Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(RAbies @ 2016 03 16, 22:55)
Slykstu skaityti!

1. Su teksto suvokimu problemikes? g.gif Ne as rasiau ta teorija!
2. As bloga mama, kad nepasilikau ligoninej girdyti misinuko, o grizau namo pati maitinti? (iki 2 metu maitinu). Tyrimai buvo tobuli. 'Gydymas' - primaitinimas.
Tai pries savo demagogijas dar karta perskaitykite, ka cituojate.

Sekmytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 kovo 2016 - 23:18
Mamos,kokius zuvies taukus rekomenduotumete paaugliuu ar suaugusiam is iherbo?;)ka be haliurono ar resveratrolio gero odai musu atradote iherb?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 03 16, 23:01)
O tos servetėlės vienkartinės? Ir jos nedrėgnos o sausos?

jų ir sausų turėtų būti, ir drėgnų... prisiminiau, koks tai gėris ir patogumas iš gyvenimo JAV, ten gana populiarus reikalas... tik servetėlės vienkartinės...
Atsakyti
Kur ieskoti graziu naktinuku ar pizamu trumpom rankovem nesciom ir maitinanciom? Uz patrauklia kaina biggrin.gif mothercare labai nuostabu komplektuka maciau, bet kainele... doh.gif su pirmu vaiku siunciaus is kazkokie s LT pardes, tai naktiniai taip istiso, kad turbut dar trys as tilptu biggrin.gif ten kur krutines dalis, vos ne iki bambos nukaro biggrin.gif siaubelis kazkoks biggrin.gif
Nenoriu ten kazkokiu sexy, noriu tiesiog graziu, tvarkingu, simpatisku naktinuku ar pizamos, kad laikytu forma po isplovimo biggrin.gif
Sitas komplektas atrodo fainuolis, nors vasara gimdant turbut bus nusutimas GN biggrin.gif
http://www.mothercar...default,pd.html
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 03 16, 19:59)
Merginos, ar galite pasakyti per kiek laiko is myToys atkeliauja prekes?

Uzsakiau vasario 26 diena 12 prekiu. Viena is ju dar vis neatkeliavus... Nuo Kovo 7d. matau ja DHL puslapye, bet LPexpres pslapi j taip ir nepersikele kolkas... Jau nusibodo laukt.
O preke brangi. 180 eur... Parasiau laiska Mytoysui, tikiuosi sureaguos ir prasys kur ia kas uzstrigo...
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 16, 23:19)
Uzsakiau vasario 26 diena 12 prekiu. Viena is ju dar vis neatkeliavus... Nuo Kovo 7d. matau ja DHL puslapye, bet LPexpres pslapi j taip ir nepersikele kolkas... Jau nusibodo laukt.
O preke brangi. 180 eur... Parasiau laiska Mytoysui, tikiuosi sureaguos ir prasys kur ia kas uzstrigo...

Man is kito psl buvo dingusi preke taip. Skambinau i pasta aiskintis. Ten jie pagal nr mato kur ta siunta Lietuvoj plavineja. Skambinau kelias dienas is eiles. Jokios reakcijos. Parasiau skunda i ju kokybe, tai sekanti ryta gavau siunta lotuliukas.gif aisku, pirmiausia pasukit i ta pasto info linija ir paklauskit kur jusu siuntinys, jei jau matys, kad kazkur Lt, tai galesit ir rimciau kazka aiskintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marija84 @ 2016 03 16, 23:11)
gero odai musu atradote iherb?

Si papilda giria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 17, 00:18)
Kur ieskoti graziu naktinuku ar pizamu trumpom rankovem nesciom ir maitinanciom?

Su tokiais uzsegimais man labiausiai patiko thumbup.gif Nebutina is specialiu ieskoti mirksiukas.gif

http://int.etam.com/...-646870946.html

http://int.etam.com/...-646242362.html
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 03 16, 20:24)
Dej,a tikrai pigiau nesigauna sad.gif
Dekui, apziurinesiu tiksliau - bet kolkas kiek nagrinejau - vistiek brangiau gaunais - nes lenkuose randu pvz viena laabai panasia lovyte (to paties dydia) - uz kokius 20e pigiau, BET... ten lovyte ir su ziuziniu ir su grotelem - o cia visa sita atskirai pirkti reikai - taigi gaunasi brangiau vistiek gerokai galutiniam variante sad.gif

Taigi vezkites tiesiai is lenkijos, dabar tiek tu vezeju yra, o daznai ir pacios firmos pasiulo atvezti pigiai.
Pussesere nama statesi, tai vie viska is lenkijos vezesi nuo iki ir jokiu problemu nekilo, sake pristatymas daznai dar pigesnis budavo nei Lietuvos firmu 50km atvezti biggrin.gif
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 16, 21:24)
Sveikinimai  wub.gif  4u.gif
Neskuba išleisti dėl paprastos priežasties (man mano privatus gydytojas išaiškino, anksčiau dirbęs ligoninėje) - už patį gimdymą ligoninei iš valstybės mokamos pakankamos mažos lėšos, tačiau už lovadienius po gimdymo ligoninė gauna nemažai, todėl pas mus neskuba išleisti gimdyvių namo smile.gif

Tai KMUK juodas minusas, nes ten dabar kaip užsienyje, po sklandaus gimdymo tik parą laiko po CP 3paras ir namo.
Tik nežinau ar čia džiaugtis dėl to, ta para baugiai skamba
Atsakyti
oi, mamos, tai qi namai yra namai smile.gif aš penktadienį paqimdžiau ir jau vakare būčiau sutikus lėkt namo biggrin.gif paleido sekmadienį ryte, tai aš vos sulaukiau mb biggrin.gif ir tai buvo pirmas 2.gif su kitu qalėčiau varyt namo tiesiai iš qimdyklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 17, 00:31)
oi, mamos, tai qi namai yra namai smile.gif

o mano tuometiniai namai buvo vos ne GN kiemas biggrin.gif

bet gi kazkoks skiepas 3ia para? man sita priezasti sakydavo, kodel neisleidzia anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 kovo 2016 - 23:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 17, 00:34)
o mano tuometiniai namai buvo vos ne GN kiemas biggrin.gif

bet gi kazkoks skiepas 3ia para? man sita priezasti sakydavo, kodel neisleidzia anksciau.

Ne hepatito antras duris?
Atsakyti