Ar nekyla problemų su asda, jei nuolat pirkau į UK adresą, o noriu pirkt tiesiai į LT?
QUOTE(Fitzy @ 2016 03 16, 18:46)
Esam keturiese. Kam dar saldainių?
As tikriausiai ir prisijungsiu;)
Tik galvoju, kaip siam psl surasti tu kai buna balti pusti bet neguminukai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 16, 20:21)
Damos,
Crazy8 rubeliai didinti/mazinti? (jei aktualu, Rudaplauke renka su 30 off).
Crazy8 rubeliai didinti/mazinti? (jei aktualu, Rudaplauke renka su 30 off).
mes kiek turim, tai visi atitinka jų dydžių lentelę.
ačiū mergaitės už sveikinimus
pabėgom šian namo jau nors norėjo 3-4 paras laikyti,kažko pas mus neskuba namo išleisti
pabėgom šian namo jau nors norėjo 3-4 paras laikyti,kažko pas mus neskuba namo išleisti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 16, 21:04)
ačiū mergaitės už sveikinimus
Sveikinimai
Neskuba išleisti dėl paprastos priežasties (man mano privatus gydytojas išaiškino, anksčiau dirbęs ligoninėje) - už patį gimdymą ligoninei iš valstybės mokamos pakankamos mažos lėšos, tačiau už lovadienius po gimdymo ligoninė gauna nemažai, todėl pas mus neskuba išleisti gimdyvių namo
QUOTE(D'esire @ 2016 03 16, 20:49)
As tikriausiai ir prisijungsiu;)
Marshmallow?
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 16, 21:24)
Sveikinimai
Neskuba išleisti dėl paprastos priežasties (man mano privatus gydytojas išaiškino, anksčiau dirbęs ligoninėje) - už patį gimdymą ligoninei iš valstybės mokamos pakankamos mažos lėšos, tačiau už lovadienius po gimdymo ligoninė gauna nemažai, todėl pas mus neskuba išleisti gimdyvių namo
Kaip mane tai nervuoja Man sake pasilikti, nes mazai svoris augo (krito) - tai del primaitinimo, matai namie (antras gi vaikas) misinuko nesugebesiu duot? Ir nedaviau, namu sienos padeda greiciau paciai pradeti maitinti. Stresas man ta ligonine
Bluntei balionas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 16, 21:44)
Kaip mane tai nervuoja Man sake pasilikti, nes mazai svoris augo (krito) - tai del primaitinimo, matai namie (antras gi vaikas) misinuko nesugebesiu duot? Ir nedaviau, namu sienos padeda greiciau paciai pradeti maitinti. Stresas man ta ligonine
Bluntei balionas
Bluntei balionas
Mum daug priezasciu rado mano - kraujo grupe-vaiko plius. Didelis svoris-gliukoze ir geltos tyrimai zodziu buvo nusiteike, sako pailsek nuo vaiku. Sakau kad as pasiilgau panu. Jauciuos super. Vaikas uzsipumpavo pienuko jau. Ir pabegom Ne su sypsena bet isleido
Sveikinimai Bluntei as zinokit atviksciai - bijojau su savo mergyte namo vaziuot pirmas vaikas, nors pienas bego, ale maitint sunkiai sekes - tai prasiau, lad laikytu ligoninej 6 dienas isbuvom dabar man atrodo antra diena prasyciaus isleidziama
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 16, 17:30)
Vasario mėn pabaigoje 60% nuolaida buvo. Dabar vienintelis geras dalykas - free ship. O kainos tai neypatingos, ypač vertinant pastarųjų metų aberio kokybę.
Panos, ieškau tokios šluotos
Ant jos tvirtinasi vienkartinės drėgnos servėtėlės, LT nieko panašaus nerandu o UK šitos firmos kur paveikslėly nepigios, aš Ispanijoj buvau pirkusi už kelis eurus..
Ant jos tvirtinasi vienkartinės drėgnos servėtėlės, LT nieko panašaus nerandu o UK šitos firmos kur paveikslėly nepigios, aš Ispanijoj buvau pirkusi už kelis eurus..