Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

QUOTE(Paliukas @ 2018 05 04, 23:37)
<p>Duok , Dieve , gręžinį geriausiu atvėju, kitaip, be šansų</p><p></p><p>Rašau 10 už atkaklumą biggrin.gif</p>

Juokiasi puodas ,kad kk katilas juodas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(annushka @ 2018 05 05, 00:09)
Nu zyzia mum tie, kas buvo atvaziave... bet argi nebuna sudetingesniu vietu?
Pasiduot del geotermos?

O pro kitur įvesti galimybės nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 04 gegužės 2018 - 22:22

Juokiasi puodas ,kad kk katilas juodas smile.gif

Pabučiuok man į bunkerį sezonui

Ok, ok... pasitrolinom ir užteks :)

Atsakyti
QUOTE(korida @ 2018 05 05, 00:21)
Juokiasi puodas ,kad kk katilas  juodas  smile.gif
Papildyta:

O pro kitur įvesti galimybės nėra?

Deja, nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2018 05 05, 00:24)
Deja, nera verysad.gif

Suprantu ,kodėl ,, anie zyzia '' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 04 gegužės 2018 - 22:41
QUOTE(annushka @ 2018 05 04, 22:09)
Nu zyzia mum tie, kas buvo atvaziave... bet argi nebuna sudetingesniu vietu?
Pasiduot del geotermos?

Čia jau tik geotermos montuotojai atsakys. Sugebės, apsiims padaryti darbus, matys kad nesugebės, taip ir pasakys. Mano manymu šansų yra. Giliai nekasi, toje sudėtingoje atkarpoje vamzdžius apšiltini ir leidi mažu atstumu vieną nuo kito... Na, bet kaip sakiau, svarbiau apsiims kas nors ar ne.
Atsakyti
Klausimas turintiems oras - vanduo, kiek kartų per parą pas jus jungiasi siurblys karšto vandens ruošimui? Pas mane gaunasi 3-4 kartai, nors vandens kol kas naudojame neperdaugiausiai. Boileris 200l, šildo iki 50 laipsnių, jungiasi kai nukrenta iki 42 (maksimalus nustatymas). Kadangi šilumokaitis 2,8m2 o siurblys 10kW tai boilerį pašildo per 10-15min. Kažkaip atrodo toks režimas nėra labai optimalus, norėtųsi, kad ŠS jungtųsi rečiau ir dirbtų ilgiau. Plius, dar nepajungiau karšto vandens recirkuliacinio siurbliuko, kai jis pasijungs manau boileris atvės dar greičiau ir dasidės koks vienas papildomas įsijungimas per parą. Ar viskas čia ok?
Atsakyti

Klausimas turintiems oras - vanduo, kiek kartų per parą pas jus jungiasi siurblys karšto vandens ruošimui? Pas mane gaunasi 3-4 kartai, nors vandens kol kas naudojame neperdaugiausiai. Boileris 200l, šildo iki 50 laipsnių, jungiasi kai nukrenta iki 42 (maksimalus nustatymas). Kadangi šilumokaitis 2,8m2 o siurblys 10kW tai boilerį pašildo per 10-15min. Kažkaip atrodo toks režimas nėra labai optimalus, norėtųsi, kad ŠS jungtųsi rečiau ir dirbtų ilgiau. Plius, dar nepajungiau karšto vandens recirkuliacinio siurbliuko, kai jis pasijungs manau boileris atvės dar greičiau ir dasidės koks vienas papildomas įsijungimas per parą. Ar viskas čia ok?

Negali pakeisti histerizes iki kiek nukritus turetu sildyti? Jeigu negali bandyk davikli perkisti truputi auksciau boileryje. Pas mane 1 kart i para karstam jungiasi, histerize 12 laipsniu.

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 05 07, 10:37)
Negali pakeisti histerizes iki kiek nukritus turetu sildyti? Jeigu negali bandyk davikli perkisti truputi auksciau boileryje. Pas mane 1 kart i para karstam jungiasi, histerize 12 laipsniu.

Deja ne, histereze 8 laipsniai yra maksimumas ką duoda. Daviklio perkišt aukščiau irgi nėra kur, galiu tik žemiau. Darbar įkištas į gilzę Nr. 1
Atsakyti

praduriam apšiltinimą kur norim ir ten įkišam
galima ir aukščiau, galima ir žemiau

Atsakyti
Na nezinau, blogai ar gerai cia nusprendem, bet galiausiai daugiau pliusu musu atveju surinko oras-vanduo ir pasirinkom mano mineta jau Mitsubishi Zubadan smile.gif
Aciu visiems kas raset.
Pradedam tvarkyt namo skyles smile.gif
Rasysiu kaip mums sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2018 05 07, 12:44)
<p>praduriam apšiltinimą kur norim ir ten įkišam
galima ir aukščiau, galima ir žemiau
</p>

Gal ir variantas, bet tai kur tada jis turėtų būt, kad optimizuot ŠS darbą (boilerio brėžinys yra ankstesniam mano poste)?
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2018 05 07, 13:50)
Na nezinau, blogai ar gerai cia nusprendem, bet galiausiai daugiau pliusu musu atveju surinko oras-vanduo ir pasirinkom mano mineta jau Mitsubishi Zubadan smile.gif
Aciu visiems kas raset.
Pradedam tvarkyt namo skyles smile.gif
Rasysiu kaip mums sekasi smile.gif

Nekantriai lauksim pirmų šildymo sezono skaičių smile.gif
Atsakyti