Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

QUOTE(cibulis @ 2018 11 17, 10:56)
Taigi ant jo namo sienų 30 cm. Man pagal aprašymą pasirodė tikrai neblogai apšiltintas namas. Ne A++, bet tikras A klasės namas. Labiau nustebino, kad nebuvo saulės ir teko jungti šildymą, kuomet  visi spalį nuo saulės kepė ir beveik nereikėjo šildymo.
Papildyta:

Kažko aš čia nesuprantu. Nori sakyti, kad tarp standartinio ir individualaus projekto kainos skirtumas net 5000 eurų? Kelias čia tikrai ne prie ko. Normalus architektas su bet kur iki sklypo vedančiu keliu teisingai suorientuos namą į saulę. Kelias tikrai ne pasiteisinimas. Man indivualus projektas (vien projektas) kainavo 3400 Lt. Panašiai tiek norėjo ir už kartotinius. Dabar kainos tikriausiai pakilę, bet invidualus būtų nieko nepabrangęs arba pabrangęs labai nežymiai. Maks. kokiais 1000 eurų.

Arkava, kaip tavo sąskaitos už spalio mėnesį? Jei vasarą namas niekaip neperkaista, tai spalį irgi saulės nepaėmė. Kiek kainavo šildymas, kokias temperatūras palaikei?

ta prasme esamas privaziavimo kelias yra pietuose tai dabar tiesiai is jo yra ivaziavimas i garaza, ir prie namo , jei buciau sukes namo gyvenamas patalpas i pietus tada butu iejimas ir ivazziavimas i nama is rytu, tai butu reikeje papildoma nukasineti juodzemi kloti trinkeles , dabar trinkeliu apie 150 m2 jei butu dares kita keliuka kad ivaziuoti , butu prisideje dar minimum tiek , bet sakau kad jei eitu pakeisti tai aukociau tuos papildomus euriukus ,
Atsakyti
nera , ko noreti juk projektas B klases, kaip ir namas
Atsakyti

nera , ko noreti juk projektas B klases, kaip ir namas

Viskas gerai jeigu buvo B ir bandyta isspausti daugiau, kad visi taip mastytu bent oras butu grynesnis aplink. Kas liecia namo monitoringa, tai su vidaus temperaturu parodymais labai idomiai. Kaip suprantu daviklis katilineje stovi ir vienu metu rode praktiskai 17C o isijugus sildymui labai greitai pakilo iki 18.5C.  Kur tas daviklis padetas? 

Atsakyti

Viskas gerai jeigu buvo B ir bandyta isspausti daugiau, kad visi taip mastytu bent oras butu grynesnis aplink. Kas liecia namo monitoringa, tai su vidaus temperaturu parodymais labai idomiai. Kaip suprantu daviklis katilineje stovi ir vienu metu rode praktiskai 17C o isijugus sildymui labai greitai pakilo iki 18.5C.  Kur tas daviklis padetas? 

kazkaip as nepastebejau niekad 17c kiek ziuriu kol veikia sildymas pakyla iki 19 kai isijunge nukrenta iki 18.5 kazkaip maziau nepastebejau, jo bandziu isspausti viska ka galima , kamina uzpildziau polistirolo granulem pilnai, katilines duris  isklijavau piru ir tt...

daviklis pritvirtintas netoli SS vidaus bloko , nufotkinau bet kazkaip nemoku ikelti foto

Pridėta:

• Priedas  1.jpg   67,33KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.jpg   77,55KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  3.jpg   119,54KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvis: 17 lapkričio 2018 - 13:38
QUOTE(vaikis_ @ 2018 11 17, 13:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rimvis" data-cid="72267577" data-time="1542447968"><div><p>nera , ko noreti juk projektas B klases, kaip ir namas</p></div></blockquote><p>Viskas gerai jeigu buvo B ir bandyta isspausti daugiau, kad visi taip mastytu bent oras butu grynesnis aplink. Kas liecia namo monitoringa, tai su vidaus temperaturu parodymais labai idomiai. Kaip suprantu daviklis katilineje stovi ir vienu metu rode praktiskai 17C o isijugus sildymui labai greitai pakilo iki 18.5C.  Kur tas daviklis padetas? </p>

siandien i vidaus daviklio duomenis geriu neziureti dirba santechnikas lituoja vamzdzius , tai vedinam nes labai plastmase smirda , langas durys praverti
Atsakyti

siandien i vidaus daviklio duomenis geriu neziureti dirba santechnikas lituoja vamzdzius , tai vedinam nes labai plastmase smirda , langas durys praverti

Tada viskas normalu. 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 11 17, 15:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rimvis" data-cid="72267667" data-time="1542456901"><div><p>siandien i vidaus daviklio duomenis geriu neziureti dirba santechnikas lituoja vamzdzius , tai vedinam nes labai plastmase smirda , langas durys praverti</p></div></blockquote><p>Tada viskas normalu. </p>

foto matosi idejau tris?per nauja forumo versija turi matytis
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2018 11 17, 10:56)
Man indivualus projektas (vien projektas) kainavo 3400 Lt. Panašiai tiek norėjo ir už kartotinius.

skaityk uz dyka - as vien tik konstruktoriui daugiau sumokejau.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2018 11 17, 17:56)
skaityk uz dyka - as vien tik konstruktoriui daugiau sumokejau.

Konstruktyvas (2000 Lt), derinimas (2000 Lt) ir pan. buvo papildomai. Aš kalbu tik apie architektūrą.
Atsakyti
Vėl varai? Negali būt tas patc visiem gerai. Nori vėsintis -
vėsinkis. Šildykis... as nesiskundžiu niekuo...
Išlaidos? ESO per mėnesi visus metus nuskaičiuoja namui 31,35€.

Dar primink kas ta "ir CO", tokius nekrūtus namus pasistatę.
Pagarsink...

QUOTE(cibulis @ 2018 11 16, 22:59)
Matai, ką reiškia individualus projektas, o ne Arkavos ir CO mėgstamas šerpotrėbas. Negauni saulės - ir ragai. Mano namas plotu didesnis, abu palaikom panašiai (20-20,5), bet man iki šios dienos šildymo sezonas kainavo 8,80 euro ir su rekuperacija, o tavo be rekuperacijos 20,91 euro. Taigi saulę reikia pasiimti, o ne bėgti nuo jos. Gal tai bus kitiems geras pavyzdys, kad eilinis kartotinis projektas - nieko gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 17 lapkričio 2018 - 21:30

supratau, galvojau visa paketa uz 3400Lt gavai.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2018 11 17, 22:16)
Vėl varai?  Negali būt tas patc visiem gerai.  Nori vėsintis -
vėsinkis. Šildykis...  as nesiskundžiu niekuo...
Išlaidos? ESO per mėnesi visus metus nuskaičiuoja namui 31,35€.

Dar primink kas ta "ir CO", tokius nekrūtus namus pasistatę.
Pagarsink...

Diedas, lik ramus. Tu esi geriausios kainos ieškotojas. Tau dažnai kokybė nerūpi. Tik kaina. Aš tokią nuomonę susidariau. Juk tai tiesa ir ne esmė, kokius burbulus čia leisi.
Atsakyti