I tema REKOMENDACIJA (as su antru vaiku is ligonines isejau po paros - greit ir skiepams visa vaiku "partija" suorganizavo, ir palaiminima dave)
Vaikams pirkom lenkiska dviaukste lovyte, atskyrem, nuemem kopeteles. Dabar turim dvi 90x200 lovas. Vienai visai nupjovem apsaugeles (mergaitei pastatem spintele prie lovos), bicui dar palikom krasteli. O ciuzinius, kurie buvo komplekte, apvilkom siutais is cia uzvalkalais http://sleepon.lt/66-uzvalkalai
Jungciausi myToys su dviratuku, jei 30% nuolaida taikoma
užvedžiau diskusiją
aš daug galėčiau komentuoti gydytojų darbą skirtingų pamainų,nes nei su vienu vaiku negavo padėkų Bet tik dar didesnę diskusiją iššauksiu... trys gimdymai - visi skirtingi ir trys skirtingos pamainos
turim savo nuomones- nes susidaro dažnu atveju iš gyvenimo patirties. kiekvienom ji skirtinga Aš gerbiu gydytojų darbą, niekada jiems neaiškinau ką ir kaip daryti..
tik va tos pagarbos pacientui,deja, pasigendu
o dėl kainodaros- bent vieni gimdymo namai panaikino mokestį mokamų palatų už visą laiką- ir imama pradžiai už dvi paras- ir kiekviena kita para-papildomai taip,kad apie vaiko ir mamos sveikatą jau man rodos norėtųsi ir kitos diskusijos šiuo atveju,kad palieka reikia nereikia . Juolab,kai visi tyrimai idealūs, pienukas atsiradęs. mano pačios būklės niekas netikrino iki pat išrašymo
Papildyta:
dėl naktinukų
atsiprasau sm narės,kuri ieskojo savo ir fotografavo,o as neatrasiau labai gėda,bet vis pamiršdavau
Nuvaziavau į Gariūnus. Nusipirkau 2vnt naktinukų su sagutėmis. naktinukai 8 eur ant šleikučių. lenkiški,smagūs o naktinukai su rankaovytėm ir daugiau atsisegantys plius chalatukas- 16 eur
bet čia tuose ilguose angaruose- arčiau baltarusų turgaus ir aišku Vilniuj naktinukai paprastučiai medvilnianiai , pilkos spalvos..kadangi teko dažnokai man praplauti juos saltu vanderniu-plovėsi puikiai
aš daug galėčiau komentuoti gydytojų darbą skirtingų pamainų,nes nei su vienu vaiku negavo padėkų Bet tik dar didesnę diskusiją iššauksiu... trys gimdymai - visi skirtingi ir trys skirtingos pamainos
turim savo nuomones- nes susidaro dažnu atveju iš gyvenimo patirties. kiekvienom ji skirtinga Aš gerbiu gydytojų darbą, niekada jiems neaiškinau ką ir kaip daryti..
tik va tos pagarbos pacientui,deja, pasigendu
o dėl kainodaros- bent vieni gimdymo namai panaikino mokestį mokamų palatų už visą laiką- ir imama pradžiai už dvi paras- ir kiekviena kita para-papildomai taip,kad apie vaiko ir mamos sveikatą jau man rodos norėtųsi ir kitos diskusijos šiuo atveju,kad palieka reikia nereikia . Juolab,kai visi tyrimai idealūs, pienukas atsiradęs. mano pačios būklės niekas netikrino iki pat išrašymo
Papildyta:
dėl naktinukų
atsiprasau sm narės,kuri ieskojo savo ir fotografavo,o as neatrasiau labai gėda,bet vis pamiršdavau
Nuvaziavau į Gariūnus. Nusipirkau 2vnt naktinukų su sagutėmis. naktinukai 8 eur ant šleikučių. lenkiški,smagūs o naktinukai su rankaovytėm ir daugiau atsisegantys plius chalatukas- 16 eur
bet čia tuose ilguose angaruose- arčiau baltarusų turgaus ir aišku Vilniuj naktinukai paprastučiai medvilnianiai , pilkos spalvos..kadangi teko dažnokai man praplauti juos saltu vanderniu-plovėsi puikiai
del gydytoju prieziuros po gimdymo-man matyt pasiseke visi buvo geri ir man ,ir vaikui o viena rezidente, net masaziuka vaikui ismokino daryt su pirmu vaiku -reikia pasidziaugt ir rezidentemis, jos geros buvo, daznai ateidavo pasiteiraut kaip vaikelis, ar siaip neskauda...su antru irgi daznai ateidavo i palata ir gydytoja, ir rezidentes, o Su 3-pasaka Trakuose, prieziura auksine, man atrodo ne kiekvoj vilniaus igoninej taip galima rast visur isleisdavo 4 para
QUOTE(Jolale @ 2016 03 17, 09:17)
Gla kas planuoja artimiausiu metu naudoti 30 proc. koduką? Jungčiausi ir aš su mažu krepšiuku.
QUOTE(Jolale @ 2016 03 17, 08:17)
Kad tas kodukas -30 kur buvo gal dar ir dabar galiojantis rubams, neminusuoja dviratukams.
Pirma diena lyg minusavo, po to panaikino.
O ar yra koks dar kad - 30 galiotu dviraciams nezinia, nes temoj klausiau kelis kartus, bet arba nieks tokio neturi arba nezino.
Galiu parinkti http://www.cocooncenter.co.uk
rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur)
primenu kad i Lt prisideda kiekvienai prekei prekei 5%, 9% arba 21%-(pamatyti galite kiek prisideda , idejus preke i krepseli)
Kedainiai, galiu persiusti lpexpress pastomatu (siuntimas iki 2.5 eur)
Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt
uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
Gal kuri nesenai pirko is feelunique? Ar gerai supratau, nemokamas siuntimas i LT dabar tik nuo 30sv
QUOTE(Positive* @ 2016 03 17, 12:10)
Gal kuri nesenai pirko is feelunique? Ar gerai supratau, nemokamas siuntimas i LT dabar tik nuo 30sv
Tiesa.. Padare nemokama tik nuo 40 eur
Dar sian gavau meila, kad kazkoks vip sale. Su kodu VIPKEY prekems is sios grupes 25% nuolaida http://www.feeluniqu...tSale_170316_EU
QUOTE(Positive* @ 2016 03 17, 10:10)
Taip, perkant virš 30 sv. siunčia nemokamai
Lithuania, FREE Delivery over £30
QUOTE(Kimora @ 2016 03 16, 23:25)
Tai KMUK juodas minusas, nes ten dabar kaip užsienyje, po sklandaus gimdymo tik parą laiko po CP 3paras ir namo.
Tik nežinau ar čia džiaugtis dėl to, ta para baugiai skamba
Tik nežinau ar čia džiaugtis dėl to, ta para baugiai skamba
Po sklandaus gimdymo KMUK laiko 2 paras, nes dvieju paru kudikis gauna skiepa. Jei kauniete, gali pasiulyt namo ir po paros (gali pasiulyt, o jus galit nesutikt). Bet sekancia diena turesit sugrizti skiepui.