Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

O man skauda sona ir juosmens dali su klubu, ypac kai zengiu platesni zingsni, vakar vakare stipriai uzejo, turejau gulet lovoj, aisku su stuburu ir taip turiu problemu, bet sikart kazkoks kitoks skausmas, bijau, kad nebutu paumejimas sad.gif
Atsakyti
o man sirdis kreizina, ir permusineja, ir skauda sirdies plote, ir dustu labai, silpna...o pas kardiologa iki geguzes 31 dienos nei vieno talono....nusipirkau sirdies lasiuku, geriu...
Rutele, gal siaip radikulitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratema: 31 kovo 2016 - 16:45
QUOTE(citrute @ 2016 03 25, 21:02)
Man tecfidera siūlo 😊 naujovė. Jis stiprumo kaip copaxone. Liga pagal išorinius požymius neprogresuoja, neskaitant šlapimo, nuovargio, nugaros tirpimo  blush2.gif  Ir MR visada kažką naujo parodo... Bet ligoninėje nuo pirmos atakos (prieš 10 metų) nesu gulėjusi (tpfu tpfu tpfu)  4u.gif   dėl tų naujai atsirandančių židinukų ir mąstau rizikuoti... O gal sustabdys  ax.gif

O čia tas tecfidera jau yra musu rinkoj? Nes man niekaip neina susidraugaut su vaistais, nuo betaferonu copaxono atejau iki gilenyos ir uzkliuvo akys, kurios gerokai pasilpo, itaria geltona deme, jeigu pasitvirtina atima gilenya ir kai paklausiau kas po to sake ,, "nu tai matysim, va eksperimentiniai yra " tai čia itariu tie patys kur ir jum siulo?

QUOTE(ruteleee26 @ 2016 03 31, 14:02)
O man skauda sona ir juosmens dali su klubu, ypac kai zengiu platesni zingsni, vakar vakare stipriai uzejo, turejau gulet lovoj, aisku su stuburu ir taip turiu problemu, bet sikart kazkoks kitoks skausmas, bijau, kad nebutu paumejimas sad.gif

Gulint ligoninei buvo moteris kuri skundesi nugaros skausmu, juosmeniniu kaip supratau, neurologai tada konstatvo, kad tai kaip ir paumejima, padare magneta ir nuo tada jau prasidejo nuo hormonu iki plazmu, taip kad gazdintis nebutina, tai is tiesu kaip jau minejo gali but tiesiog radikulitas,, gali ir but kalta ir musu liga, nes nors mums ir teigiama, jog skausmas nera sklerozes israiska, bet deja pati daznai esu varginama skausmu, ypac sanariu, o ir kitu patirtis rodo jog visgi.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~perfectly~: 31 kovo 2016 - 17:11
Itariu, kad cia bus visgi IS, nes i ta koja, kur plinta skausmas visa diena skruzdeliu begiojimo jausmas sad.gif mano IS budingas skausmas, slykstus, deginantis, pavasari ir rudeni kartais ir gabapentino tenka pagert sad.gif
Juratema, nusipirk magnio Diasporal, man padejo del gilenijos sukeltu sirdies negalavimu smile.gif o jei labai blogai prasykis papildomo talonelio, kur cia laukt 2 menesius smile.gif
Perfectly, o per kiek laiko isryskejo akiu bedos su gilenya?
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2016 03 31, 22:14)
Itariu, kad cia bus visgi IS, nes i ta koja, kur plinta skausmas visa diena skruzdeliu begiojimo jausmas sad.gif mano IS budingas skausmas, slykstus, deginantis, pavasari ir rudeni kartais ir gabapentino tenka pagert sad.gif
Juratema, nusipirk magnio Diasporal, man padejo del gilenijos sukeltu sirdies negalavimu smile.gif o jei labai blogai prasykis papildomo talonelio, kur cia laukt 2 menesius smile.gif
Perfectly, o per kiek laiko isryskejo akiu bedos su gilenya?

Po savaites kazkur .. Pradejau taip palaipsniui neryskiai matyt, tarsi akis butu kazkokiu seseliu aptraukta, ir niekaip nedingsta tokia rega.. O dar tik menuo kai as su ta Gilenya.
Atsakyti
QUOTE(~perfectly~ @ 2016 03 31, 23:25)
Po savaites kazkur ..  Pradejau taip palaipsniui neryskiai matyt,  tarsi akis butu kazkokiu seseliu aptraukta,  ir niekaip nedingsta tokia rega..  O dar tik menuo kai as su ta Gilenya.

O neskauda? Pas mane rukas uzsidedavo, kai budavo neuritas
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 04 01, 08:20)
O neskauda? Pas mane rukas uzsidedavo, kai budavo neuritas

Ne, neurito nera, turejau karta ir paumejima su akim, tai teko suzinot ir ta malonuma biggrin.gif bet dabar kiek kitaip paimtos abi akys, be skausmo, tik matymas pasidares neryskus.. g.gif
Atsakyti
nera taloneriu pas kardiologa, eisiu kita sav pas seimos, jei ka privaciai nueisiu. Kaip merginos jus i masaza ziurit? Uzsimaniau masazinio kreslo arba ben sedynes, gerai nugaryte ir spranduka kai patrina. Ir dukrai nugara pastoviai nuo kuprines skauda, patiko jai labai tas elektrinis masazas
Atsakyti
As tai 2 kartus i metus einu po 10 seansu masazo, man labai padeda smile.gif atsigaunu, poto kaip ant sparnu lakstau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~perfectly~ @ 2016 03 25, 18:04)
O koks pas jus merginos vartojančios Gilenya leukocitu kiekis, as pirmas menuo kai naudoju siandien pasidariau tyrima, kraujas baisus , leukocitai 2,5 hemoglobinas krites iki 100, nesuprantu kada yra ta "kritine" riba ir ar tureciau labai sunerimti..  blink.gif  unsure.gif

As jau 4 metai su gielnya kraujas ir nekoks, bet jei nera imuniteto tada ir liga miega smile.gif tik pradedu stiprint iskart paumejimas... nors dabar vien zarnyno infekcijos
Atsakyti
O vargstu su slapimo pusles infekcijom, vos apsigydau, 2 savaites ir vel prasideda, sugeriau antibus 3 men buvo ramu, o dbr ir vel kartojasi istisai sad.gif kartais atrodo, kaip pavargau nuo viso to, dar bus tik 5 metai kaip sergu sad.gif
Deimante, nesiulo keist i kazka naujesnio? Ar paumejimai dazni su gilenya? smile.gif
Atsakyti
Vakar su vyru kazkaip prakalbom ir idomu pasidare. Ar yra vairuojanciu? O kaip kai duoda jau neigaluma, tada ir vairuot nebegalima? g.gif
Atsakyti