QUOTE(Albe69 @ 2016 12 02, 23:38)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sypsena000" data-cid="71263766" data-time="1480670216"> sveikos merginos
susidomėjau neštumais.. nesilaukiu, net neplanuoju ir t.t. bet tiesiog pagalvojau apie ateitį.. vistiek nebe -nioloka, ar nebuvo baimės Jums dėl to, kad leliukas paveldėtų jei ne ligą, tai bent polinkį į ją? iš tikrųjų mažiukas kol, tai gerai, bet sulaukus 20-35 m... kaip žinom tada prasideda liga. aš vis galvoju čia kažkoks mano psichologinis prisigalvojimas, ar realus dalykas, nes jei man taip atsitiko, kas garantuos kad neatsitiks vaikeliui..?
aš kartais pagalvoju, kad bijočiau perduoti ir iš tos baimės gal net sumastyčiau neturėt.. (nors be proto noriu tų mažiukų)</blockquote>
<p>Garantiju nera. Taip pat kaip nieks negarantuos, kad visiskai sveikiem zmonem gims sveikas vaikas. Pas mus giminej niekas nera sirges IS, o per vienerius metus sia liga nustate man ir sesei. Genai ar atsitiktinumas? Gyd. teigia, kad nera genetiskai perduodama, tai ir neprisileidziu tokiu minciu. Baimiu irgi neturejau. Gimus vaikui tu baimiu atsiranda dar daugiau. Dziaugiuos, kad turiu du nuostabius sveikus vaikus
</p>
<p> Tebunie as ir egoiste, bet nemanau, kad blogai pasielgiau gimdydama vaikus. </p>
<p>Matrioska tikriausiai vaiku neturit, jei taip snekat...</p>
Na, jum neatrodo blogai, nes tik apie save galvojat, idomu ar vaikai irgi taip galvos, jei ateity susirgs? Vaikystej si liga beveik niekad nepasireiskia, taip kad neaisku ar polinki autoimuninem ligom sirgt perdavet..
Turetu but baisus jausmas sirgt ir zinot kad tevai samoningai rizikavo padovanot toki gyvenima.
P.s. pati nesergu. Bet nedaryciau vaiku sirgdama. Esu mastanti butybe, nesivadovauju tik instinktais