Kadangi reklama absoliučiai neturi savyje jokių techninių niuansų, tai ji yra nukreipta ne į skaičiukus žiūrinčius, o į jausmais besivadovaujančius. Mano supratimu mintis gera ir dabartiniais A+, A++, žalios aplinkos, vegetariško maisto ir pan. mados laikais turėtų būti veiksminga.
Vis tik, tiems, kas skaičiuoja, nemanau kad patiktų. Jie pirmoje eilėje į skaičiukus žiūri, o lyrikas pro akis praleidžia nesigilindami. Nors dabar visur, bet kokio brangesnio gaminio aprašyme gražūs lyriniai nukrypimai ir tik tolimiausiame kamputyje, mažomis raidėmis techninės specifikacijos.
Su tokiais pagaminamos elektros energijos kiekiais, turbūt neapsimokėtų prie tinklų jungtis. Nežinau, čia klausimas besireklamuojančiam.
Realiai ŠS neblogas, bet man jo kaina didoka. Iš kitos pusės aš sau tik mažesnės galios ir žiūrinėjau, tad ir kainos iš mažesnės galios variantų.
Ai jo, kadangi jau apie galę pradėjom kalbėti, tai man trūksta variantų su ~6kW ŠS. Vis tik toks variantas naujai besistatantiems aktualesnis, kurie dar ir į A++ žvalgosi. Toks komplekto pasiūlymas mano akimis labiau taikosi ir į pirminės energijos iš atsinaujinančių energijos šaltinių kategoriją, o A++ namui 8kW ŠS gal ir pereboras.