Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(irmante @ 2016 03 16, 09:53)
jau gavau, atsiunte mergaite

O kokia nauda tai, kuri atsiunte pakvietima?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 16, 10:32)
Merginos,gal kuriai nesunku butu pamatuot Vertbaudet kelnes 135 ugio vaikui (pagal ju size charta ko gero 9 arba 10)?buciau labai dekinga...reik vaikui kelniu,uzknisa paskui tie grazinimai kai nepataikai verysad.gif

Ir dar-ar vertbaudet.co.uk priima musu korteles?ten kazkaip pigiau nei com g.gif

Man vertbaudet pačios pačiausios, mano super lieknam bernaičiui. Turim plono džinso slimukus 10 m. tai visas ilgis 84, vidinis 64, o liemuo apie 30. Jam dabar 10 metų, o ūgis 141, tai jau ant ribos norisi ilgesnių, bet apsitempia labai gražiai, sunku jam tokiam lieknam nupirkt kad neplatu būtų. Dar turim 12m. tai visas ilgis 92, o vidinis 63, tai nešiosim jau manau rudenį tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 03 15, 19:12)
As ir baisiai susinervinau,kai pamaciau siandien nuolaida. Gal ir man bandyti,taip kaip jus darote  g.gif o grazinimas vis dar nemokamas?

Nemokamas wink.gif

QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 20:36)
Dėkui, kaip suprantu ten parduotuvė http://www.daneka.lt/ bus? Ar didelis kainų skirtumas buvo nei pas kitus?

Mums pigiau nei Daneka pasiūlė Darlinta (Bazėj) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 16, 11:55)
O kokia nauda tai, kuri atsiunte pakvietima?

Gauna 500 tasku, t.y 5 eur i windeln paskyra, jei pakviestasis pirma karta apsiperka uz 40 eur ir daugiau ir nuolaidos kodo laukely nurodo pakvietusiojo emaila. Nauda pakviestajam: 1000 tasku arba 10 eur i windeln saskaita sekanciam pirkimui.

As kiek siunciau pakvietimu, tik viena mergaite nurode mano pasta nuolaodos kodo lauke, nors siusdama visoms parasiau informacija del to. Kad nauda ne tik man, bet ir joms bus 10 eur nuolaida sekanciam pirkimui. Gal ne visos nori pasinaudot ta 10 eur nuolaida, bet tada ir pakvietimo nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mnarka @ 2016 03 16, 11:57)
Man vertbaudet pačios pačiausios, mano super lieknam bernaičiui. Turim plono džinso slimukus 10 m. tai visas ilgis 84, vidinis 64, o liemuo apie 30. Jam dabar 10 metų, o ūgis 141, tai jau ant ribos norisi ilgesnių, bet apsitempia labai gražiai, sunku jam tokiam lieknam nupirkt kad neplatu būtų. Dar turim 12m. tai visas ilgis 92, o vidinis 63, tai nešiosim jau manau rudenį tikrai.  smile.gif

Aciu labai! Na mum reiskia reik 9 dydzio, nes reik apie 80 cm ilgio kelnio, dabartines 75 cm dar nieko, bet ant ribos, smarkiai ilgesniu nereik. Reiks jamt ka nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 16, 08:30)
Kas dar neužsipirkote puodų, dienos pasiūlymas jums. Rosle 10 puodų rinkinys, kainavęs 604 eur, dabar kainuoja 167 eur
http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF

QUOTE(Maja Di @ 2016 03 16, 10:32)
Į LT, kaip suprantu, nesiunčia g.gif .

Siuncia i LT, siuntimo kaina reiketu pasiskaiciuoti, bet gaunasi pakankamai brangu, nurodytas svoris 14 kg:
Standardversand
(Zustellung 5-7 Werktage nach Versand)
alle anderen Artikel*
7,50 EUR pro Lieferung  + 2,50 EUR pro kg (anteilig)
Atsakyti
[quote=Extraordinary,2016 03 15, 23:55]
aš irgi susimokėjau, bet paskyroj nerodo, matyt jie ne automatiškai suveikia, reiks laukt ryto g.gif
Dėkui
Papildyta:
Gal kuri pirkote tokį ar panašų difuzerį? http://www.amazon.co...=...=UTF8&psc=1 jau taip gundausi..

pirkau si difuzoriu, tikrai patinka kokybe man http://www.amazon.co...GEXFSR3KS3S5RFZ
Atsakyti
Labas mamytes,
Gal kas turite atliekama Suslerio drusku 4 nr. As jau i pabaiga su siuo.
Ir turiu laisva pilna 8 nr. Gal kam reikia?

Noreciau rasti Kaune, kad siustis nereiketu.

Ar gal norinciu butu uzsisakyti, tai parinkciau uzsakyma.
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 03 16, 11:21)
Siuncia i LT, siuntimo kaina reiketu pasiskaiciuoti, bet gaunasi pakankamai brangu, nurodytas svoris 14 kg:
Standardversand
(Zustellung 5-7 Werktage nach Versand)
alle anderen Artikel*
7,50 EUR pro Lieferung  + 2,50 EUR pro kg (anteilig)

Aišku, ačiū, vokiškai nieko nesuprantu, bandžiau iki pirkimo daeit, tai pradžioj rašo , kad nepasirinktas siuntimo būdas (gal kažką ne taip supratau biggrin.gif ), paskui virš 200 kažkiek rodė kainą, bet nesurizikavau pirkti biggrin.gif . O tą jų visa kortelę gal verta įsigyt g.gif ir aplamai ar įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 16, 09:32)
Į LT, kaip suprantu, nesiunčia g.gif .

Siunčia
I LT:
Artikel: EUR 169,81
Verpackung & Versand: EUR 42,20
Gesamtbetrag: EUR 212,01

I UK
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 168,41
Verpackung & Versand: EUR 13,83
Gesamtbetrag: EUR 182,24

I DE
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 167,00
Verpackung & Versand: EUR 0,00
Gesamtbetrag: EUR 167,00

Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 16, 10:08)
As kiek siunciau pakvietimu, tik viena mergaite nurode mano pasta nuolaodos kodo lauke, nors siusdama visoms parasiau informacija del to. Kad nauda ne tik man, bet ir joms bus 10 eur nuolaida sekanciam pirkimui. Gal ne visos nori pasinaudot ta 10 eur nuolaida, bet tada ir pakvietimo nereikia  ax.gif

arba paprasčiausiai nepirko dar nieko...
aš irgi esu gavusi pakvietimą, bet nepirkau dar... jei kada pirksiu, įvesiu tos mergaitės emailą...

man draugė atsiuntė į Vertbaudet pakvietimą, tai gal tik po kelių mėnesių pirmą kartą pirkau... o kiek aš išsiuntus pakvietimų kitoms, tai dar nei viena tuo nepasinaudojo... nauda juk irgi abiems pusėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 16, 11:53)
Siunčia
I LT:
Artikel: EUR 169,81
Verpackung & Versand: EUR 42,20
Gesamtbetrag: EUR 212,01

I UK
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 168,41
Verpackung & Versand: EUR 13,83
Gesamtbetrag: EUR 182,24

I DE
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 167,00
Verpackung & Versand: EUR 0,00
Gesamtbetrag: EUR 167,00

Aišku, ačiū, vadinas teisingai viską dariau kai 212 mačiau ax.gif Truputi daugoka gaunas ax.gif
YOOX nebeduoda nemokamo siuntimo, nuolaidas duoda, net nemokamo siuntimo nebėr verysad.gif

Atsakyti