Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

QUOTE(vaikis_ @ 2018 02 24, 11:06)
Kaip matau kažkaip daug bėdų su tais kiniškais SS,

Bėdų būna su visais, na gal truputį daugiau su kiniečiais, problemą matau serviso nebuvime.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2018 02 25, 02:54)
Bėdų būna su visais, na gal truputį daugiau su kiniečiais, problemą matau serviso nebuvime.

Dėl kiniečių ES kažkaip negalėčiau kol kas blogo žodžio pasakyt. 6 KW dirba jau 3 metus, tfu tfu jokių bėdų nebuvo
Maniškis 11kW V5+ kol kas irgi atlieka savo darbą. Servisą kaip tik norėčiau pagirti. Tik pajungus atvažiavo neprašyti, atnaujino softą, buvo pasiryžę ir plokštę jei reiks į naujesnę pakeisti (neprireikė).
Atsakyti
ES - tai cia svedai>? su savo isvystytu servisu.

QUOTE(Vytas_ @ 2018 02 25, 14:43)
Dėl kiniečių ES kažkaip negalėčiau kol kas blogo žodžio pasakyt. 6 KW dirba jau 3 metus, tfu tfu jokių bėdų nebuvo
Maniškis 11kW V5+ kol kas irgi atlieka savo darbą. Servisą kaip tik norėčiau pagirti. Tik pajungus atvažiavo neprašyti, atnaujino softą, buvo pasiryžę ir plokštę jei reiks į naujesnę pakeisti (neprireikė).

Atsakyti

tokiu atveju nera ko bijoti jeigu servisas taip greitai sukasi.

Atsakyti
pasakytu servisistams, kad ES - kinietis. Issiveztu ne tik softa, bet ir plokste... smile.gif))))

QUOTE(vaikis_ @ 2018 02 25, 18:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vytas_" data-cid="72013905" data-time="1519562581"><div><p>Dėl kiniečių ES kažkaip negalėčiau kol kas blogo žodžio pasakyt. 6 KW dirba jau 3 metus, tfu tfu jokių bėdų nebuvo
Maniškis 11kW V5+ kol kas irgi atlieka savo darbą. Servisą kaip tik norėčiau pagirti. Tik pajungus atvažiavo neprašyti, atnaujino softą, buvo pasiryžę ir plokštę jei reiks į naujesnę pakeisti (neprireikė).</p></div></blockquote><p>tokiu atveju nera ko bijoti jeigu servisas taip greitai sukasi.</p>

Atsakyti

turi nr. Kuris atlieka servisa:-)galiimest i privata, dekui.
Pas mane v5 su tuch screen, jie dar tokiais modeliais neprekiauja, tai jauciu nelabaigales kuom padet, nors isores blokas tas pats, kiek m garantija dave?
Atsakyti
Dėl kiniečių ES kažkaip negalėčiau kol kas blogo žodžio pasakyt.

Ką aš norėjau pasakyti, tai ne kur ŠS pagamintas, o kur įsigytas. Jei iš kinų atsisiūstas, tai ir servisas kinijoje, neprivažinės.
Atsakyti
Arvydai, Ar reikalinga tau ta buferine talpa? Neprikisai ranku iki siol ir nebekisk. 4u.gif Ar labai atsala grindys per tas kelias ŠSiurblio atitirpimo minutes?
Mano atveju dabartiniu oru grindinio istekantis termofikatas nukrenta iki +18, gristamas iki +20, freonas iki -2,6, prie 24 l/min.

QUOTE(arkava @ 2018 02 22, 22:15)
Teisingai, bet dar nedaejo rankos....
O buferis tik del to, kad nevaryt atsaldyto gerokai vandens atsitirpinant.... Jis tegu maišosi buferyje.
Kaip termofikatas sudalyvauja atitirpinimo procese - iki siol man nesuvokiama. Nesigilinau labai. Juk vamzdeliais atšildant teka ne grindu termofikatas

Pridėta:

Atsakyti
Tai matyt ir nebekišiu - nekyla rankos, investuot ir vargt, del keliu ct....
Veikia gerai, šildo, sanaudos tenkina...

QUOTE(UZZY @ 2018 02 26, 09:00)
Arvydai, Ar reikalinga tau ta buferine talpa? Neprikisai ranku iki siol ir nebekisk. 4u.gif  Ar labai atsala grindys per tas kelias ŠSiurblio atitirpimo minutes?
Mano atveju dabartiniu oru grindinio istekantis termofikatas nukrenta iki +18, gristamas iki +20, freonas iki -2,6, prie 24 l/min.

Atsakyti
QUOTE(Orginalus @ 2018 02 23, 13:38)
gal kam yra taip nutike su Ss, prie normaliu temperaturu (iki -5) viskas gerai veike, bet deja pasalo ir pradejo grybaut SS. Zemutinis slegis pradeda krist iki 0, ir tuomet ismeta klaida, kad tai yra garintuvo slegio daviklio klaida, SS sustoja, po kurio laiko vel pradeda veikt, bet laikydamas didesnes apsukas. Ar gali but, kad freono stygius? Kas turit ENERGY SAVE silumos siurblius, ar kam buvo kokios bedos, ir kas taise?

Man taip buvo kai po 5 metu issivadejo glikolis. Tuomet padidinau cirkuliacinio greiti.
PS
Reikia rinktis glikoli, kurio nereikia atnaujinti kas 5 metus. Dar yra glikoliai, kuriuos reikia papildyti inhibitoriais kas 5 metus, kad nesurudytu SS viduriai.
Atsakyti
Kokie dar glikoliai šs? ten R410 freonas laksto...
Glikoliai nebent i grindis pripilami. Sistema uždara.
Elementarus vanduo nieko blogo nedaro

QUOTE(FIEDZIA @ 2018 02 26, 10:19)
Man taip buvo kai po 5 metu issivadejo glikolis. Tuomet padidinau cirkuliacinio greiti.
PS
Reikia rinktis glikoli, kurio nereikia atnaujinti kas 5 metus. Dar yra glikoliai, kuriuos reikia papildyti inhibitoriais kas 5 metus, kad nesurudytu SS viduriai.

Atsakyti

Panasu jog vasario sanaudos sildymui ir karstam vandeniui bus tik 320 kwh.

Atsakyti