merginos, kaip laikotes? Ar skiepinates nuo encefalito? As pasiskiepinau jau ne pirma karta, bet pirma kart gavau pakuote, ir info lapelyje raso kad reik pranest jei sergi issetine...niekad niekas neklause, as ir nesakiau, tai dabar susiveliau...gal negalima buvo?
As nesiskepinau ir mane pries gera menesi erke ikando, tai tiek streso apturejau bet vartojant gilenya galima skiepytis? Kiek zinau aktyviu vakcinu negalima daryt
niekas nieko neskiria, karta po ligonines buvau reabilitacijos tai 5 masazus dave. turiu namie masazine sedyne ir masazuojuosi kada noriu
Man 5 seansus i metus skiria nemokamai poliknikoje, dar 5 einu mokamai
Parašykite, prašau, išsamiau apie VEP ir BERA tyrimus. Kaip jie atliekami? Kažkur skaičiau, kad su narkoze???
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Jurevaga @ 2016 07 03, 15:25)
Parašykite, prašau, išsamiau apie VEP ir BERA tyrimus. Kaip jie atliekami? Kažkur skaičiau, kad su narkoze???
Ačiū
Ačiū
Tirs rega ir klausa. Nieko skausmingo jums nedarys ir jokiu narkoziu neduos.
Ar yra buve kuriai problemu su ausim? Jau koki trecia karta uzeina arba skaudet, arba tvinkset (nezinau kaip pavadint, girdis garsas kazkoks). Galvoju ar cia del ligos, ar vejas supute. Ir dar toks idomus galvos skausmas. Skauda viena smilkini tik ir tai ne istisai, o bangomis, nudiegia keleta sekundziu ir vel ramu. Keistai kazkaip
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 03, 22:49)
Ar yra buve kuriai problemu su ausim? Jau koki trecia karta uzeina arba skaudet, arba tvinkset (nezinau kaip pavadint, girdis garsas kazkoks). Galvoju ar cia del ligos, ar vejas supute. Ir dar toks idomus galvos skausmas. Skauda viena smilkini tik ir tai ne istisai, o bangomis, nudiegia keleta sekundziu ir vel ramu. Keistai kazkaip
Man spragsi desineje ausyje, ypac vakare. As neseniai paumejima turejau, daug streso paskutiniu metu, tai turbut uzsiliko kazkoks simptomas, bet su laiku praeis.
Kaip laikotes?
QUOTE(LumiLumi @ 2016 07 03, 23:01)
Man spragsi desineje ausyje, ypac vakare. As neseniai paumejima turejau, daug streso paskutiniu metu, tai turbut uzsiliko kazkoks simptomas, bet su laiku praeis.
Kaip laikotes?
Kaip laikotes?
Gerai visai. Vakarais siek tiek pirstu pagalveles aptirpsta ir dabar ta ausis. Taip kolkas visai neblogai man stresa vaikai tik kelia. Laukiu kol grys vyras, pailsesiu
QUOTE(Albe69 @ 2016 07 04, 00:49)
Man dažnai būna, buvau nuėjusi pas LOR labai skaudėjo, daktaras sako, jog ausis graži, nemato skausmo priežasčių.
Pasiskundžiau neurologei IŠVADA-trišakio nervo uždegimas.Gali skaudėti tik ausį, gali skaudėti ausį, dantį, akį vienu metu.
Kaip aš vadinu IS trumpas jungimas, blokuoja nerviuka.
AAAAaaa varge tuoj kils panika... padėkit, gal kam taip buvo- aptirpo koja, ne skruzdeliukai, bet toks jausmas ar šalta, ar šlapia, pati nesuprantu.. gal galit ką patarti gerti? niekad nėra taip buvę..kaip tik vakar buvau pas gydytoją nieko nebuvo, o šiandien tik bakc !!!!!!!!! visa koja..