Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

"Kaulų laužymas" baigėsi atkritimu-patvirtino gydytoja. doctor.gif doctor.gif doctor.gif
Čia jau 2 per metus su "Gilenyja". Su ja, ar be jos man vistiek atkritimai būna. Bet gal jei nevartočiau tai ojojo kas dėtųsi tada????
Peršalimas su pūliuojančiomis akimis-imuninė sistema nustojo kovoti su infekcija visai :(ryjau jau antibiotikus visą savaitę). Važiuoja kuokštais plaukai verysad.gif
Keisčiausia kraujas tai normoj?mastau.gif

Dabar "Solumedrol" kalsim į veną- varysim "Kaulų laužymą"
starwars.gif
Atsakyti
as irgi tik ka 3 gramus susileidau
Atsakyti
As pradedu bijot, jog gilenya man gali nustot veikti verysad.gif staigiai pakilo leukocitai ir pasieke norma, iki tol buve visa laika labai nukrite, tada daktare sakydavo va liga dabar miega hmm.gif vartoju jau 1,5 metu, kazkuri foriemiete rase, jog vaistas veikia apie du metus fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 05 spalio 2016 - 20:45
Vartojau gilenya 4 metus, du pirmi metai be paumejimo.. po dvieju metu prasidejo linksmumai tris paumejimai i metus ir nesibaigiantis trumpi paumejimai kas menesi kurie praeidavo savaime nesvarbu kad ir imunitetas nusodintas.. MRT buvo daromi kasmet nieko naujo nebuvo 2015 rugpjuti viskas stabilu... 2016 liepa isplito daugybe zidiniu galvoje verysad.gif liepos 13 nutraukiau gydyma gilenya, jokiu vaistu nevartojau iki rugpjucio 22 tas tarpas be vaistu buvo nerealus savijauta pasakiska net begiot galejau ko senai nedariau... bet jau artejant 22 dienai savijauta prastejo be jokio gydymo... verysad.gif sio metu esu menesi su trupuciu esu po naujausio gydymo kuris nera kompensuojamas lt, jis gan sudetingas ir pavojingas , bet sio metu jaucios pasakiskai

Gilenya man dave islosti du metus, bet daug domejausi ir tikejausi kad melaginga info kad gilenya ilgai negelbsti bet deja... yra daug informacijos uzsienio kalba pas mus informacija plika net gydytojai nieko nezino...
Atsakyti
Deimante, jei ne paslaptis, kaip jus gavote nauja gydyma? smile.gif cia studija ar pati mokejote uz vaistus? smile.gif
Su gilenya pastebejau, kad man daugiau spazmuoja raumenis verysad.gif jei anksciau tik retkarciais gerdavau baklofena, tai dabar nakciai visada geriu blink.gif kazkodel man kolkas nedaro mrt, o idomu butu suzinot, kaip ten su zidiniais reikalai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 08 spalio 2016 - 21:09
Sveikutes 4u.gif Stengiuosi kuo maziau galvoti apie liga, uzsirasiau i jogos kursus ax.gif Pradejau paparasciau ziuret i gyvenima, daugiau lepinu save, mokausi pasakyti NE ax.gif Galvoju kodel anksciau to nedariau? Ar butinai turi uzklupt liga, kad suprastum jog reikia save myleti, nebuti visiems gera, nepulti padeti kiekevienam???
Kas liecia vaistus- esu visiskai "zalia" siam reikale.Gydytojas prirase Avonex, leidziuosi karta per savaite, salutinio poveikio nelabai kokio yra, kas tris menesius lankausi pas gydytoja, sake metuose karta darys MRT, tik jei pasikartotu priepolis, tada turiu skubiai prisistatyt pas gydytoja...Ir gydytojas sake, kad butina mankstintis.
Taigi merginos, nepasiduodam liudesiui ir dziaukimes rudeneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2016 10 08, 22:03)
Deimante, jei ne paslaptis, kaip jus gavote nauja gydyma? smile.gif cia studija ar pati mokejote uz vaistus? smile.gif
Su gilenya pastebejau, kad man daugiau spazmuoja raumenis verysad.gif jei anksciau tik retkarciais gerdavau baklofena, tai dabar nakciai visada geriu  blink.gif kazkodel man kolkas nedaro mrt, o idomu butu suzinot, kaip ten su zidiniais reikalai unsure.gif

Pati neisgalieciau susimoketi tokia sumele, man daktare pasiule tai sutikau sio metu vaisto studija, bet jo gydymas turi tik du etapus jo pavadimimas lemtrada galite paskaityti, ji jau nuo 2005 ir gan sekmingai gydo ligonius pasaulyje, kitus atkelia is vezymelio smile.gif tikiosi geriausio ir to paciu prisidedu prie tyrimo, kad greiciau daugiau serganciuju lietuvoje gautu si gydyma smile.gif
Atsakyti
Deimante88, as jau skaiciau apie si vaista smile.gif dziugu girdet, kad jauciates puikiai po vaistu, tai suteikia vilties, jog gydymas tobuleja ir yra vis daugiau alternatyvu, jei kiti vaistai nustoja veikti ;)
Atsakyti
Gal kas vartojote sisteminius enzymus? Maniškiui pabodo žiūrėt, kaip kankinuos ir kažkur perskaitė, kad juos vartojant išsivalo organizmas ir imuninė sistema pradeda normaliai veikti. Malonu , kad žmogus stiangiasi dėl manęs smile.gif
Kaži, ar čia nėra iš fantastikos srities? blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, kas naudojate tysabri? Galte rasyti i az. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif kaip gyvenate? ar kalbina jus IS? aš su Gilenya gyvenu dabar, kažkas nerealaus po visų akolų bigsmile.gif būtų smagu, kad gydymas visad būtų su tablete, išgeri ir pamiršti. rolleyes.gif
Atsakyti
Teko ir man po 2 metu vel paragaut steroidu verysad.gif pirma diena, vel tas bjaurus kartumas burnoje ir kazkoks blausus regejimas huh.gif
Atsakyti