QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 17, 15:55)
tai pala, dar pabandysit su visa šeimyna pvz prie jūros išsiruošti (su visu kūdikio turtu!), tai tokį autobusą būsi pasiruošusi išbučiuoti Ir dzin kokio jis didumo ir manevringumo... Aš žinok irgi sulig 3-čiuvaiku persėdau 'į daržinę' iš sportinio kupė - ir tą kupe pamiršau tą pačią sekundę, kaip praeitą gyvenimo etapą , nes talpa ir patogumas nunešė be konkurencijos visus senosios mašinos privalumus... O nupirko tą sportinę tokia 50metų moteriškė Ir nuvarė tiesiai tiuningą daryti Tai matyt, kai jau sulauksiu tokio amžiaus ir kėdutės nebebus aktualios, ir man šarai atgal atsisuks
kad mes ir taip nemažai keliaujam todėl pirkomės ir stogo bagažinę esam su Nissan Note 4suaugę ir vyrensiukę metinukė keliavusi 3 savaitės po vokietiją/Lenkiją..tai ir sportinukas tilpo ir šaldytuvas ir nes nesusigrūdę važiavom Kartais ir tie lengvieji yra talpesni nei atrodo
antras dalykas,kad jeigu jau visai basta-tai geriau kelionei išsinuomuosiu busiką bet man kasdienai su busiku važinetis po miestą ir kieme vietos jam ieškoti-nesmagu
Bet vėlgi-mes kiekvienas žiūrim kad mums būtų gerai