QUOTE(Artur15 @ 2016 04 13, 21:22)
Jeigu montuojant tarpinę pripjaunant ausytę, manau geriau pripjauti išorinėje pusėje esančią ausytę. Langą uždarant tarpinė kažkiek turėtų būti stumiama į išorę. Todėl vidinėje pusėje esanti ausytė kažkiek prilaikys.
Aš irgi taip pat galvoju, kad reikėtų pjauti priešingoje pusėje nei aš bandžiau. Aš tiesiog negalvojau ir pjoviau.
Man įdomiau tai, kad "Lanreta" bandė sukišti sveiką PHZ tarpinę ir telefonu pasidalino kaip sekėsi. Jie tai darė su rateliu. Sakė, kad darbas labai sunkus ir jie labai nenorėtų jo imtis. Jų supratimu realybėje per dieną gal ir pavyktų padaryti du langus. Aš turiu 7 varstomus langus, todėl tarpinės sukišimui gali užtrukti visą darbo savaitę, nes vieni langai didesni, kiti mažesni.
Pripjauti tarpinės ausytę jie nenorėtų, nes tarpinė gali iššokinėti. Be to supratau, kad jei taisys broką, tai turi atstatyti gamyklinį variantą. O štai gamyklinį variantą jie gali atstatyti tik su rateliu, bet ne kaldami tarpinę su plaktuku. O su tuo rateliu labai sunku sugrūsti tą tarpinę atgal, todėl jie labai norėtų išvengti šio darbo. Štai jums ir "Rehau" flagmanas.