QUOTE(VilkasPilkas @ 2016 04 04, 21:49)
antra ir trecia labai panasios. jotul baltas emalis kuris baltas tik iki pirmo kurimo. nesuprantu koks tikslas ji balta daryti.
biesas, as kaip suprantu jus apdaila viduje pasidarete. kaip jus veliau zidini instaliuosite? as isisivaizduoju kad bus nemazai reikalu su besiribojanciom sienom. ar nereiks ju perdazyt po kapsules apsiuvimo ?
biesas, as kaip suprantu jus apdaila viduje pasidarete. kaip jus veliau zidini instaliuosite? as isisivaizduoju kad bus nemazai reikalu su besiribojanciom sienom. ar nereiks ju perdazyt po kapsules apsiuvimo ?
Taip apdaila yra. Kadangi mano zidinys vidury kambario,man reikes tik prieki apdirbti. Apdailai trys varijantai. Tai siektiek marmuro,plius dazymas, (bus truputi dulkiu spakliu sveiciant. Nr 2. venecijos tinkas (pablizgintas) ir siektiek marmuro.(bus siektiek dulkiu nes pagrindas tinkui turi buti idealus. trecias varijantas marmuras ir kazkoks gatavas produktas kur tik priklijuoti bereikia. (bet cia nerealiausias varijantas)
Kas liecia dazyma tai.. Nedaug ploto,iki kampu davesti ir viskas. Viska pasidarysiu pats. Na, o kad dulkiu nebutu pasidarysiu palapine aplink zidini is pleveles.. Ar dar ka sumastysiu. vaistu tokiem dalykam visada atsiras.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 04 04, 22:07)
Niekada nepagalvočiau, kad plastikiniai langai taip stipriai vaikšto nuo saulės. Esu girdėjęs, kad langai vaikšto, bet kad taip stipriai - nepagalvočiau. Kalbu apie štai šiuos langus (konkreti vieta apibraukta raudonai). Toje vietoje namo viduje eina kambarius skirianti siena.
Šiuo metu name dažo sienas ir dažytojai man parodė štai tokį vaizdelį. Tarpelis siekia 2-3 mm. Ta balta vieta - siena, todėl ji negali vaikščioti. Iki šios dienos nebuvo jokio tarpo, tačiau šiandieną pakaitinus saulei, langai išsigaubė. Vakare tarpo visiškai nebuvo. Įdomu kaip bus, kai lauke bus +30?
Šiuo metu name dažo sienas ir dažytojai man parodė štai tokį vaizdelį. Tarpelis siekia 2-3 mm. Ta balta vieta - siena, todėl ji negali vaikščioti. Iki šios dienos nebuvo jokio tarpo, tačiau šiandieną pakaitinus saulei, langai išsigaubė. Vakare tarpo visiškai nebuvo. Įdomu kaip bus, kai lauke bus +30?
Cibuli,o tas plastiko juosta,nepagalvojei kad ziaurus salcio tiltas? Juk tas profilis ten nieko nesustabdo.. Keista matyti toki finta pas tave. O tamsus langai tai tikrai vaiksto.. Pas mane nera palei langa itrukimu,bet pats profilis tai matos nebera labai tiesus kaip is fabriko..