QUOTE(Erikutė @ 2016 05 05, 22:08)
viena diena labai galva skaudejo, negalejau galvos pasukt,akis viena skaudejo, galvojau kad migrenos priepolis.Paskui ta akimi gerai nemaciau, ir vis ja skaudejo. Nulekiau pas akiu gydytoja, jis pasake kad su akim viskas gerai, kad gali buti nuo migrenos, o seimos gydytojas israse siuntima pas neurologa. O ten jau greit mane istyre.
Zinau kad nugyvensiu su ta liga ilgai ir laimingai, tik pirma sokas toks buvo.
Zinau kad nugyvensiu su ta liga ilgai ir laimingai, tik pirma sokas toks buvo.
Sveiki, pirmą kartą išgirdau, kad ir dar kažkam liga pasireiškė baisiniu galvos skausmu. Man buvo tas pats, tik dar nutirpo koja, palenkus galvą, "perbėgdavo skruzdėlės". Nuo tada galvą skauda kasdien, dėl jos ir kreipiausi į gydytojus, o koją nurašiau nugarai, nes turiu dvynukes ir galvojau čia man nuo jų nešiojimo. Bet iki ligos nustatymo praėjo metai su trupučiu, nes niekas į tą mano skausmą nežiūrėjo rimtai. Aiškindavo tai čia nuo įtampos, tai nuo nuovargio. Dabar nuo tos pirmosios skausmo priepuolio dienos praėjo beveik 4 metai, bet skausmo gydytojai nesugeba nuimti, leidžiuosi Avonexą, nors jis man netinka :/
Sakykite, o jums ar tęsiasi skausmai ir toliau ar buvo tik tas vienas priepuolis?
Dėl šoko sužinojus diagnozę natūralu tik nepasiduokit blogoms mintims, viskas bus gerai. Kažkodėl dauguma straipsnių lietuvių kalba yra labai pesimistiški, paskaičius atrodo, kad jau viskas, bus tik blogiau. Bet tikrai dauguma atvejų liga puikiai kontroliuojama, yra tikrai nemažai vaistų tad kaip sakoma, nenukabinkite nosies