 😁 dar nuo akumo viena turiu toki 20.1 rodo, tai nezinau nezinau kuriuo tiketi

Idomiai kazkaip su isijungimo kartais, nes as kiek pastebejau pas tave dirba trumpais intervalais. Koridos kompiuteristai vel kazkoki pieno rebuma turbut skaiciuoja. Per mazai kazkaip susikaiciuoji isijungimus. Nesuprantu as jusu tos meiles kinieciams turint pakankamai siltus namus, perkat galingus ŠS nes prie - 15C su galia nekazka, mano zaporozietis 5kW Panasonicas prie - 15C sugeba praktiskai ta pacia galia palaikyti ir ji yra virs 4kW. Turiu nepriklausomus Danu testus. Su per galingais ŠS isijungimu skaicius turi tikrai buti didesnis, nes moduliuojama galia negali buti maza ir termofikatas greit susyla bei ŠS jungiasi lauk.  Suprantu jog kompresoriai modernus su pasildymu, soft startu ir. t.t..., taciau daznas juginejimas vistiek peilis. Mokat didelius  pinigus uz popierinius KW ;)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 21 lapkričio 2018 - 22:23
Rimvio šios paros cop grafikas http://www.part.lt/i...90c28b05832.png kaip matom 4 darbo ciklai
Prie -15lC išvystma galia max kompresoriaus sukiais 5,92kW
Papildyta:
QUOTE(Orginalus @ 2018 11 21, 21:30)
Neziurejai naudingumo,cop,ant musiskiu ss,ar kinta jei nustatai max ar med cirkuliacinio siurbliuko nustatymus. Pas mane ant max nustatyta. Ar itakos tai nedaro? Nes ant max gristamo ir paduodamo skirtumas apie 4c, ant med apie 5.2c

Kiek stebėjau ant med kiek geresnis COP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 21 lapkričio 2018 - 23:51
Žinot, ką aš jums pasakysiu.... Pažiūrėkite geoterminio temą. Ten viskas veikia ir nekyla jokių klausimų. Net ir su kinais, nors tokių niekas neperka. Tik vienas turi netyčia...

O su orinukais nesibaigianti klausimų ir atsakymų tirada. Vienintelis Daikin nededamas į šuns dienas, kiti linksniuojami N-tuoju laipsniu. Tai ar verta su tokia šildymo sistema prasidėti?
Papildyta:
Žinot, ką aš jums pasakysiu.... Pažiūrėkite geoterminio temą. Ten viskas veikia ir nekyla jokių klausimų. Net ir su kinais, nors tokių niekas neperka. Tik vienas turi netyčia...

O su orinukais nesibaigianti klausimų ir atsakymų tirada. Vienintelis Daikin nededamas į šuns dienas, kiti linksniuojami N-tuoju laipsniu. Tai ar verta su tokia šildymo sistema prasidėti?
Atsakyti

Rimvio šios paros cop grafikas [url="http://www.part.lt/img/4d0b804dc143f55354d4c4a790c28b05832.png"]http://www.part.lt/img/4d0b804dc143f55354d...90c28b05832.png[/url] kaip matom 4 darbo ciklai Prie -15lC išvystma galia max kompresoriaus sukiais 5,92kW Papildyta: Kiek stebėjau ant med kiek geresnis COP
Tu geriau parodyk elektros galios grafika, nes ka rodai tai man nepanasu i kompresoriaus 4 on/off. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 22 lapkričio 2018 - 06:37

Papildyta:

Nes orinuku paskutiniu metu parduodama n kartu daugiau, jeigu pasiziuresi NT rinkoje kas naujai statoma ir parduodama dazniausias sildymo saltinis ko gero bus oras-vanduo. Zmones renkasi ta, kur pradines investicijos reikalauja maziausia kastu ir viskas padaroma greitai. Kaimynas stato A klases kotedza pardavimui, pasirinko oras-vanduo.

O geoterminio tema mirusi del tu paciu mano isvardintu priezasciu auksciau. 

Atsakyti
Cibulis, vis bando pateisinti savo geotermini, taip, jis veikia su didesniu cop, bet tarp jo ir oras vanduo saskaitos a+ namui bus 10 eur. didesnes, bet investicija i geotermini buvo 2-3 kartus didesne nei oras-vanduo. Dabar tures gyvent kelus simtus metu, kad atsipirktu;) manau geoterminiui atejo galas lietuvoje, nes del per dideliu irengimo kastu siltiems namams jis tiesiog neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 11 22, 07:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="korida" data-cid="72272634" data-time="1542836896"> Rimvio šios paros cop grafikas http://www.part.lt/i...90c28b05832.png kaip matom 4 darbo ciklai Prie -15lC išvystma galia max kompresoriaus sukiais 5,92kW Papildyta: Kiek stebėjau ant med kiek geresnis COP</blockquote> Tu geriau parodyk elektros galios grafika, nes ka rodai tai man nepanasu i kompresoriaus 4 on/off. 

iki dabar paros http://www.part.lt/i...1491efe1191.png
Atsakyti

Moduliuotu mazesne galia, tiksliau butu normalus ŠS kuris palaiko panasia galia visame nuo 0C iki - 15C diapazone siurblio kompresorius du kartus maziau junginetusi. Kaip ir sakiau pirkdami per galingus kiniecius, na kitaip neiseina nes galia prie - 15c nekazka jus permokate uz popierinius kW... . 

Atsakyti