QUOTE(Adwoco @ 2016 03 29, 18:27)
Jusu kritika Rehau profiliams paremta jusu vienetiniu pavyzdziu, ...Taip, pas mane Rehau profiliai. Rinktasi ilgai ir nuobodziai, skaityta daugybe atsiliepimu, lyginti parametrai, kaina, bet aisku ne iki tokio lygio kaip gamykloje dedama tarpine.
Pirmiausiai tai ne vienetinė kritika. Tokia pati kritika buvo ir iš mano pusės išsakyta ir svarbiausia aš kritikuoju ne konkrečiai iš šio rėmo man gaminusią bendrovę, bet būtent Rehau.
Būtent, aš ir pasidomėjau šiai rėmais kaip tamsta ir džiaugiausi išsirinkes pačius geriausius, o kai Cibulis iškapstė šiek tiek daugiau smulkmenų, supratau, kad esu apgautas būtent rehau firmos marketologų klaidinančios reklamos.
Pirmiausiai Rehau Geneo rinkausi, todėl, kad šie profiliai iš tvirtos RauFipro medžiagos, todėl jų nereikia armuoti. Žinant tai, man net nekilo jokių minčių, kad mano rėmai gali būti armuoti. Pasidomėk ar pačio langai neturi metalinės armuotės, spėju irgi nustebsi, kad ir pats esi stipriai apgautas.
Tai čia tik vienas punktas dėl ko jaučiuosi apgautas Rehau firmos būtent pristatomo Geneo produkto. Apie tai jau daug išdiskutuota, norėsi, galėsi daugiau pasiskaityti. Yra ženkliai daugiau punktų pagal kuriuos galiu drąsiai teigti, kad su Geneo visi vartotojai yra apgaudinėjami. Dar paminėsiu, kad sertifikuotas vienas profilis, o stumdomas tuo pačiu pavadinimu visai kitas, pigesnis ir prastesnių savybių vartotojo apie tai neinformuojant. Nu norėsi, galėsi pasieškoti daugiau.
Apie tai kalbėjom kažkur čia.