QUOTE(mintas @ 2017 09 21, 16:31)
Žinau apie tokius variantus, bet man tai prasilenkiantys su realybe variantai.
Papildomas didelės talpos bunkeris, kurio ir visam sezonui užteks, esu įsitikinęs, kainuos pigiau.
Arba parduodam GKK ir už gautus pinigus, elektrinis tenas prie ŠS dirbs penkiasdešimt metų nemokamai.
papildomas bunkeris neatpoalaiduoja rankų ir nesuteikia tokio komforto lygio, kaip ŠS. Dar lieka DHW. ŠS jį ruošia ekonomiškiau gerokai. Toliau gaunam dar ir pasivėsinimo opciją. Nėra tai kondicionierius, bet keliais laipsniais patalpas galima leikyti vėsesnes.
Kiauresniame name nelabai ir yra kito varianto, kaip tik kažką deginti. Ir niekas ten su niekuo neprasilenkinėja. Tarp kito, jeigu skaičiuosime DHW boilerį, kurį šildo į jį integruotas ŠS, tai tokių variantų yra dar daugiau.
Bunkeris , kurio užteks visam sezonui? kaip jūs įsivaizdyojate kokių 5-7t bunkerį? O ir bet tačiau, nemanau, jog taip supiltos atviros granulės, taip gulinčios visą sezoną, nepradės pūstis ir trūpėti nuo natūralios patalpos drėgmės.
Papildyta:
QUOTE(UZZY @ 2017 09 22, 11:50)
<p>siūlau tokiu atveju paskaityti instrukciją
</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="berzinekose" data-cid="71809334" data-time="1506069538"><div><p>Paskambinau aptarnaujanciai įmonei ir jie pasakė ką kur jungt... Todėl nelabai ir gilinausi kaip ta vandenį man karsta vasara ruošia
</p></div></blockquote><p></p>
o kam?
ją skaito tik bailiai
taip paskui ir eina per svietą padavimai ir legendos apie ŠS.