Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 13, 19:15)
Kuri ieškojot batutų, toysas duoda batutams -15%.

Man duoda isidejus i krepseli 30%, bet kad nesiuncia i LT verysad.gif verysad.gif

Gal kuri siuntet per pirkde.lt? batutas manau svers apie kokius 90 kg ( sisradau LT puslpapiuose) bet pas juos pristatyma rodo uz 50 kg - 66 eur, tai cia kainuos kokie 100 eur min. g.gif Aiksu vis tiek kur kas pigiau, nei pirkti LT, nes 4 m skersmens su pristatymu i LT gautusi apie 300 eur, o 3.66 m skersmens apie 250 eur g.gif
Atsakyti
QUOTE(iloiva26 @ 2016 03 13, 18:32)
Valandos bėgyje užsakinėsiu is AMAZON.FR, siusiuos per PA

Kaunas
iloiva26@gmail.com
Gal būtų norinčių pasidalint siuntimą iki UK, ir nuo UK pagal svorį.

Crocs gust po 16-18 eur  bigsmile.gif

Gal jau pabrango, nes kaina rodo po 19,24€
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 13, 21:24)
Gal jau pabrango, nes kaina rodo po 19,24€

siunčiant į UK, išeina apie 16. Tik siuntimas prisideda.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 13, 20:22)
"Pradžiuginot"  lotuliukas.gif
klausinėjau mergytės mamos, sakė neturi mėgstamo herojaus, tad gana sudėtinga. aš žinau, kad maniškiui viskas tinka, kas su žaibu makvynu (kol kas smile.gif tai gana paprasta išsinkt dovaną

maniškės 2,5 ir beveik 6 m. pamišusios dėl frozen anos ie elsos....tai tinka joms viskas, kur šios veikėjos yra.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 03 13, 21:21)
Man duoda isidejus i krepseli 30%, bet kad nesiuncia i LT verysad.gif  verysad.gif
Gal kuri siuntet per pirkde.lt?  batutas manau svers apie kokius 90 kg ( sisradau LT puslpapiuose) bet pas juos pristatyma rodo uz 50 kg - 66 eur, tai cia kainuos kokie 100 eur min. g.gif  Aiksu vis tiek kur kas pigiau, nei pirkti LT, nes 4 m skersmens su pristatymu i LT gautusi apie 300 eur, o 3.66 m skersmens apie 250 eur g.gif

Točnai. Jie juk didelių nesiunčia"
Bet reik tų pirkde.lt paklaust dėl matmenų.Svoris dar neviskas. Kaži kaip atrodo tas 4 ar 3,66 m diametro batutas supakuotas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 13, 19:15)
Kuri ieškojot batutų, toysas duoda batutams -15%.

kiek kainuoja siuntimas is mytoys.de? smile.gif
Ai nesiuncia.. tik dabar pskaiciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 13 kovo 2016 - 21:03
Ačiū visoms už gaires dėl dovanų, dabar jau bent turiu orientyrą. Žinau tikrai, kad Play Doh tikrai nedovanosim, nes paskutinį kart kai buvom mergytės gimtadienyje, tai trys poros svečių tą patį Play doh dovanojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 13, 20:20)
Maniškiai jau trečią Dobble nesenai gavo

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 13, 21:03)
Žinau tikrai, kad Play Doh tikrai nedovanosim, nes paskutinį kart kai buvom mergytės gimtadienyje, tai trys poros svečių tą patį Play doh dovanojo smile.gif

kaip man patikdavo gift receipts JAV, kartu su dovana... būtent dėl tokių atvejų, kai jos dubliuojasi...
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 03 13, 20:21)
Man duoda isidejus i krepseli 30%, bet kad nesiuncia i LT verysad.gif  verysad.gif
Gal kuri siuntet per pirkde.lt?  batutas manau svers apie kokius 90 kg ( sisradau LT puslpapiuose) bet pas juos pristatyma rodo uz 50 kg - 66 eur, tai cia kainuos kokie 100 eur min. g.gif  Aiksu vis tiek kur kas pigiau, nei pirkti LT, nes 4 m skersmens su pristatymu i LT gautusi apie 300 eur, o 3.66 m skersmens apie 250 eur g.gif

O koki nusiziurejot?
Atsakyti
Patarkit kur ieškoti suknelių, kad į teatrą tiktų. Asos, Next, Marks and Spencer ir Yoox žiūrėjau.
Atsakyti
laba,
ar buna kur dar pigesne kaina? gal kuri princese turi tokia virtuvele? ar patinka?
http://www.windeln.d...t...kĆ¼che.html
Atsakyti
O per ką siunčia tas windeln ? Nes sumokėjau, o dabar daėjo jog telefono numerio tai niekur neprašė nurodyti, ar aš praleidau. g.gif
Atsakyti