Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Visi męs matom, jūs jau pasirinkote naują šildymo būdą. Tai oras vanduo. Ir niekas čia jūsų nekryžiuos. Tą padarys ateinanti žiema.

Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2018 05 04, 10:15)

Kryziuokit mane kiek norit biggrin.gif bet granules, dyzeliai man tik siek tiek mazesne nesamone uz kieta kura biggrin.gif

Prie ko čia kryžiavimas. Visi čia stengiasi vargsta dėl jūsų, o jūs negalite to nedidelės apimties blogo perskaityti?

Ar perskaitėt?

Tiek to, tos dalies apie granules neskaitykite. Te pasirinkimas didesnis, nei tik granulės ir dyzelis buvo, jis svarstė ir aeroterminį ir geoterminį variantą ir tikrai gerai viską aprašė. Nors geriausiai vargus su KKK smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2018 05 04, 12:37)
Prie ko čia kryžiavimas. Visi čia stengiasi vargsta dėl jūsų, o jūs negalite to nedidelės apimties blogo perskaityti?

Ar perskaitėt?

Tiek to, tos dalies apie granules neskaitykite. Te pasirinkimas didesnis, nei tik granulės ir dyzelis buvo, jis svarstė ir aeroterminį ir geoterminį variantą ir tikrai gerai viską aprašė. Nors geriausiai vargus su KKK smile.gif.

Taip, saziningai.
Apie KKK net ne juokinga biggrin.gif gaila tik man nuotrauku neberodo is tos dalies apie valyma biggrin.gif
Atsakyti

nuoširdžiai, kaip psichologui - kas gąsdina su dyzeliniu katilu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 04 gegužės 2018 - 11:11
.. tai gal kad viedrais pylinėt dyz. kurą reiks, aplink juodi dūmai, kaip gelžkelio stoty...

QUOTE(Paliukas @ 2018 05 04, 11:10)
<p>nuoširdžiai, kaip psichologui - kas gąsdina su dyzeliniu katilu?</p>

Atsakyti

Yra dar vienas niuansas, apie kurį kiti nieko nepastebėjo
pas annushka stovi Viadrus - anglimi kūrenamas katilas
praeitais metais laaif.lt finansavo iškastinio kuro katilo keitimą į biomasės ar geo ar o/v iki 25% produkto vertės
šiais metais restruktūrizavo laaif.lt ir prijungė prie apva.lt,

nepatvirtintais duomenimis gali būti, kad ir šiais sąlygos bus kiek pakoreguotos, bet tos pačios
todėl annushkos vietoje pasidaryčiau foto su senuoju katilu, kad jeigu dalyvaus programoje, kad turėtų kažkokį įrodymą

annushka, už mintį 25% susigrąžintų nereikia, užteks ir 10% :D

Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2018 05 04, 13:51)

annushka, už mintį 25% susigrąžintų nereikia, užteks ir 10% biggrin.gif
</p><p></p>

Taip taip biggrin.gif zinau jau ta biggrin.gif geranoriskai net keleta imoniu pasodalino ta info. Aisku turbut tik paciau siurbliui prasysim, nes darbai kiek primetinejo, praktiskai visi siulo be pvmo. Tai vat nezinau kaip cia geriau

O del 10% biggrin.gif mielai Jacko Danielso cia visiems uzsakyciau biggrin.gif

Del dyzelio...nu saziningai, nenoriu, kad kazkas degtu, kad reiketu is vis zinoti, kiek kuro, kur pigiau ieskoti ir t.t Noriu turet galimybe isvaziuot savaitei ir man visai nerupetu kaip ten tas pecius biggrin.gif dabar tokios galimybes neturim biggrin.gif grizinejom is gimdymo namu i saltuteli nama, nes mano tevai neistenge susidoroti su viadrusu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 04 gegužės 2018 - 12:00
O dujos? Irgi dega, visi išvažiuoja....

Siaubas koks šešėlis !!!!

QUOTE(annushka @ 2018 05 04, 11:59)
Taip taip biggrin.gif zinau jau ta biggrin.gif geranoriskai net keleta imoniu pasodalino ta info. Aisku turbut tik paciau siurbliui prasysim, nes darbai kiek primetinejo, praktiskai visi siulo be pvmo. Tai vat nezinau kaip cia geriau

O del 10% biggrin.gif  mielai Jacko Danielso cia visiems uzsakyciau biggrin.gif

Del dyzelio...nu saziningai, nenoriu, kad kazkas degtu, kad reiketu is vis zinoti, kiek kuro, kur pigiau ieskoti ir t.t Noriu turet galimybe isvaziuot savaitei ir man visai nerupetu kaip ten tas pecius biggrin.gif dabar tokios galimybes neturim biggrin.gif grizinejom is gimdymo namu i saltuteli nama, nes mano tevai neistenge susidoroti su viadrusu biggrin.gif

Atsakyti

Del dyzelio...nu saziningai, nenoriu, kad kazkas degtu, kad reiketu is vis zinoti, kiek kuro, kur pigiau ieskoti ir t.t Noriu turet galimybe isvaziuot savaitei ir man visai nerupetu kaip ten tas pecius biggrin.gifdabar tokios galimybes neturim biggrin.gifgrizinejom is gimdymo namu i saltuteli nama, nes mano tevai neistenge susidoroti su viadrusu biggrin.gif

Negrūsiu priverstinai, bet jau nebie tie laikai, paaiškinsiu:
metam lauk viadrusą
statom dyzelinį
paliekam akumuliacinę talpą
pastatom 2t bačką, kurią užpildo iš cisternos atvažiavus auto - per 'šlangą'
Turim kuro visam sezonui ir net vasarai
Dyzelinis pats pasisiurbia (kaip ir automobilyje) kuro kada reikia ir kiek reikia

Jūs išvažiuojat pakartotinai gimdyt, tėvų į namus neįleidžiat (na žinot, pradės savo tvarkas daryti visokias ir t.t.), gulit sau ramiai, pasižiūrit į 'tepaloną', o ten Jums rodo, kokia kambario temperatūra - rodo šilta ir gera
https://youtu.be/LY8WMdYmn5A

Namai švarūs ir šilti, o kartą į metus atvažiuoja cisterna, papildo kuro ir išvažiuoja - jokių pelenų ir jokių suodžių

Sutaupytus pinigus skiriat skylių lopymui, lubų perdarymui ir rekupo įsirengimui (normaliam)

Kas pasikeičia?
Tiesiog iš vienos krūvelės perdėdat pinigus į kitą ir dar gaunate papildomai naudos - gryną šviežią orą namuose ir mažesnes kuro sąnaudas

arba...

būtinai oras vanduo ir didesnės sąnaudos, bet užtat nieko nereikės daryti (šiaip - kaip ir pirmuoju atveju)

Atsakyti

Yra dar vienas niuansas, apie kurį kiti nieko nepastebėjo
pas annushka stovi Viadrus - anglimi kūrenamas katilas
praeitais metais laaif.lt finansavo iškastinio kuro katilo keitimą į biomasės ar geo ar o/v iki 25% produkto vertės
šiais metais restruktūrizavo laaif.lt ir prijungė prie apva.lt,

nepatvirtintais duomenimis gali būti, kad ir šiais sąlygos bus kiek pakoreguotos, bet tos pačios
todėl annushkos vietoje pasidaryčiau foto su senuoju katilu, kad jeigu dalyvaus programoje, kad turėtų kažkokį įrodymą

annushka, už mintį 25% susigrąžintų nereikia, užteks ir 10% :D

Tokio dalyko kaip susigrąžinimo geriau net neskaičiuoti. Kiekvienais metais šiai programai būna numatytas biudžetas, kuris greitai išnaudojamas. Daugeliui norinčiųjų pasinaudoti šia programa taip ir nepavyksta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marius PNV: 04 gegužės 2018 - 12:19

Tokio dalyko kaip susigrąžinimo geriau net neskaičiuoti. Kiekvienais metais šiai programai būna numatytas biudžetas, kuris greitai išnaudojamas. Daugelis norinčiųjų pasinaudoti šia programa taip ir nepavyksta.

Nesutinku

Mūsų klientai pirko 5 klasės granulinius, tai ilgai ir nuobodžiai prašė iš mūsų info, kurią buvo pamętę
Tie, kur 'kibirus' pirko tai aišku kad nieko negavo, bet mūsiškiai labai nesiskundė

Atsakyti

Nesutinku

Mūsų klientai pirko 5 klasės granulinius, tai ilgai ir nuobodžiai prašė iš mūsų info, kurią buvo pamętę
Tie, kur 'kibirus' pirko tai aišku kad nieko negavo, bet mūsiškiai labai nesiskundė

Gal žinoma data bent jau metais, kuriam jūsų arba nebūtinai jūsų klientui tai pavyko. t.y gauti kompensaciją.

Mano kolegai, kuris perėjo ant geotermos, iš laiff buvo pasakyta. "Pasikeitė valstybės politika. Dabar skatiname vartoti dujas" .Suprask - kažkas laivą turi juk išlaikyti.

Atsakyti