Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 00:36)
Ne hepatito antras duris?

Gali buti, nepamenu doh.gif

___

Kad i ta tema.. Kalbant ne apie GN. Paguldo i skyriu, savaitgalis.. Tipo kazkas teikiasi ateiti paziureti? Ateina dvi jaunos rezidentes. NET NEPRIEINA prie vaiko! Tik paklausia - nusiskundimu yra? Tai gal prieik, pati paziek. Sakiau VON - veskit man gydytoja. Tada atejo gydytoja is kito auksto.

Cia ypac gera prieziura savaitgaliais cool.gif Ir taip santaruose.. ne provincijoj.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 17, 00:31)
oi, mamos, tai qi namai yra namai smile.gif aš penktadienį paqimdžiau ir jau vakare būčiau sutikus lėkt namo biggrin.gif paleido sekmadienį ryte, tai aš vos sulaukiau mb biggrin.gif ir tai buvo pirmas  2.gif su kitu qalėčiau varyt namo tiesiai iš qimdyklos biggrin.gif

Nebijau aš buvimo su vaiku ir kad išleidžia kuo greičiau čia tik pliusas, bet esmė tame, kad nespėja jokių tyrimų ir skiepų padaryti, paskui su trijų ar penkių parų kūdikių turi pats važiuoti į KMUK apžiūrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 17, 00:39)
Gali buti, nepamenu doh.gif

___

Kad i ta tema.. Kalbant ne apie GN. Paguldo i skyriu, savaitgalis.. Tipo kazkas teikiasi ateiti paziureti? Ateina dvi jaunos rezidentes. NET NEPRIEINA prie vaiko! Tik paklausia - nusiskundimu yra? Tai gal prieik, pati paziek. Sakiau VON - veskit man gydytoja. Tada atejo gydytoja is kito auksto.

Cia ypac gera prieziura savaitgaliais  cool.gif Ir taip santaruose.. ne provincijoj.

niekaip negaliu susilaikyti doh.gif
o rezidentes - tai cia kas? ale valytojos? kada pasikeis poziuris? tai irgi gydytojos, turincios medicinos gydytojo licenzija ir drasiai galincios ivertinti bukle.
As tai ir nenoreciau, kad vaiksciotu prie naujagimio be reikalo, niekas kitas uz mama geriau nezino, ar jos vaikui viskas gerai, o personalas eina is palatos i palata, nuo paciento prie paciento, pagalvokit apie infekciju platinimo galimybe...
trecia, pacios kultura ("VON""pati paziek") tai tikrai kaip is gilios provincijos, ten ir reikejo vaziuoti, o ne i santorus...

Atsiprasau kitu uz poster_offtopic.gif , iseinu, todel atsakymo galit nebesivargint rasyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 17 kovo 2016 - 00:13
O merginos esate pirkusios per eshopwedrop? Patikimas vežėjas? Pirmą kartą pirkau ir neaišku kaip baigsis su mano dviem siuntom unsure.gif Vezėjas, turėję pargabenti krovinį į LT pateko į kriminalinį nusikaltimą - kol miegojo buvo apsvaigintas o siuntos (neaišku ar visos) pavogtos. Tokią info gavau iš jų. Tikiuosi, bent kompensuos už prarastą krovinį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 03 17, 06:19)
O merginos esate pirkusios per eshopwedrop? Patikimas vežėjas? Pirmą kartą pirkau ir neaišku kaip baigsis su mano dviem siuntom  unsure.gif Vezėjas, turėję pargabenti krovinį į LT pateko į kriminalinį nusikaltimą - kol miegojo buvo apsvaigintas o siuntos (neaišku ar visos) pavogtos. Tokią info gavau iš jų. Tikiuosi, bent kompensuos už prarastą krovinį  verysad.gif

Aš iš eshopwedrop pirkau prekes iš Vokietijos. Tikrai pfu pfu viskas sklandžiai atkeliavo
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2016 03 17, 00:11)
niekaip negaliu susilaikyti doh.gif
o rezidentes - tai cia kas? ale valytojos? kada pasikeis poziuris? tai irgi gydytojos, turincios medicinos gydytojo licenzija ir drasiai galincios ivertinti bukle.
As tai ir nenoreciau, kad vaiksciotu prie naujagimio be reikalo, niekas kitas uz mama geriau nezino, ar jos vaikui viskas gerai, o personalas eina is palatos i palata, nuo paciento prie paciento, pagalvokit apie infekciju platinimo galimybe...
trecia, pacios kultura ("VON""pati paziek") tai tikrai kaip is gilios provincijos, ten ir reikejo vaziuoti, o ne i santorus...

Atsiprasau kitu uz  poster_offtopic.gif , iseinu, todel atsakymo galit nebesivargint rasyti...

Nesinervuokit 4u.gif . Mes gi žinom, jei ne rezai, tai nebūtų kam dirbt 3 lygio ligoninėse smile.gif
Atsakyti
Gal kuri is kaunieciu dar uzsakineja is cocconcenter? Prisijungciau su mazdaug 20eur (arba 50) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 16, 22:54)
Kažkaip neįtikėtinai juokingai skamba, ypač jei tas akušerinis didmiesty. Visos ne privačios ligoninės dirba į minusą ir skurdina mokesčių mokėtojų kišenes hihihi.gif

Aš ne medikė, šiuo klausimu pasisakyt negaliu, tačiau nematau prasmės ir gydytojui, kuris dirbo didžiausioje sostinės ligoninėje, prasmės man tokius dalykus meluot. Juolab, kad kitose pasaulio šalyse, jei vaikas ir mama sveiki, išleidžia namo po paros.Dėl to skiepo, tai irgi maža problema, nes po gimdymo vis tiek į namus turi atvykti gydytoja apžiūrėt, tuo pačiu ir paskiepyt galėtų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dar į paspirtukų temą: kaip su Micro SPRITE? Nėra tie ratukai labai maži? Juk idealiu asfaltu nedaug tenka važiuot- daugiau šaligatviais ar pan- nedarda labai? blush2.gif
Noriu nedrąsiam 7-ečiui ir mąstau... Vyras sako ratukai maži blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2016 03 17, 08:34)
Labas rytas 4u.gif
Dar į paspirtukų temą: kaip su Micro SPRITE? Nėra tie ratukai labai maži? Juk idealiu asfaltu nedaug tenka važiuot- daugiau šaligatviais ar pan- nedarda labai?  blush2.gif
Noriu nedrąsiam 7-ečiui ir mąstau... Vyras sako ratukai maži  blush2.gif

Ratukai maži. Bet aš pati su juo važiuodama net nesusimąsčiau kad kažkas gali būt. Garso jie jokio neleidžia nes jie minkšti. O vaikas baldielina su tuo paspirtu.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 17, 07:32)
Aš ne medikė, šiuo klausimu pasisakyt negaliu, tačiau nematau prasmės ir gydytojui, kuris dirbo didžiausioje sostinės ligoninėje, prasmės man tokius dalykus meluot. Juolab, kad kitose pasaulio šalyse, jei vaikas ir mama sveiki, išleidžia namo po paros.Dėl to skiepo, tai irgi maža problema, nes po gimdymo vis tiek į namus turi atvykti gydytoja apžiūrėt, tuo pačiu ir paskiepyt galėtų.

Namuose skiepų bent jau Lietuvoje niekas nedarytų. Tam skirtas skiepų kabinetas ar procedūrinis kabinetas kuris ne šiaip kambarys, o turi gaivinimo įrangą, neduokdie vienam iš milijono įvyktų anafilaksinė reakcija į skiepą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2016 03 17, 09:46)
Namuose skiepų bent jau Lietuvoje niekas nedarytų. Tam skirtas skiepų kabinetas ar procedūrinis kabinetas kuris ne šiaip kambarys, o turi gaivinimo įrangą, neduokdie vienam iš milijono įvyktų anafilaksinė reakcija į skiepą  schmoll.gif

Jus neteisi 4u.gif yra (bent jau Vilniuje) privaciu gydytoju is oficialiai veikianciu privaciu kliniku, kuriuos issikvieti i namus kasmenesinei apziurai (kudikiui), jie ir krauja paima ir vaika paskiepija
Atsakyti