Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kimora @ 2016 03 17, 01:25)
Tai KMUK juodas minusas, nes ten dabar kaip užsienyje, po sklandaus gimdymo tik parą laiko  po CP 3paras ir namo.
Tik nežinau ar čia džiaugtis dėl to, ta para baugiai skamba

QUOTE(Audry @ 2016 03 17, 12:16)
Po sklandaus gimdymo KMUK laiko 2 paras, nes dvieju paru kudikis gauna skiepa. Jei kauniete, gali pasiulyt namo ir po paros (gali pasiulyt, o jus galit nesutikt). Bet sekancia diena turesit sugrizti skiepui.

Del KMU turbut cia pletku lygis... pati pries menesi ten pabuvojau. kad vietu mazaii, tai taip-remontai vyksta ir grezia uz sienos. bet namo tikrai niekas nieko po paros neisleidzia. galejau kad ir ta pacia diena po gimdymo vaziuot namo, nes ir vaikas sveikut sveikutelis, bet...mes vos issipraseme po 2 paru ir tai pati turejau su vaiku begioti,k ad visus tyrimus ir skiepa reikiama padarytu. nesvarbu kaunietis ar ne kaunietis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 17 kovo 2016 - 11:17
QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 12:02)
į gimdymų temą - jei gimdyt Vilniuje, tai tik Antakalnyje biggrin.gif patys geriausi prisiminimai ir pati didžiausia padėka visiems ten dirbantiems, kurie man abu kartus stipriai padėjo, ir be mokėjimo į kišenę, nes esu prieš tokius dalykus... o ir priežiūra po buvo nepriekaištinga...

jei apie gimdymus dar pliurpiam - tai man buvo didziausia ir graziausia svente gyvenime, ir jei vaziuociau kaip sakot dar syki tai tik taip pat i Antakalni.

o kas liecia krovinius, jei normalus vezejas, tai turi turet CMR draudima. Jei įvykis registruotas, privalo but kompensuota.
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2016 03 17, 11:54)
Per kiek laiko atkeliauja prekes?

Užsakiau kovo 10 d., išsiuntė kovo 11 d., šiandien turėčiau gauti. Kitas, vakar išsiųstas, numatomas pristatyt antradienį ax.gif .
Atsakyti
Kas planuoja naudoti MYTOYS koduką -30 artimiausiomis dienomis? Gal prijungtumėt?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 17, 11:05)
Cia matyt kam kokia patirtis doh.gif  nes man tai ten nekokia doh.gif  blush2.gif

QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 11:22)
jei apie gimdymus dar pliurpiam - tai man buvo didziausia ir graziausia svente gyvenime, ir jei vaziuociau kaip sakot dar syki tai tik taip pat i Antakalni.

kiek žmonių, tiek patirčių bigsmile.gif
mano abu gimdymai nebuvo iš lengvų, lemiamu momentu reikėjo pagalbos - pirmąjį kartą pats skyriaus vedėjas ėmėsi gelbėti, antru kartu lėkė gydytojas net iš kito skyriaus... akušerė, jau baigusi savo darbą/pamainą, liko iki pagimdžiau... ir nei vienam iš šių nebuvo mokama į kišenę... aš tikrai labai labai dėkinga Antakalnio personalui...

bet... tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 11:22)

o kas liecia krovinius, jei normalus vezejas, tai turi turet CMR draudima. Jei įvykis registruotas, privalo but kompensuota.

irbau iki dekreto logistikoje smile.gif nemazai metu smile.gif yra dingusi ne viena fura ir ne tik su cmr bet ir su tir , musu imoneje , nes esu ekspeditore , tai jei trumpai, ne taip ten viskas sklandziai vyksta , kaip parasyta smile.gif mane domina kitas dalykas, va kaip rase kazkas , f&f prekes ne visos atejo, ar dar kas nors , kas tada ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 17, 11:38)
mane domina kitas dalykas, va kaip rase kazkas , f&f prekes ne visos atejo, ar dar kas nors , kas tada ?

Pirma išsiaiškinate ar prekė nebuvo įdėta ar buvo pamesta. Tada aiškinates su parduotuvę. Gali grąžinti, gali ne grąžinti. Prieš keletą metu buvo su Asda problemos, neįdėjo dalį prekių ir atsisakė grąžint pinigus, teko nurašyti į minusą. Neprisimenu visos istorijos, bet kažkuriai buvo didelis minusas su HM berods, gal senbuvės primins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 17, 11:48)
Pirma išsiaiškinate ar prekė nebuvo įdėta ar buvo pamesta. Tada aiškinates su parduotuvę. Gali grąžinti, gali ne grąžinti. Prieš keletą metu buvo su Asda problemos, neįdėjo dalį prekių ir atsisakė grąžint pinigus, teko nurašyti į minusą. Neprisimenu visos istorijos, bet kažkuriai buvo didelis minusas su HM berods, gal senbuvės primins  4u.gif

supratau smile.gif aciu , cia kol kas buvo teoriskai paklausta smile.gif kas bus jei ... siaip manau tokie puslapiai kaip tukis ir taip toliau turi savo taisykles , kur viskas parasyta smile.gif bet vienas dalykas reikia gi skaityti, kitas dalykas, daznai buna yra taisykles , o kai atsitinka kas nors , atsiranda isimtys tom taisyklems smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 17, 12:38)
irbau iki dekreto logistikoje smile.gif nemazai metu smile.gif yra dingusi ne viena fura ir ne tik su cmr bet ir su tir , musu imoneje , nes esu ekspeditore , tai jei trumpai, ne taip ten viskas sklandziai vyksta , kaip parasyta  smile.gif mane domina kitas dalykas, va kaip rase kazkas , f&f prekes ne visos atejo, ar dar kas nors , kas tada ?

as beveik 20 metu dirbu transporte ir irgi zinau kaip vairai pvz savo prakolus dangsto. o per tiek laiko visko yra buve. visi draudimai viska mokedavo. tik gal ne ta pacia diena. ir zinoma vykdavo smarkus tyrimai biggrin.gif
Papildyta:
kadangi tema apie gyvenima ir ne tik shmutkes, tai dar noriu paklaust kas siaures mieste zinot kirpeja, kuri trumpus plaukus dazo ne uz 50 € o uz maziau biggrin.gif mano kirpeja-dazytoja kaip atgule ligoninen, amba. O dazyt reikejo jau uzvakar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 11:56)
as beveik 20 metu dirbu transporte ir irgi zinau kaip vairai pvz savo prakolus dangsto. o per tiek laiko visko yra buve. visi draudimai viska mokedavo. tik gal ne ta pacia diena. ir zinoma vykdavo smarkus tyrimai biggrin.gif
Papildyta:
kadangi tema apie gyvenima ir ne tik shmutkes, tai dar noriu paklaust kas siaures mieste zinot kirpeja, kuri trumpus plaukus dazo ne uz 50 € o uz maziau biggrin.gif mano kirpeja-dazytoja kaip atgule ligoninen, amba. O dazyt reikejo jau uzvakar  unsure.gif

Siaures miestelis ir jo kainos doh.gif taip iki siol nedusuradau nei kirpejos nei manikiuristes cia😂
Atsakyti
QUOTE(kudikiss @ 2016 03 17, 12:02)
mamukai, reikia dviratuko, gal kas norėtų parinkt ar prisijungt siuntimui pasidalint Telšiai/Vilnius ?

jus samoninai gi ikelete nuoroda su drabuziais smile.gif))))) marketingas smile.gif)) 10 balu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 17, 13:01)
Siaures miestelis ir jo kainos doh.gif  taip iki siol nedusuradau nei kirpejos nei manikiuristes cia😂

Tada nesugalvoju kurin galan pasiduot biggrin.gif kaip blogai negaliu.
Atsakyti