Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

http://www.windeln.d...d01681a83c13357 , kedutes nereikia , kedute nuspirkau. Del to miselio mastau, kur pakabinamas , ju yra atskirai po 8 - 12 eur. Tina, patinka? reiklingi jie vaikams 3 metu ? naudojate toki stebukla ? nes as mastau turetu buti geras dalykas , bet ar pasieks
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 17, 11:29)
cia viena mama rase , kad buvo incientas, apsvaigino, dingo prekes . As dabar galvoju, kam nors buvo taip ? ka tokiu metu daro ? pirkanglijoje buvo kam dinges siuntinukas ? ar pas tuki ? kaip sprendzia ? grazina pinigus visus ?

dabar pas mane texto suvokimo problemos biggrin.gif čia kada kas ką svaigino? Kažką praleidau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 10:57)
dabar pas mane texto suvokimo problemos  biggrin.gif čia kada kas ką svaigino? Kažką praleidau?  blink.gif

tuojrasiu smile.gif)))))))))))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 17, 10:29)
cia viena mama rase , kad buvo incientas, apsvaigino, dingo prekes . As dabar galvoju, kam nors buvo taip ? ka tokiu metu daro ? pirkanglijoje buvo kam dinges siuntinukas ? ar pas tuki ? kaip sprendzia ? grazina pinigus visus ?

Man per Tuki yra kelis kartus dingusios prekes, nors nedideles vertes, bet keista, kad triskart is eiles:vienakart, perkant is amazon, o kitus du kartus is F&f vis po viena preke dingdavo. I F&F rasiau, geranoriskai refund padare, o del amazon, nesikreipiau, nes del mano kaltes Tukis turejo perpakuoti ir surankioti prekes, ir nenorejau sau nervu gadintis. Tiesiog Tukis aiskina, kad UK kurjeriai labai daznai netvarkingai siuntas pristatineja, buna isirusios siuntos, paliekamos uz vartu. Tiesiog perkant per Juos, reikia nurodyti, kad pristatymo adresas yra Commercial paskirties, tai po darbo valandu ir savaitgaliai, uz ju teritorijos prekiu nepalieka.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 10:57)
dabar pas mane texto suvokimo problemos  biggrin.gif čia kada kas ką svaigino? Kažką praleidau?  blink.gif

QUOTE(Avenita @ 2016 03 17, 05:19)
O merginos esate pirkusios per eshopwedrop? Patikimas vežėjas? Pirmą kartą pirkau ir neaišku kaip baigsis su mano dviem siuntom  unsure.gif Vezėjas, turėję pargabenti krovinį į LT pateko į kriminalinį nusikaltimą - kol miegojo buvo apsvaigintas o siuntos (neaišku ar visos) pavogtos. Tokią info gavau iš jų. Tikiuosi, bent kompensuos už prarastą krovinį  verysad.gif

į gimdymų temą - jei gimdyt Vilniuje, tai tik Antakalnyje biggrin.gif patys geriausi prisiminimai ir pati didžiausia padėka visiems ten dirbantiems, kurie man abu kartus stipriai padėjo, ir be mokėjimo į kišenę, nes esu prieš tokius dalykus... o ir priežiūra po buvo nepriekaištinga...
Atsakyti
Gal patarsite kur isigyti teniso kamuoliukua ar kazak panasau, nes noriu isskalbti pukini palta kai jau atsils. 2 metus non stop nesioju, tai jau matosi spalva ne tokia jau ir grazi. Gal kokiam thomas Philipse, nesinori labai brangiu. cia kaip suprantu reikia imti tuos lauko teniso ir kiek ju deti i skalbimo mashina?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 17, 10:54)
http://www.windeln.d...d01681a83c13357 , kedutes nereikia , kedute nuspirkau. Del to miselio mastau, kur pakabinamas , ju yra atskirai po 8 - 12 eur. Tina, patinka? reiklingi jie vaikams 3 metu ? naudojate toki stebukla ? nes as mastau turetu buti geras dalykas , bet ar pasieks

Mes toki turim, pakabintas ant varuotojo sedynes priesais vaika. Gerai, kad tada vaikas sedynes su batais neapspardo. Pasiekt nepasiekia, bet musu dar sedi tobi keduteje. Siaip visai geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 03 17, 05:19)
O merginos esate pirkusios per eshopwedrop? Patikimas vežėjas? Pirmą kartą pirkau ir neaišku kaip baigsis su mano dviem siuntom  unsure.gif Vezėjas, turėję pargabenti krovinį į LT pateko į kriminalinį nusikaltimą - kol miegojo buvo apsvaigintas o siuntos (neaišku ar visos) pavogtos. Tokią info gavau iš jų. Tikiuosi, bent kompensuos už prarastą krovinį  verysad.gif

va smile.gif))) as nesapnuoju smile.gif))))))))))))))
Atsakyti
Merginos, per kiek laiko SD dazniausiai atsiuncia prekes? Uzsakinejau kovo 8d, rase, berods, 5d.d., bet prekiu dar nera... Cia normalu, Jei ne pagal termina? O gal kazkur galiu paziuret, kur dabar tas siuntinys ? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 11:02)
į gimdymų temą - jei gimdyt Vilniuje, tai tik Antakalnyje biggrin.gif patys geriausi prisiminimai ir pati didžiausia padėka visiems ten dirbantiems, kurie man abu kartus stipriai padėjo, ir be mokėjimo į kišenę, nes esu prieš tokius dalykus... o ir priežiūra po buvo nepriekaištinga...

Cia matyt kam kokia patirtis doh.gif nes man tai ten nekokia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas renkate is voieciu vaistines -unkle... ?
Atsakyti
QUOTE(Agė2 @ 2016 03 17, 12:00)
reikia nurodyti, kad pristatymo adresas yra Commercial paskirties, tai po darbo valandu ir savaitgaliai, uz ju teritorijos prekiu nepalieka.

O per PA reikia nurodyti irgi? Nenurodžiau doh.gif
Atsakyti