Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 03 17, 15:23)
atsiliepe, aciu jums 4u.gif  mokejimas sake patvistintas, bet gali buti, kad grazinti pinigai i ju banka, patikrins ir perskambins smile.gif  laukiame ziniu smile.gif

4u.gif puiku, laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 03 17, 14:17)
Sakykit ar cia visie tie vitaminai kramtomi, ar paprastos kapsules, kurias praryt reikia, tik kitos zemuogiu skonio

http://www.internati...Capsules_29811/

http://www.internati...Capsules_29843/

http://www.internati...-Capsules_4927/

nuo 5m yra kietos, jas sunkiau kramtyti, jos labiau rijimui skirtos
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 03 17, 15:02)
I tema apie vaikus paklausiu tongue.gif
Kaip sutalpint 3 vaikus, nekeiciant lengvos masinos i autobusa?  biggrin.gif
Kedes isofix.

mano buvusi kolege su trynukais ir maxi cosi isofix matavosi kedes ir pasirinko toyota corolla verso - sake, kad telpa 4u.gif auto rinkosi pagal tai...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 11:02)
į gimdymų temą - jei gimdyt Vilniuje, tai tik Antakalnyje biggrin.gif patys geriausi prisiminimai ir pati didžiausia padėka visiems ten dirbantiems, kurie man abu kartus stipriai padėjo, ir be mokėjimo į kišenę, nes esu prieš tokius dalykus... o ir priežiūra po buvo nepriekaištinga...

aš ten gimdžiau tris kartus, tai galiu pasakyt buvo visko ir džiaugsmo, ir skausmo.
Ir gydytojai visokie pasitaikė

QUOTE(roka @ 2016 03 17, 12:17)
Ačiū labai visoms, einu studijuot  wub.gif

kai išstudijuosit užrodykit, ką geriausio radot.
Aš mėgstu tokias saviškiams nupirkt, tik vyras burba, kad nesąmonė nukarę klynai smile.gif

QUOTE(elizieja @ 2016 03 17, 13:54)
aš irgi už tai, kad nesvarbu kokia lytis, svarbu sveikas vaikiukas, bet susilaukus berniuko - giliai širdyje svajojau apie mergytę, ir kai gydytoja 100proc pasakė, kad bus mergytė, aš buvau euforijoje, man kaip mamai labai jau norėjosi kasyčių, rožinės sp ir suknyčių  wub.gif

o aš visuomet svajojau tik apie berniukus biggrin.gif
va kaip visoms skirtingai

QUOTE(kryziuke @ 2016 03 17, 14:02)
I tema apie vaikus paklausiu tongue.gif
Kaip sutalpint 3 vaikus, nekeiciant lengvos masinos i autobusa?  biggrin.gif
Kedes isofix.

aš kažkaip be problemų sutalpindavau tris į savo citroen'ą. rei kad būtų trys vienodos sėdynės gale
tik ketvirtam atsiradus teko keist mašiną, bet ir dabar išsiverčiu be autobuso.

QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 14:25)
Nesakyk, MB V-Class nerealus. Ein kai zveris ir telpa viskas.

drinks_cheers.gif
ale ne kiekvienam pagal kišenę
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 03 17, 15:32)
mano buvusi kolege su trynukais ir maxi cosi isofix matavosi kedes ir pasirinko toyota corolla verso - sake, kad telpa  4u.gif  auto rinkosi pagal tai...

Verso septynvietis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 03 17, 15:23)
Masinos keist neina, pries pusmeti tik pirkta smile.gif
O su dviem isofix kedem gale vietos kaip ir nera daugiau.
O nuo kada su taip vadinamu "pasikniuku" galima? Man labai jau nesaugiai jis atrodo.  blush2.gif

man pašikliukai labai nesaugus blush2.gif nes dabar tai vyras tai as vaikus vežiojam..tai pirkom tuos Concordus,kad pas jį į masiną idėti abiem panom...pas mane cybex,pas jį concordai bus biggrin.gif Man labai svarbus saugumas,nes dirbau su automobiliais ir daug atveju mačiau per klientus autoįvykių..kur gyvenime gal tik 1 kartą toks autoįvykis tau bus, o į jį susideda tiek daug...kad ir tvarkingas automobilis, padangos ir t.t....

QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 15:25)
Nesakyk, MB V-Class nerealus. Ein kai zveris ir telpa viskas.

ko nesakyt? biggrin.gif nu tegu vaziuoja kaip žveris kitos mašinos,bet man autobusas yra autobusas biggrin.gif aš norėjau paprastos mašinos smile.gif juolabiau ne name gyvenu, daugiabutyje-man ir parkavimas aktualus...
Bet juk kiekvienam savo wink.gif džiaugiuosi,kad radau tai ko būtent aš noriu wink.gif
Atsakyti
Kiek pasirodo čia daugiavaikių wub.gif Kaip faina turėt tris lakstančius aplinkui wub.gif . Pavydžiu baltu pavydu, o dar naujagimis wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 17, 15:35)

ko nesakyt? biggrin.gif nu tegu vaziuoja kaip žveris kitos mašinos,bet man autobusas yra autobusas biggrin.gif aš norėjau paprastos mašinos smile.gif juolabiau ne name gyvenu, daugiabutyje-man ir parkavimas aktualus...
Bet juk kiekvienam savo wink.gif džiaugiuosi,kad radau tai ko būtent aš noriu wink.gif

tur4jau omeny nevaryk ant autobusu. nors tam merse nesijauti visai kaip autobuse. o kas svarbiausia, jis manevringumu nenusileidzia jokiai masinai, tik jas pranoksta. i bet kokia skyle ta autobusa ikist gali. vairavau ji, zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 15:40)
tur4jau omeny nevaryk ant autobusu. nors tam merse nesijauti visai kaip autobuse. o kas svarbiausia, jis manevringumu nenusileidzia jokiai masinai, tik jas pranoksta. i bet kokia skyle ta autobusa ikist gali. vairavau ji, zinau biggrin.gif

as tik sakau,kad aš jų nenorėčiau vairuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 17, 15:40)
Kiek pasirodo čia daugiavaikių wub.gif Kaip faina turėt tris lakstančius aplinkui wub.gif . Pavydžiu baltu pavydu, o dar naujagimis wub.gif .

As dar ne, bet planuojam smile.gif
Tai ir suku galva kaip su keliavimu sugalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 17, 14:45)
as tik sakau,kad aš jų nenorėčiau vairuoti smile.gif

tai pala, dar pabandysit su visa šeimyna pvz prie jūros išsiruošti (su visu kūdikio turtu!), tai tokį autobusą būsi pasiruošusi išbučiuoti biggrin.gif Ir dzin kokio jis didumo ir manevringumo... smile.gif Aš žinok irgi sulig 3-čiuvaiku persėdau 'į daržinę' iš sportinio kupė - ir tą kupe pamiršau tą pačią sekundę, kaip praeitą gyvenimo etapą , nes talpa ir patogumas nunešė be konkurencijos visus senosios mašinos privalumus... smile.gif O nupirko tą sportinę tokia 50metų moteriškė biggrin.gif Ir nuvarė tiesiai tiuningą daryti biggrin.gif Tai matyt, kai jau sulauksiu tokio amžiaus ir kėdutės nebebus aktualios, ir man šarai atgal atsisuks lotuliukas.gif

Atsakyti
Nors šiandien ne Mytoys diena pagal postus smile.gif, bet gal kuri nenaudosit Mytoys drabužiams, batams kodukų >-25%? Pamačiau Geox blinkius kelis gerom kainom, norėčiau dar dviejų poryčių smile.gif.
Atsakyti