QUOTE(mintas @ 2016 03 15, 22:44)
Na jei vata, tai tikrai geriausia mano matyta reikšmė.
Tokią pačią vatą turi ir
Isover. Tik jos kaina - kosminė. Aš tokią norėjau dėti į stogą, bet kubas buvo apie 380 ar 400 Lt.
Papildyta:
QUOTE(Milao @ 2016 03 16, 09:14)
Armuojant užtepama košė ant polistirolo, tada dedamas tinklelis ir su mentėm braukant paskandinamas. Ar teisingai procesa suprantu?
Bent jau man taip darė. Galbūt smeiges suka po to, kai košė sukietėja.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2016 03 16, 09:56)
Jei zut but reikia klinkerio pjaunam nuo plytos is abieju pusiu ir dedam su gerais rimtais klijiais tiesiai ant xps ar eps padare tokia operacija
https://www.youtube....h?v=3HVzK-Yefh8
Aš irgi tokio dalyko norėjau, bet fasadininkai sakė, kad praktiškai neįmanoma bus suvesti siūlių. O jei ir padarytų, tai kaina už darbus būtų kosminė.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 03 16, 10:19)
visi gamintojai,, priklausomai nuo užsakymo dydzio, gali "pamakliavoti" technologinius procesus, medžiagu kiekius, kad atpigint produkcija. Kadangi 99 proc. klientu aktualu Kaina - tai ir daro pigesni, bet prastesni. Žinau atveji ne viena, patys vadybininkėliai pasakojo
Tai čia ir yra esminis klausimas: kiek stipriai esame apgaunami pirkdami statybines medžiagas? Net ir tas pačias lietuviškas. Įtariu, kad krūvos medžiagų kokybė yra prastesnė nei deklaruoja. Pamenat, kai vienam žmogui skilinėjo Arko blokeliai. Patikrino gniuždymo stiprumą ir paaiškėjo, kad vietoj 20 Mpa likę tik 6 Mpa.
Mane "7 langai" išdūrė su langais: ne ta vidurinė tarpinė, ne tas rėmelis. Jiems tokie langai kainavo pagaminti pigiau, o pardavė kaip sertifikuotus "Rehau Geneo PHZ". Ta Knauf Unifit 032 stiklo vata buvo gera, bet vietomis matėsi, kad perkepinta, t.y. matėsi tokie suketėjusios vatos lopai. Kas ten žino, kur dar esi apgautas ir kieno apgautas.