Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar nekyla problemų su asda, jei nuolat pirkau į UK adresą, o noriu pirkt tiesiai į LT?
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 03 16, 18:46)
Esam keturiese. Kam dar saldainių? ax.gif

As tikriausiai ir prisijungsiu;)

Tik galvoju, kaip siam psl surasti tu kai buna balti pusti bet neguminukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 16, 20:21)
Damos,

Crazy8 rubeliai didinti/mazinti? g.gif (jei aktualu, Rudaplauke renka su 30 off).

mes kiek turim, tai visi atitinka jų dydžių lentelę.
Atsakyti
ačiū mergaitės už sveikinimus smile.gif 4u.gif
pabėgom šian namo jau biggrin.gif nors norėjo 3-4 paras laikyti,kažko pas mus neskuba namo išleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 16, 21:04)
ačiū mergaitės už sveikinimus smile.gif  4u.gif
pabėgom šian namo jau biggrin.gif nors norėjo 3-4 paras laikyti,kažko pas mus neskuba namo išleisti smile.gif

Sveikinimai wub.gif 4u.gif
Neskuba išleisti dėl paprastos priežasties (man mano privatus gydytojas išaiškino, anksčiau dirbęs ligoninėje) - už patį gimdymą ligoninei iš valstybės mokamos pakankamos mažos lėšos, tačiau už lovadienius po gimdymo ligoninė gauna nemažai, todėl pas mus neskuba išleisti gimdyvių namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 16, 20:49)
As tikriausiai ir prisijungsiu;)

Tik galvoju, kaip siam psl surasti tu kai buna balti pusti bet neguminukai doh.gif

Marshmallow?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 16, 20:30)
Marshmallow?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 16, 21:24)
Sveikinimai  wub.gif  4u.gif
Neskuba išleisti dėl paprastos priežasties (man mano privatus gydytojas išaiškino, anksčiau dirbęs ligoninėje) - už patį gimdymą ligoninei iš valstybės mokamos pakankamos mažos lėšos, tačiau už lovadienius po gimdymo ligoninė gauna nemažai, todėl pas mus neskuba išleisti gimdyvių namo smile.gif

Kaip mane tai nervuoja doh.gif Man sake pasilikti, nes mazai svoris augo (krito) - tai del primaitinimo, matai namie (antras gi vaikas) misinuko nesugebesiu duot? Ir nedaviau, namu sienos padeda greiciau paciai pradeti maitinti. Stresas man ta ligonine unsure.gif

Bluntei balionas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 kovo 2016 - 20:45
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 16, 21:44)
Kaip mane tai nervuoja doh.gif Man sake pasilikti, nes mazai svoris augo (krito) - tai del primaitinimo, matai namie (antras gi vaikas) misinuko nesugebesiu duot? Ir nedaviau, namu sienos padeda greiciau paciai pradeti maitinti. Stresas man ta ligonine unsure.gif

Bluntei balionas 4u.gif

Mum daug priezasciu rado biggrin.gif mano - kraujo grupe-vaiko plius. Didelis svoris-gliukoze ir geltos tyrimai biggrin.gif zodziu buvo nusiteike, sako pailsek nuo vaiku. Sakau kad as pasiilgau panu. Jauciuos super. Vaikas uzsipumpavo pienuko jau. Ir pabegom biggrin.gif Ne su sypsena bet isleido smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Bluntei 4u.gif as zinokit atviksciai - bijojau su savo mergyte namo vaziuot lotuliukas.gif pirmas vaikas, nors pienas bego, ale maitint sunkiai sekes - tai prasiau, lad laikytu ligoninej lotuliukas.gif 6 dienas isbuvom blink.gif dabar man atrodo antra diena prasyciaus isleidziama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 16, 17:30)

Vasario mėn pabaigoje 60% nuolaida buvo. Dabar vienintelis geras dalykas - free ship. O kainos tai neypatingos, ypač vertinant pastarųjų metų aberio kokybę.
Atsakyti
Panos, ieškau tokios šluotos
user posted image
Ant jos tvirtinasi vienkartinės drėgnos servėtėlės, LT nieko panašaus nerandu doh.gif o UK šitos firmos kur paveikslėly nepigios, aš Ispanijoj buvau pirkusi už kelis eurus..
Atsakyti