Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(laurita99as @ 2016 03 13, 22:21)
Va sitas, isidejus i krepseli rodo 144 eur:
http://www.mytoys.de...1.15.01/3493482

arba sita : http://www.mytoys.de...2.17.51/3380472, krepsyje rodo 196 eur

bet jiem kodas baigiasi rytoj, nors pas mane kazkoks kitas kodas ivestas is anksciau, tai duoda didesne nei 15 % nuolaida g.gif
Gal bandyti rasyti pirkde.lt, kazin kiek butu uz parvezima g.gif

Ar apsimoka pirkt?
Salexl Hudora batuto kaina 245 eur. Be to butent sio nepirkciau, nes maksimalus svoris 100kg, mano nuomone tokio skersmens batutui mazoka.
Del Hudora gamintojo tik geriausi atsiliepimai. Per 6 sezonus nei suplyso, nei issitampe, tik plastmasines detales prilaikancios apsauga sutrukinejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 13 kovo 2016 - 22:47
Pas mus Hudora batutas, tas kur virs 3 m skersmens, gal kokie 3-4 metai jau sokdinamas, puikus thumbup.gif
O tu is Jysko tai tikrai nerekomenduoju,ismesti pinigai,kledarai...
Mes uz saviski su nuolaida mokejom 600 lt (is pazistamo pirkom,kuris jais prekiavo).

Beje,jei kam reik is Mytoys ta batuta parsigabent, turiu zmogeli, uz kokiu 50€ parveztu, manau pigiau nei pirk.de g.gif bet tik i Vilniu

Ar buna kokiu kodu el. Eurovaistinej? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 kovo 2016 - 00:38
Anksciau kazkas klause BabyBjorn gultuko medziagos-mes turejom Mesh medziaga-tokia ale su skylutem- nu mylejom, skalbem-kaip nauja thumbup.gif
Tik jis su sita medziaga pernai biski brangiau buvo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 13, 22:54)
Www.soliver.eu

O pas amerikonus ner? Toks kriu ar AT turi labai dailių suknyčių.

Ačiū, Jcrew buvau pamiršus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 00:29)
Pas mus Hudora batutas, tas kur virs 3 m skersmens, gal kokie 3-4 metai jau sokdinamas, puikus thumbup.gif
O tu is Jysko tai tikrai nerekomenduoju,ismesti pinigai,kledarai...
Mes uz saviski su nuolaida mokejom 600 lt (is pazistamo pirkom,kuris jais prekiavo).

Beje,jei kam reik is Mytoys ta batuta parsigabent, turiu zmogeli, uz kokiu 50€ parveztu, manau pigiau nei pirk.de g.gif bet tik i Vilniu

Ar buna kokiu kodu el. Eurovaistinej? g.gif

DIENYNAS2016 suteikia 5 eur nuolaida. Galioja iki kovo 17d. 4u.gif
Atsakyti
draugai turi is jysko batuta jau gal 5metai apie 4m skersmens, sokineja paciu 3vaikai(13,8 ir 7metu) kasdien o ir draugu dar ateina. Nieks nebraska, tiesa apsauga suskilinejo, bet ja galima pakeisti.
Patys turim metus laiko tiktai, trauksim po ziemos ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 14, 09:55)
DIENYNAS2016 suteikia 5 eur nuolaida. Galioja iki kovo 17d.  4u.gif

Aciu labai!!!
Uz gera kaina nusipirkau dumbliu kauke nuo celiulitu blush2.gif dabar 25 proc kosmetikai plius kodukas bigsmile.gif
Beje, lyg JMD klause ka naudojam nuo to baubo biggrin.gif tai va mano atsiliepimai butu geri apie Guam kosmetika,scirai panaudojus tikrai jaucias poveikis cool.gif tai va pavasaris,stoju i kova, sportuoju, i masaziukus einu ir va dar purvu pasimozosiu blush2.gif
http://www.eurovaist...alga-500-g.html
Atsakyti
Sveikos pirkėjėles,
gal kas žinot galiojanti PIGU.LT KODĄ?
p.s. MAZYLIS,KAUNAS, JŪRA išnaudoti.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2016 03 14, 10:51)
Sveikos pirkėjėles,
gal kas žinot galiojanti PIGU.LT KODĄ?
p.s. MAZYLIS,KAUNAS, JŪRA  išnaudoti.

Rasit pirmam puslapy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 14, 09:29)
Aciu labai!!!
Uz gera kaina nusipirkau dumbliu kauke nuo celiulitu blush2.gif dabar 25 proc kosmetikai plius kodukas bigsmile.gif
Beje, lyg JMD klause ka naudojam nuo to baubo biggrin.gif tai va mano atsiliepimai butu geri apie Guam kosmetika,scirai panaudojus tikrai jaucias poveikis cool.gif tai va pavasaris,stoju i kova, sportuoju, i masaziukus einu ir va dar purvu pasimozosiu blush2.gif
http://www.eurovaist...alga-500-g.html

Ačiūūūū!!! Ir aš pakilau nuo sofos po 6 metų drybsojimo biggrin.gif varau pajuodus biggrin.gif užtat kabo viskas. Einu žėt stebuklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 14, 11:05)
Ačiūūūū!!! Ir aš pakilau nuo sofos po 6 metų drybsojimo biggrin.gif varau pajuodus biggrin.gif užtat kabo viskas. Einu žėt stebuklo biggrin.gif

As is tu Guam tai naudoju ta dumbliu kauke ir kartais dar zele perku kasdienai, bet dabar nepirkau, ai neprimozoju as kasdien blush2.gif bet siaip smagi, tik siltesniam sezonui jau, nes turi saldomaji poveiki
http://www.eurovaist...lga-250-ml.html
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 03 14, 08:56)
draugai turi is jysko batuta jau gal 5metai apie 4m skersmens, sokineja paciu 3vaikai(13,8 ir 7metu) kasdien o ir draugu dar ateina. Nieks nebraska, tiesa apsauga suskilinejo, bet ja galima pakeisti.
Patys turim metus laiko tiktai, trauksim po ziemos ziuresim ax.gif

Mūsiškis irgi jsu 5 metsi tikrsi, truputi apsauginė juosta paplyšus, bet nieko negaliu sakyt, tvirtas, kartais kokie 4 dešimtmečiai sulipa pašokinėt ax.gif . O kur tų apsaugų yra pirkt? Ji nuo saulės, manau, suplyšinėjo, aš ją pernai susiuvau kažkiek, bet šiemet jau vėl bus kur paraplyšę ax.gif
Atsakyti