Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 17, 15:55)
tai pala, dar pabandysit su visa šeimyna pvz prie jūros išsiruošti (su visu kūdikio turtu!), tai tokį autobusą būsi pasiruošusi išbučiuoti biggrin.gif Ir dzin kokio jis didumo ir manevringumo... smile.gif Aš žinok irgi sulig 3-čiuvaiku persėdau 'į daržinę' iš sportinio kupė - ir tą kupe pamiršau tą pačią sekundę, kaip praeitą gyvenimo etapą , nes talpa ir patogumas nunešė be konkurencijos visus senosios mašinos privalumus... smile.gif O nupirko tą sportinę tokia 50metų moteriškė biggrin.gif Ir nuvarė tiesiai tiuningą daryti biggrin.gif Tai matyt, kai jau sulauksiu tokio amžiaus ir kėdutės nebebus aktualios, ir man šarai atgal atsisuks  lotuliukas.gif

kad mes ir taip nemažai keliaujam 4u.gif todėl pirkomės ir stogo bagažinę smile.gif esam su Nissan Note 4suaugę ir vyrensiukę metinukė keliavusi 3 savaitės po vokietiją/Lenkiją..tai ir sportinukas tilpo ir šaldytuvas biggrin.gif ir nes nesusigrūdę važiavom smile.gif Kartais ir tie lengvieji yra talpesni nei atrodo smile.gif 4u.gif
antras dalykas,kad jeigu jau visai basta-tai geriau kelionei išsinuomuosiu busiką smile.gif bet man kasdienai su busiku važinetis po miestą ir kieme vietos jam ieškoti-nesmagu

Bet vėlgi-mes kiekvienas žiūrim kad mums būtų gerai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 03 17, 14:34)
Verso septynvietis  smile.gif

Ne visi jie septynviečiai, yra ir penkiaviečių. Šiaip ar taip, aš sunkiai ten įsivaizduoju 7 asmenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 17, 16:10)
paysera neatsako ir jau ne pirma karta man, neatsiliepia ir tiek. gal kas turi privaciu konsultantu tel nr?
kai registravausi tai skambino kelis sykius, kad tik pervesciau pinigus ir pradeciau naudotis, o dabar vsio, neatsiliepia nors tu ka... schmoll.gif

Yra dar chatas, chatu iškart pasijungia. Bent jau man visada labai greit pavyko per chatą susisiekt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 13:56)
kadangi tema apie gyvenima ir ne tik shmutkes, tai dar noriu paklaust kas siaures mieste zinot kirpeja, kuri trumpus plaukus dazo ne uz 50 € o uz maziau biggrin.gif mano kirpeja-dazytoja kaip atgule ligoninen, amba. O dazyt reikejo jau uzvakar  unsure.gif

Galiu duot savo kirpejos kontaktus,pas ja tik dazaus,kerpuos kitur,nes jos kirpimai man nelabai,bet dazymui priekaistu neturiu,gal 15 metu pas ja dazaus. Zukausko gatvej tokiam salonely dirba,kainos krikscioniskos biggrin.gif

QUOTE(D'esire @ 2016 03 17, 14:01)
Siaures miestelis ir jo kainos doh.gif  taip iki siol nedusuradau nei kirpejos nei manikiuristes cia😂

Kas iesko tas randa biggrin.gif nors manikiurui/pedikiurui varau i Justiniskes,nes uz 28€ manikiuro ir pedikiuro su geliu daugiau niekur neradau biggrin.gif kontaktu neprasom,neduosiu,nes ir taip eiles nesamoningos.
QUOTE(kryziuke @ 2016 03 17, 16:02)
I tema apie vaikus paklausiu tongue.gif
Kaip sutalpint 3 vaikus, nekeiciant lengvos masinos i autobusa?  biggrin.gif
Kedes isofix.

1 palikinet namie pakaitom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kokio amziaus didysis? Mes i vyro masina 7-meciui pasikniuka dedam jam.

QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 16:25)
Nesakyk, MB V-Class nerealus. Ein kai zveris ir telpa viskas.

Gyvenime nesesciau i toki autobusa : geda2: todel turiu 2 vaikus lotuliukas.gif siaip as masinu klausimu esu fyfa cool.gif esu turejus karavana,kai gime mazoji,kad vezimas tilptu i bagazine,nes lopsio jau nebegaledavau det i salona. Pardaviau,negalejau pakest jo, ir va jau 8 men vazineju su kuo Dievas duoda ir laukiu issvajotojo sedano Audi wub.gif neikistu mames i kokias verso ir galaxi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 17, 15:11)
bet pirkom nissan qashqai +2. tai vyresnioji sėda į trečią eilę, pasikelia ten viena kėdė. kitos nekeliant- susitalpina ir sportinukas, mažiaus vežimo dar nebandėm..o kelionėm tai jau turim bagažinę ant stogo biggrin.gif
nes man vis tie autobusai irgi susižavėjimo nekėlė  blush2.gif

Bet trečioj eilej isifixu juk nėra ax.gif

QUOTE(zebriuk @ 2016 03 17, 15:32)
mano buvusi kolege su trynukais ir maxi cosi isofix matavosi kedes ir pasirinko toyota corolla verso - sake, kad telpa  4u.gif  auto rinkosi pagal tai...

Telpa ,kaimynė kaip tik tokią turi ,bet irgi reik kėdutes paderinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Turiu klausima,gal kas atsilieps ir paaiskins ka reiskia :-) noriu pirkti is amazon.de, prie prekes kainos apacioj parasyta melynam langelyje 'plus produkt'. Ka cia reiskia?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 17, 15:04)
Galiu duot savo kirpejos kontaktus,pas ja tik dazaus,kerpuos kitur,nes jos kirpimai man nelabai,bet dazymui priekaistu neturiu,gal 15 metu pas ja dazaus. Zukausko gatvej tokiam salonely dirba,kainos krikscioniskos biggrin.gif
Kas iesko tas randa biggrin.gif nors manikiurui/pedikiurui varau i Justiniskes,nes uz 28€ manikiuro ir pedikiuro su geliu daugiau niekur neradau biggrin.gif kontaktu neprasom,neduosiu,nes ir taip eiles nesamoningos.

Galiu duot liuksines manikiurinininkes kontaktus. Daro namuose Fabijoniskese.

Parasykit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 17, 16:04)

Gyvenime nesesciau i toki autobusa : geda2: todel turiu 2 vaikus lotuliukas.gif siaip as masinu klausimu esu fyfa cool.gif esu turejus karavana,kai gime mazoji,kad vezimas tilptu i bagazine,nes lopsio jau nebegaledavau det i salona. Pardaviau,negalejau pakest jo, ir va jau 8 men vazineju su kuo Dievas duoda ir laukiu issvajotojo sedano Audi wub.gif neikistu mames i kokias verso ir galaxi biggrin.gif

o as baldielinau. Tiesa, mes turejom MB Vito. tai as kaifuodavau, kai savo Emmaljunga tiesiogine zodzio prasme ivarydavau neisrinkta, vietos kiek nori, vaziuoji kaip karaliene, visus lenki biggrin.gif jau kaifas gelezinis, kai kojos nesiremia i vaira, erdvu ir gera. Nors ir 1 vaika teturiu, bet masinas megstu dideles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 03 17, 17:16)
Galiu duot liuksines manikiurinininkes kontaktus. Daro namuose Fabijoniskese.
Parasykit i a.z.

Gal kazkur netoli Fabu Iki gyvena?Koleges pas kazkokia vaiksto kazkur ten, tai bais patenkintos biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 17:18)
o as baldielinau. Tiesa, mes turejom MB Vito. tai as kaifuodavau, kai savo Emmaljunga tiesiogine zodzio prasme ivarydavau neisrinkta, vietos kiek nori, vaziuoji kaip karaliene, visus lenki biggrin.gif jau kaifas gelezinis, kai kojos nesiremia i vaira, erdvu ir gera. Nors ir 1 vaika teturiu, bet masinas megstu dideles  blush2.gif

Tai cia jo, kiek zmoniu tiek nuomoniu thumbup.gif Gi ir Multipla kazkam grazi ir ja nusiperka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As megstu didesnes masinas, bet ne "autobusus" cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti