Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

Pasirodo Panasonicas ramybes busenoje naudoja apie 13-14W jeigu ziureti labai tiksliai, viskas puikiai matosi mano "monitoringe" vorupe.eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 17 balandžio 2018 - 22:02
QUOTE(vaikis_ @ 2018 04 17, 22:01)
Pasirodo Panasonicas ramybes busenoje naudoja apie 13-14W jeigu ziureti labai tiksliai, viskas puikiai matosi mano "monitoringe"  vorupe.eu
Nice thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 04 18, 00:01)
Pasirodo Panasonicas ramybes busenoje naudoja apie 13-14W jeigu ziureti labai tiksliai, viskas puikiai matosi mano "monitoringe"  vorupe.eu

Jei dar tai ikompoiiuotum https://m.ebay.co.uk...639?_mwBanner=1 tai tada būtų pilnas vaizdelis smile.gif
Atsakyti

Jei dar tai ikompoiiuotum https://m.ebay.co.uk...639?_mwBanner=1 tai tada būtų pilnas vaizdelis smile.gif

Modbus turi, neblogas matuoklis uz gera kaina. Atvaizduoti rodmenis nera problema, su pajungimu man butu sudetingiau :)

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2018 04 18, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="korida" data-cid="72073700" data-time="1524035010"><div><p>Jei dar tai ikompoiiuotum <a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.ebay.co.uk/itm/MID-Ultrasonic-Heat-Meter-Energy-Meter-with-Modbus-/142272415639?_mwBanner=1'>https://m.ebay.co.uk/itm/MID-Ultrasonic-Hea...639?_mwBanner=1</a> tai tada būtų pilnas vaizdelis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Modbus turi, neblogas matuoklis uz gera kaina. Atvaizduoti rodmenis nera problema, su pajungimu man butu sudetingiau smile.gif</p>

Kokie vamzdžiai sistemoje. Kodėl būtų sunku
Atsakyti

Kokie vamzdžiai sistemoje. Kodėl būtų sunku
Varis, del to ir sunkiau. Man paprasciau turbut butu kazkaip per papildoma siurblio moduli nusiskaityti srauta, temperaturu skirtuma ir issikaiciuoti. Bet manau ta pacia formule naudos ir pats silumos siurblys :) Tai gal tik patikrinti ar "nemeluoja" su parodymais ir atvaizduoti juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 18 balandžio 2018 - 12:43
QUOTE(vaikis_ @ 2018 04 18, 14:21)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="korida" data-cid="72073865" data-time="1524042882"> Kokie vamzdžiai sistemoje. Kodėl būtų sunku</blockquote> Varis, del to ir sunkiau. Man paprasciau turbut butu kazkaip per papildoma siurblio moduli nusiskaityti srauta, temperaturu skirtuma ir issikaiciuoti. Bet manau ta pacia formule naudos ir pats silumos siurblys smile.gif Tai gal tik patikrinti ar "nemeluoja" su parodymais ir atvaizduoti juos.

Varis ne problema ... smile.gif
Galiu suorganizuoti pastatyti VISKA uz dyka apskaita su sertifikuotu ir metrologiskai patikrintu skaitikliu jei nieko pries ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 20 balandžio 2018 - 22:50
QUOTE(korida @ 2018 04 20, 23:49)
Varis ne problema ... smile.gif
Galiu suorganizuoti pastatyti VISKA  uz dyka apskaita su sertifikuotu ir metrologiskai patikrintu skaitikliu jei nieko pries ?

nieko pries, tik to matuoklio kur nurodei gamintojai man kazkaip vis neatsiuncia normalios dokumentacijos... man reikia Modbus naudojamu registru, t.y. visos normalios dokumentacijos. Gal pas tave yra prie matuoklio prideta ? Nes man atsiunte tik pacio matuoklio specifikacijas....Ebay nuorodoje nurodyta ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 20 balandžio 2018 - 23:08
QUOTE(vaikis_ @ 2018 04 21, 01:00)
nieko pries, tik to matuoklio kur nurodei gamintojai man kazkaip vis neatsiuncia normalios dokumentacijos... man reikia Modbus naudojamu registru, t.y. visos normalios dokumentacijos. Gal pas tave yra prie matuoklio prideta ? Nes man atsiunte tik pacio matuoklio specifikacijas....Ebay nuorodoje nurodyta ir tiek.

Kur siųsti?
Atsakyti

Kur siųsti?

mestelek i el.pasta kompiuteriu@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(korida @ 2018 04 20, 23:49)
Galiu suorganizuoti pastatyti VISKA  uz dyka apskaita su sertifikuotu ir metrologiskai patikrintu skaitikliu jei nieko pries ?

Tik vienam namui už dyką? Aš irgi norėčiau. Ar jau neįmanoma?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2018 04 22, 22:14)
Tik vienam namui už dyką? Aš irgi norėčiau. Ar jau neįmanoma?

Pas patį W-W labiau domina A-W ,bet galimybe neatmetama .Jei ką nuspręsim susisieksiu .
Atsakyti