Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

T-CAP PANASONIC SCX09H3E8/UX09HE8

Atsakyti

T-CAP PANASONIC SCX09H3E8/UX09HE8

Idomu kokius skaicius rodo statistika prie heater, t.y. kiek valandų?

Atsakyti

14h rodo, bet tas 14h man prisuko pacioj pradzioj, kai buvau uzdejes sekmadieniais ale sterilizacija ir iki 60c keldavo valandai temperatura. Dabar berods iki 55C turiu nustates, teno nebenaudoja visai. Buvau ji isvis per nustatymus atjunges, tai ziuriu prie -5C lauke pradejo vandens neberuosti, uzteko ijungti nustatyma ir susitvarke, bet kol kas tenas nesijungia.   

Atsakyti

14h rodo, bet tas 14h man prisuko pacioj pradzioj, kai buvau uzdejes sekmadieniais ale sterilizacija ir iki 60c keldavo valandai temperatura. Dabar berods iki 55C turiu nustates, teno nebenaudoja visai. Buvau ji isvis per nustatymus atjunges, tai ziuriu prie -5C lauke pradejo vandens neberuosti, uzteko ijungti nustatyma ir susitvarke, bet kol kas tenas nesijungia.   
O kokia gryztamo termofikato temperatūra? Tena nustatyk jog naudotų nuo -15C, nuo šio nustatymo tikrai neturi sustoti ruošti karšta vandenį. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 25 sausio 2018 - 13:10

O kokia gryztamo termofikato temperatūra? Tena nustatyk jog naudotų nuo -15C, nuo šio nustatymo tikrai neturi sustoti ruošti karšta vandenį. 

velnias ji zino koks tas griztamas, pagal grafika nustatyta: +15=28C; -15C=34C. Dabar va ziurejau, lauke +4C, 28C is akumuliacines grizineja, siurblys miega. Jo, ziurejau nustatymuose, taip ir nustatyta, kad tenas tik prie -15C jungiasi, matyt primaiges per daug buvau. 

Atsakyti

velnias ji zino koks tas griztamas, pagal grafika nustatyta: +15=28C; -15C=34C. Dabar va ziurejau, lauke +4C, 28C is akumuliacines grizineja, siurblys miega. Jo, ziurejau nustatymuose, taip ir nustatyta, kad tenas tik prie -15C jungiasi, matyt primaiges per daug buvau. 

O kodėl ir kas jums patarė per akumuliacine jungti? Ar šilumos siurblys ne vienintelis šilumos šaltinis pas jus?

Atsakyti

O kodėl ir kas jums patarė per akumuliacine jungti? Ar šilumos siurblys ne vienintelis šilumos šaltinis pas jus?

niekas nepatare, tiesiog pries tai kurenau kieto kuro katilu, prie jo stovejo 1300l akumuliacine, nenorejau ardyti esamos sistemos, tai siurbli ir pajungem i ta pacia akumuliacine, per didziuosius salciu tandemas visai neblogas.

Atsakyti
o tai iki kiek vien siurblys dirbdamas, užkaitina tą 1,3 t akumuliacinę???
spėju, iki 30 max

QUOTE(sigbut @ 2018 01 28, 09:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaikis_" data-cid="71977364" data-time="1517039005"><div><p>O kodėl ir kas jums patarė per akumuliacine jungti? Ar šilumos siurblys ne vienintelis šilumos šaltinis pas jus?</p></div></blockquote><p>niekas nepatare, tiesiog pries tai kurenau kieto kuro katilu, prie jo stovejo 1300l akumuliacine, nenorejau ardyti esamos sistemos, tai siurbli ir pajungem i ta pacia akumuliacine, per didziuosius salciu tandemas visai neblogas.</p>

Atsakyti

o tai iki kiek vien siurblys dirbdamas, užkaitina tą 1,3 t akumuliacinę???
spėju, iki 30 max

ikirstas siurblys ties viduriu yra, tai nereikia jam visos uzkaitint, gaunasi gal puse kiekio uzsildyti palaikymui. Kiek uzduota pagal grafika, tiek ir prisisildo. 

Atsakyti
tai jei i grindis eina kokie 28-30, tai ir bačkoj tiek....
toks ir "užkaitinimas" . Drungnas vandenėlis

QUOTE(sigbut @ 2018 01 29, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arkava" data-cid="71979708" data-time="1517204325"><div><p>o tai iki kiek vien siurblys dirbdamas, užkaitina tą 1,3 t akumuliacinę???
spėju, iki 30 max</p></div></blockquote><p>ikirstas siurblys ties viduriu yra, tai nereikia jam visos uzkaitint, gaunasi gal puse kiekio uzsildyti palaikymui. Kiek uzduota pagal grafika, tiek ir prisisildo. </p>

Atsakyti

tai jei i grindis eina kokie 28-30, tai ir bačkoj tiek....
toks ir "užkaitinimas" . Drungnas vandenėlis

sakykime sušildo, bus tikslesnis terminas :D užtat per šalčius pusę pakuros i pečką ir akumuliacinėj šilta, ir siurblys pailsi.  

Atsakyti
QUOTE(sigbut @ 2018 01 29, 13:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arkava" data-cid="71979964" data-time="1517217850"><div><p>tai jei i grindis eina kokie 28-30, tai ir bačkoj tiek....
toks ir "užkaitinimas" . Drungnas vandenėlis</p></div></blockquote><p></p><p>sakykime sušildo, bus tikslesnis terminas biggrin.gif užtat per šalčius pusę pakuros i pečką ir akumuliacinėj šilta, ir siurblys pailsi.  </p>

Tai kokio dydžio ta pakura ir pečius, kad pusės užtenka bene pusantros tonos vandens užkaitinti? blink.gif
Atsakyti