Įkraunama...
Įkraunama...

Aeroterminis šildymas 3, Oras-vanduo

ES tipo analoga, 11 kw su boileriu uz 3500 pilnai galima isirengt. B
Na už 4000. Laisvai.

QUOTE(remiga @ 2016 04 10, 11:06)
Jūs remiatės interneto svetainės info ar gavote pasiūlymą iš tiekėjo?
Manau kainas geresnes galima gauti. Paklauskit Koridos.

Kitas dalykas jei tai nėra jūsų svajonių būstas ar reikia tokio galingumo siurblio? Tas kelias savaites, kai -20C papildomai pasišildysit židiniu arba tenais esančiais ŠS.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 04 10, 13:37)
ES tipo analoga, 11 kw su boileriu uz 3500 pilnai galima isirengt. B
Na už 4000. Laisvai.

Jeigu daraisi pats, ar ne ?smile.gif
Atsakyti
Arba randi normalius meistrus. smile.gif
As uz freonine, elektrine dali, paleidima mokejau 100. Vamzdelio 4m.
Aprišimas visiškai elementarus, na vertas dar 100e.

QUOTE(balbiesas @ 2016 04 10, 16:58)
Jeigu daraisi pats, ar ne ?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2016 04 10, 13:06)
Jūs remiatės interneto svetainės info ar gavote pasiūlymą iš tiekėjo?
Manau kainas geresnes galima gauti. Paklauskit Koridos.

Kitas dalykas jei tai nėra jūsų svajonių būstas ar reikia tokio galingumo siurblio? Tas kelias savaites, kai -20C papildomai pasišildysit židiniu arba tenais esančiais ŠS.

Daikino tai gavau tokį pasiūlymą,o ES tik iš interneto svetainių.Aš čia jau kokius 4kartus klausiau kur kreiptis,kokį pardavėją kad kas rekomenduotų.Visi labai noriai padėjo apskaičiuoti kW,tai,žinoma labai svarbu,ypač,kai visi mano klausti pardavėjai skirtingus variantus siūlo,bet kur pirkti taip ir negavau jokio varianto,ačiū jums labai kad nurodėte 4u.gif
Dėl galingumo,tai man čia profai paaiškino,kad tokio reikia ir viskas,taškas,nesiginčiju.O ir patys gyvensime mažiausiai 5-7 metus,statome ne pardavimui,bet su mintim,kad čia laikina stotelė.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2016 04 10, 19:06)
Daikino tai gavau tokį pasiūlymą,o ES tik iš interneto svetainių.Aš čia jau kokius 4kartus klausiau kur kreiptis,kokį pardavėją kad kas rekomenduotų.Visi labai noriai padėjo apskaičiuoti kW,tai,žinoma labai svarbu,ypač,kai visi mano klausti pardavėjai skirtingus variantus siūlo,bet kur pirkti taip ir negavau jokio varianto,ačiū jums labai kad nurodėte 4u.gif
Dėl galingumo,tai man čia profai paaiškino,kad tokio reikia ir viskas,taškas,nesiginčiju.O ir patys gyvensime mažiausiai 5-7 metus,statome ne pardavimui,bet su mintim,kad čia laikina stotelė.

Taigi sakom kreiptis i korida, parasykit jam asmenine zinute
Atsakyti
QUOTE(Orginalus @ 2016 04 10, 21:43)
Taigi sakom kreiptis i korida, parasykit jam asmenine zinute
kreipiausi ir aš prieš kiek tai dienų, neatrašė... arba negavo žinutės arba žinutė nepatiko ?! smile.gif
Atsakyti
Korida, man ir dar keliems reikia ŠS oras-vanduo. Ką galit pasiūlyti? smile.gif

QUOTE(funtikas2999 @ 2016 04 10, 20:58)
kreipiausi ir aš prieš kiek tai dienų, neatrašė... arba negavo žinutės arba žinutė nepatiko  ?! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pancas @ 2016 04 03, 09:56)
Sveiki, ar yra kas šs oras-vanduo šildosi antrą aukštą radiatoriais? kokie atsiliepimai?

pas mane pirmo ir antro aukšto perdanga medinė, kas labai pabrangina sausų šildomų grindų įrengimą antrame aukšte, todėl svarstau įvarius variantus antram aukštui įrengti.

Pas mane ŠS, 1-as a. grindinis, 2-a. - radiatoriai trigubi, per lango plotį. Prišildo, esu patenkintas.

QUOTE(linuxox @ 2016 04 09, 20:23)
Gavau dar kelis atsakymus,ir vėl siūlo 8-10kw,tik vienas vienintelis pardavėjas,kuris mums pasirodė pats rimčiausias,pasiūlė Daikin 11kw,kaina gautųsi virš 7000€ su darbais.Bet dabar pradėjau abejoti ar tikrai verta,nes namas vis tik ne svajonių,kiek jame gyvensime-nežinia,pardavimo atveju pirkėjas kažin ar įvertintų ir labai didelis klausimas ar jam išvis reikėtų tokios 'brangios' sistemos... g.gif

Prieš 3-4 metus pirkau ES ŠS be integruoto boilerio. Sumokėjau gal 3.700 €. + el. boileris, kuris šildo karštą vandenį su naktine elektra.
Tuo metu, pasitelkdamas kvantinius skaičiavimus, bandžiau suskaičiuoti atsiperkamumą paprasto el. boilerio su naktine elektra ir integruoto - nugalėjo el.
O Jūs nesvarstėte el. boilerio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UZZY @ 2016 04 10, 23:14)
Korida, man ir dar keliems reikia ŠS oras-vanduo. Ką galit pasiūlyti?  smile.gif

Kad pasiūlyti reikia žinoti namo šiluminius nuostolius .
Atsakyti
Būtų idomu tuos skaičiavimus, ar bet pagrindimą - pamatyt. Abejociau, kad SS su cop 3-4, butu brangiuau nei tiesiogiai sildyt boileri smulkučiu tenu jame. g.gif

QUOTE(laikrastis @ 2016 04 11, 07:48)
Tuo metu, pasitelkdamas kvantinius skaičiavimus, bandžiau suskaičiuoti atsiperkamumą paprasto el. boilerio su naktine elektra ir integruoto - nugalėjo el.
O Jūs nesvarstėte el. boilerio? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(funtikas2999 @ 2016 04 10, 22:58)
kreipiausi ir aš prieš kiek tai dienų, neatrašė... arba negavo žinutės arba žinutė nepatiko  ?! smile.gif

Negavau, pilnas AŽ ,prasivaliau .
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 04 11, 09:51)
Būtų idomu tuos skaičiavimus, ar bet pagrindimą - pamatyt. Abejociau, kad SS su cop 3-4, butu brangiuau nei tiesiogiai sildyt boileri smulkučiu tenu jame. g.gif

Tuometinius skaičiavimus pasiglemžė kvantika, bet jei grubiai šiai minutei paskaičiuot, tai tikiu kad yra čia esančių, kurie yra įsigilinę geriau, bet bandom:
paprastas elektrinis boileris 160 ltr - 240 €.
boileris, skirtas ŠS 300 ltr - 700 €.
Ar teisingai lyginu? pataisykite prašau, nes tikrai senokai tuom domėjausi...
Jei teisingai, tai tada žinant elektros kainą ir ŠS COP belieka paskaičiuoti wink.gif
Atsakyti