Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,
Gal dar kas renkat cocooncenter netycia? Kaip visada prireikia, kai jau niekas neberenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 10:13)
As is tu Guam tai naudoju ta dumbliu kauke ir kartais dar zele perku kasdienai, bet dabar nepirkau, ai neprimozoju as kasdien blush2.gif bet siaip smagi, tik siltesniam sezonui jau, nes turi saldomaji poveiki
http://www.eurovaist...lga-250-ml.html

Ok. Jei šaldo tai man bus šalta, nes apsauginis sluoksnis plonėja lotuliukas.gif reik man su ta kauke pažaist. Bent tom dienom kai į masažus neinu. Vis kojikes dailesnės bus biggrin.gif gal rolleyes.gif bet jei nieko nedarysiu, tai visai nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 14, 11:18)
Ok. Jei šaldo tai man bus šalta, nes apsauginis sluoksnis plonėja  lotuliukas.gif reik man su ta kauke pažaist. Bent tom dienom kai į masažus neinu. Vis kojikes dailesnės bus biggrin.gif gal  rolleyes.gif  bet jei nieko nedarysiu, tai visai nieko nebus biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Pirkit tada ta kur as imeciau,jinai sildo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 14, 09:14)
Mūsiškis irgi jsu 5  metsi tikrsi, truputi apsauginė juosta paplyšus, bet nieko negaliu sakyt, tvirtas, kartais kokie 4 dešimtmečiai sulipa pašokinėt ax.gif . O kur tų apsaugų yra pirkt? Ji nuo saulės, manau, suplyšinėjo, aš ją pernai susiuvau kažkiek, bet šiemet jau vėl bus kur paraplyšę ax.gif

tam pačiam JYSK'e turi būti... kažkada žiūrėjau internete, tai tikrai buvo... nes mūsiškė jau galutinai nusibaigė pernai metais, po gal 4 metų g.gif reiks naujos jau... tik mūsų batutas iš Vokietijos parvežtas, bet skersmuo tas pats, tai gal tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(astipas @ 2016 03 14, 10:15)
Sveikos,
Gal dar kas renkat cocooncenter netycia? Kaip visada prireikia, kai jau niekas neberenka biggrin.gif

as irgi jungciausi, gal kas renkate? vilnius labiausiai domina ax.gif
Atsakyti
Kaip suprantu i Windeln reik pakvietimo? Gal galit kas atsiust? Sluojat cia ziuriu, gal kokia virtuvele nuziuresiu mazajai g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 14, 10:02)
Rasit pirmam puslapy  4u.gif

jau ir šitas panaudotas ax.gif
Atsakyti
del zaislu trimetems, tai manoji 2.5m labai mielai zaidzia su bukowski svediskais minkstais zaislais, quarcetti delione, babyborn lele, smoby krautuvele ir ivairiausiais indu rinkiniais (valgydina leles ir visus minkstus zaislus), dar labai patinka Selemono Paltanavičiaus knygos, kasdien tikrai bent po valandą su jom uzsiima, varto, komentuoja, bet va lego jai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Plekšnytė @ 2016 03 13, 18:23)
Planuoju pirkti is www.zooplus.de
Nedaug truksta iki nemokamo siuntimo , gal bus norinciu prisijungti  4u.gif

Išsiunčiau savo krepšį 4u.gif
Atsakyti
Nu sakes, mytoysas pagaliau ir man atsiunte 30 proc rubam ir batam biggrin.gif idomu, tos kurios gaunat is ju gerus kodus, gal Jum kokia 40 atsiunte??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2016 03 14, 09:59)
jau ir šitas panaudotas ax.gif

Perkant be registracijos - mazylis.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 09:33)
Kaip suprantu i Windeln reik pakvietimo? Gal galit kas atsiust? Sluojat cia ziuriu, gal kokia virtuvele nuziuresiu mazajai g.gif

tsiuntejumskas nors ? jei ne parasykite I az man savo el pasta smile.gif jauciuosi didele wndelno zinove dabar smile.gif))
Atsakyti