Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

o si virtuvele su vandenuku?
http://www.windeln.d...t...kĆ¼che.html
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 16, 17:38)
http://www.mytoys.de...3.01.22/4156323 gal kas gali psakyti, sitas tikrai ziemai skirtas ? vaikai jusu eidavo su juo I lauka prie minus 10 , ar nelabai su tokiu eisi ? ir gal kas pripirko per daug kai buvo didele nuolaida smile.gif))) pamaciau sian ant kito vaiko, na taip man jo reikia kitai ziemai. kokiu 86 jei atitinka dydis ar 92 jei mazintas:) jei kas turi rasykite I az smile.gif

Tai vakar berods per TV3 žinias rodė vaikiuką su tokiu kombiu, kur mama apie pašalpas kalbėjo smile.gif. Aš irgi pagalvojau, kad visai nieko atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 16, 19:30)
Tai vakar berods per TV3 žinias rodė vaikiuką su tokiu kombiu, kur mama apie pašalpas kalbėjo smile.gif. Aš irgi pagalvojau, kad visai nieko atrodo smile.gif

mes tokį turėjome, tai ne tik prie -10, bet ir prie -20 tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 03 16, 16:09)
renku https://www.worldofsweets.de/. Vilnius (šiaurės miestelis - darbo metu, perkūnkiemis - po darbo)
Reikėtų bent 6 perkančių, kad siuntimas ne daugiau 3 eur gautųsi 4u.gif
Pirksiu tik tuo atveju jei susirinks.

Esam keturiese. Kam dar saldainių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 03 16, 19:46)
Esam keturiese. Kam dar saldainių? ax.gif

man 4u.gif kur siust uzsakyma 4u.gif bet as paimsiu ne saldainius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 16 kovo 2016 - 18:54
Merginos, ar galite pasakyti per kiek laiko is myToys atkeliauja prekes?
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 03 16, 19:59)
Merginos, ar galite pasakyti per kiek laiko is myToys atkeliauja prekes?

Jie rašo apie 10-12 d.d, bet siuntinys atkeliavo per 7 d.d.
Atsakyti
Tai siandien uzsakius kaip ir butu vilties gaut iki velyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 03 16, 20:04)
Tai siandien uzsakius kaip ir butu vilties gaut iki velyku  g.gif

Rizikuoti gal ir galima, bet Vokietijoje nuo 20-28 d. beveik kas antrą dieną nedarbo dienos - krūva švenčių, tai kaip Mytoys darbuosis sunku pasakyti...
Atsakyti
Damos,

Crazy8 rubeliai didinti/mazinti? g.gif (jei aktualu, Rudaplauke renka su 30 off).
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 13, 00:44)
Pasisiutus,o gal verta susirasti koki vietini staliu,kuris paprastas medines lovas padarytu?
As ieskojau pirkt, paskui i baldininkus kreipiausi, bet man kosmoso kainas jie skaiciavo is plokstes, tai galu gale stalius padare is medzio pigiausiai. Labai patenkinta esu  cool.gif

Dej,a tikrai pigiau nesigauna sad.gif

QUOTE(zittute @ 2016 03 13, 09:51)
mes vaiku kambario baldus pirkom is www.namuakcentai.lt ,

Dekui, apziurinesiu tiksliau - bet kolkas kiek nagrinejau - vistiek brangiau gaunais - nes lenkuose randu pvz viena laabai panasia lovyte (to paties dydia) - uz kokius 20e pigiau, BET... ten lovyte ir su ziuziniu ir su grotelem - o cia visa sita atskirai pirkti reikai - taigi gaunasi brangiau vistiek gerokai galutiniam variante sad.gif

QUOTE(amusante20 @ 2016 03 13, 10:36)
mes tai irgi prieš pusmetį sprendėm klausimą, kokią lovą pirkti, kambarys nedidelis, o dviaukštės lovos nesinorėjo, o dvi atskiros viengulės lovos praktiškai užimtų visą kambarį,  tai pasirinkome tokį variantą https://www.b-a.eu/p...ska-lova-anatol, dydis toks, kad telpu ir aš pati, na žodiu, kolkas esu patenkinta, bet dar neilgai naudojam....

Aciu - bet atmeciau si varianta irgi praktiskai iskato - zinau kad mums net labai netinkamas vairantas, juo labiau kad lovas planuoju tikrai ne 5 metams (dabar jau bus 3 metai dvyniams) - noriu kaip minimum iki 10-15m kad butu - tia na tikrai nemiegos tokioj visa laika iki paauglystes...

O siaip dekui visoms atsakiusioms wink.gif Butinai ieskosiu, ziuresiu ir lyginsiu... bet kolkas pigiau kaip lenkuose vistiek neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2016 03 16, 19:24)
lenkuose randu pvz viena laabai panasia lovyte (to paties dydia) - uz kokius 20e pigiau, BET... ten lovyte ir su ziuziniu ir su grotelem - o cia visa sita atskirai pirkti reikai - taigi gaunasi brangiau vistiek gerokai galutiniam variante sad.gif

aš savo bernams esu pirkus dviaukštę lovą, iš čia, tai ir grotelės, ir čiužiniai buvo kartu, mokėti atskirai nereikėjo... pažiūrėkit, gal rasit ką tinkamo už Jums prieinamą kainą 4u.gif
Atsakyti