QUOTE(madwifi @ 2016 03 16, 21:14)
sikart sutiksiu su kosmosu, jei jau darai solidziai, tai muriji tikra klinkerio plytu fasada, o ne jo imitacija is klijuotu plyteliu, tokiu atveju zymiai geresnis cibulio pasirinkimas, nekeliantis galvos skausmo del klijavimo prie putplascio ir netrodo juokingai, nes priemones atitinka tiksla.
Tikra klinkerio plyta - tikrai ne A+/A++ klasės namui. Toks namas jau ir taip brangesnis, o čia dar leidi pinigus papildomam pamatui ir brangiam klinkeriui. Man atrodo, kad visiškas absurdas. Aš visiškai neturiu nieko prieš 8-9 mm klinkerio plyteles. Jos atlieka tą pačią funkciją kaip klinkerio plytos tik yra lengvesnės. O koks klinkerio plytų ir plytelių skirtumas? Vienintelis - klinkerio plytelės turi mažiau įgilintą siūlę. Gal aš dar kažko nežinau?
O vizualiai mano alia imitacijos nieko neatskirsi nuo paprastų klinkerio plytelių. Skiriasi tik mažiau įgilinta siūle. Tikras klinkeris A+/A++ klasės namui kaip
šitas menas.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2016 03 16, 14:51)
Mano mazgas niekam netiks, nes jis netinkamas mūrui.
O tai ne iš betono lietos jūsų namo sienos? Lyg ir tokia sistema buvote susižavėjęs ir kažką panašaus lyg ir darėte. O dabar sakote, kad ne mūrui. Tai kokia jūsų sienų sistema?
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2016 03 16, 14:51)
Visokie tokie bandymai man nepatinka
Iš kur šitą nuotrauką ištraukėt? Čia kažkas Lietuvoje daro? Ar kažkur už sienos plačiame pasaulyje radote?
Papildyta:
QUOTE(trysketuri @ 2016 03 16, 19:43)
Sveiki, kur perkate difuzorius padavimui ir ištraukimui?
Mano supratimu geriausi, Nr.1 pasaulyje šiuo metu yra šie
Lindab Airy difuzoriai. Ne tik dėl techninių dalykų. Ypač dėl dizaino. Kai pamatai gyvai, tai nesupranti, kas tą popieriaus lapą palubėje priklijavo. Atrodo nerealiai. Ir spalvų, ir formų - kokių tik širdis geidžia.