Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 13, 19:16)

3m mergytėms pats tas simbolinių žaidimų amžius, todėl labai tinka visi namų apyvokos daiktai - lygintuvas, dulkių siurblys, virtuvėlės, indai ir t.t. Taip pat lėlės, vežimėliai, rūbeliai. Iš šito sąrašo mano pana kažkada garantuotai būtų išsirinkusi padėkliuką su puodeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 03 13, 22:25)
Patarkit kur ieškoti suknelių, kad į teatrą tiktų. Asos, Next, Marks and Spencer ir Yoox žiūrėjau.

Nežinau kokį mėgstat stilių. Man gražios S Oliver.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 13, 23:38)
O per ką siunčia tas windeln ? Nes sumokėjau, o dabar daėjo jog telefono numerio tai niekur neprašė nurodyti, ar aš praleidau.  g.gif

Per lp express 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 13, 22:40)
Nežinau kokį mėgstat stilių. Man gražios S Oliver.

Mėgstu klasikinį, norėčiau 3/4 rankovėm. O kur žiūrėti S Oliver?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 13, 21:41)
Per lp express  4u.gif

O kur įrašyti tą telefono numerį ? Nerandu atskiro langelio telefonui, aišku vokiškai nei bum bum doh.gif Gal dar kur pataisyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 13, 21:42)
O kur įrašyti tą telefono numerį ? Nerandu atskiro langelio telefonui, aišku vokiškai nei bum bum  doh.gif Gal dar kur pataisyčiau.

Tiksliai, aš irgi niekur neįrašiau, nes neprašė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 13, 23:42)
O kur įrašyti tą telefono numerį ? Nerandu atskiro langelio telefonui, aišku vokiškai nei bum bum  doh.gif Gal dar kur pataisyčiau.

QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 13, 23:47)
Tiksliai, aš irgi niekur neįrašiau, nes neprašė  doh.gif

Savo profily jums reikia surast "mein konto", tada prie "lieferadresse" bus parasyta "bearbeiten". As tel irasius "zusatz" lauke
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 13, 21:50)
Savo profily jums reikia surast "mein konto", tada prie "lieferadresse" bus parasyta "bearbeiten". As tel irasius "zusatz" lauke

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 03 13, 22:41)
Mėgstu klasikinį, norėčiau 3/4 rankovėm. O kur žiūrėti S Oliver?

Www.soliver.eu

O pas amerikonus ner? Toks kriu ar AT turi labai dailių suknyčių.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 03 13, 21:39)
3m mergytėms pats tas simbolinių žaidimų amžius, todėl labai tinka visi namų apyvokos daiktai - lygintuvas, dulkių siurblys, virtuvėlės, indai ir t.t. Taip pat lėlės, vežimėliai, rūbeliai. Iš šito sąrašo mano pana kažkada garantuotai būtų išsirinkusi padėkliuką su puodeliais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif maniškė garantuotai dabar imtų padėklą su puodeliais smile.gif 2,8m.
Atsakyti
atsidariau albumą 3 metų gimtadienių biggrin.gif
Į trasą ėjo zooblesai

tada toks smart games smile.gif
http://www.amazon.co...s=day and night

Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 13, 21:15)
O koki nusiziurejot?

Va sitas, isidejus i krepseli rodo 144 eur:
http://www.mytoys.de...1.15.01/3493482

arba sita : http://www.mytoys.de...2.17.51/3380472, krepsyje rodo 196 eur

bet jiem kodas baigiasi rytoj, nors pas mane kazkoks kitas kodas ivestas is anksciau, tai duoda didesne nei 15 % nuolaida g.gif
Gal bandyti rasyti pirkde.lt, kazin kiek butu uz parvezima g.gif
Atsakyti