Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

I tema REKOMENDACIJA (as su antru vaiku is ligonines isejau po paros - greit ir skiepams visa vaiku "partija" suorganizavo, ir palaiminima dave)

Vaikams pirkom lenkiska dviaukste lovyte, atskyrem, nuemem kopeteles. Dabar turim dvi 90x200 lovas. Vienai visai nupjovem apsaugeles (mergaitei pastatem spintele prie lovos), bicui dar palikom krasteli. O ciuzinius, kurie buvo komplekte, apvilkom siutais is cia uzvalkalais http://sleepon.lt/66-uzvalkalai
Atsakyti
Jungciausi myToys su dviratuku, jei 30% nuolaida taikoma
Atsakyti
sveiki, ar kas galite uzsakyti is http://www.shoeaholi...-kors-shoe.html

sumokesiu uz pagalba!!!
Atsakyti
užvedžiau diskusiją biggrin.gif

aš daug galėčiau komentuoti gydytojų darbą skirtingų pamainų,nes nei su vienu vaiku negavo padėkų rolleyes.gif Bet tik dar didesnę diskusiją iššauksiu... trys gimdymai - visi skirtingi biggrin.gif ir trys skirtingos pamainos biggrin.gif

turim savo nuomones- nes susidaro dažnu atveju iš gyvenimo patirties. kiekvienom ji skirtinga 4u.gif Aš gerbiu gydytojų darbą, niekada jiems neaiškinau ką ir kaip daryti..

tik va tos pagarbos pacientui,deja, pasigendu 4u.gif

o dėl kainodaros- bent vieni gimdymo namai panaikino mokestį mokamų palatų už visą laiką- ir imama pradžiai už dvi paras- ir kiekviena kita para-papildomai rolleyes.gif rolleyes.gif taip,kad apie vaiko ir mamos sveikatą jau man rodos norėtųsi ir kitos diskusijos šiuo atveju,kad palieka reikia nereikia wink.gif . Juolab,kai visi tyrimai idealūs, pienukas atsiradęs. mano pačios būklės niekas netikrino iki pat išrašymo smile.gif

Papildyta:
dėl naktinukų

atsiprasau sm narės,kuri ieskojo savo ir fotografavo,o as neatrasiau blush2.gif blush2.gif doh.gif 4u.gif labai gėda,bet vis pamiršdavau

Nuvaziavau į Gariūnus. Nusipirkau 2vnt naktinukų su sagutėmis. naktinukai 8 eur ant šleikučių. lenkiški,smagūs smile.gif o naktinukai su rankaovytėm ir daugiau atsisegantys plius chalatukas- 16 eur smile.gif
bet čia tuose ilguose angaruose- arčiau baltarusų turgaus smile.gif ir aišku Vilniuj 4u.gif naktinukai paprastučiai medvilnianiai , pilkos spalvos..kadangi teko dažnokai man praplauti juos saltu vanderniu-plovėsi puikiai smile.gif
Atsakyti
del gydytoju prieziuros po gimdymo-man matyt pasiseke biggrin.gif visi buvo geri ir man ,ir vaikui ax.gif o viena rezidente, net masaziuka vaikui ismokino daryt ax.gif su pirmu vaiku -reikia pasidziaugt ir rezidentemis, jos geros buvo, daznai ateidavo pasiteiraut kaip vaikelis, ar siaip neskauda...su antru irgi daznai ateidavo i palata ir gydytoja, ir rezidentes, o Su 3-pasaka Trakuose, prieziura auksine, man atrodo ne kiekvoj vilniaus igoninej taip galima rast ax.gif biggrin.gif visur isleisdavo 4 para ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 17 kovo 2016 - 09:36
QUOTE(Jolale @ 2016 03 17, 09:17)

Gla kas planuoja artimiausiu metu naudoti 30 proc. koduką? Jungčiausi ir aš su mažu krepšiuku.
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2016 03 17, 08:17)

Kad tas kodukas -30 kur buvo gal dar ir dabar galiojantis rubams, neminusuoja dviratukams.

Pirma diena lyg minusavo, po to panaikino.

O ar yra koks dar kad - 30 galiotu dviraciams nezinia, nes temoj klausiau kelis kartus, bet arba nieks tokio neturi arba nezino.
Atsakyti

Galiu parinkti http://www.cocooncenter.co.uk

rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas iki 2.5 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Atsakyti
Gal kuri nesenai pirko is feelunique? Ar gerai supratau, nemokamas siuntimas i LT dabar tik nuo 30sv verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2016 03 17, 12:10)
Gal kuri nesenai pirko is feelunique? Ar gerai supratau, nemokamas siuntimas i LT dabar tik nuo 30sv verysad.gif

Tiesa.. Padare nemokama tik nuo 40 eur verysad.gif
Dar sian gavau meila, kad kazkoks vip sale. Su kodu VIPKEY prekems is sios grupes 25% nuolaida http://www.feeluniqu...tSale_170316_EU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 17 kovo 2016 - 10:14
QUOTE(Positive* @ 2016 03 17, 10:10)

Taip, perkant virš 30 sv. siunčia nemokamai 4u.gif
Lithuania, FREE Delivery over £30
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 16, 23:25)
Tai KMUK juodas minusas, nes ten dabar kaip užsienyje, po sklandaus gimdymo tik parą laiko  po CP 3paras ir namo.
Tik nežinau ar čia džiaugtis dėl to, ta para baugiai skamba

Po sklandaus gimdymo KMUK laiko 2 paras, nes dvieju paru kudikis gauna skiepa. Jei kauniete, gali pasiulyt namo ir po paros (gali pasiulyt, o jus galit nesutikt). Bet sekancia diena turesit sugrizti skiepui.
Atsakyti