Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 20:36)
Dėkui, kaip suprantu ten parduotuvė http://www.daneka.lt/ bus? Ar didelis kainų skirtumas buvo nei pas kitus?

Mums geriausias kainas pasiūlė Elix prieš kelis metus, prie Tarp gėlių.
Atsakyti
sveikos smile.gif
ieskau begimo aprangos. gal kuri uzmatet geromis kainomis ir nebloga kokybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 15, 21:01)
Mums geriausias kainas pasiūlė Elix prieš kelis metus, prie Tarp gėlių.

o jie uzsakyneja konkrecius modelius ? ar riktis reikia is to ka turi ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 15, 20:46)
O man kokia tragedija su paštu. Mano paštas Kalvarijų g. Kažkokie nenormalūs siuntė gyvsidabrį paštu, kuris sudužo pašto skyriuj. Tai norėdami atsiimt bet kokią korespondenciją kulniuojam dabar į Gedo pr. Ir jokių žinių kada vėl atsidarys. Jei ką siųst arčiau yr Panorama. Bet belekokį šūdniekį gavus reik trenktis į prospektą kur nei prieit nei tuo labiau privažiuot sad.gif

as is LT ir is kineciu siunciausi pasto adresu.

Irasydavau
Vardas Pavarde
51 pastas
ju adresas
Iki pareikalavimo

ir viskas ok, daug metu taip siunciuosi, tik yra vienas niuansas nenesa lapuku su pranesimais, kai gauni siunta, tai tekdavo tiesiog praejus paklausti ar ner siuntos tokiu ir tokiu vardu. kadangi pastai prekybos centruose priemimo tasku kaip ir neturi, tu siuntu ne tiek ir daug pas juos, visada maloniai paziuredavo, bent jau IKi minsko pastas labai fainas. Nes zirmunams priklausantsi prie buvusio PA, total kosmar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 15 kovo 2016 - 21:16
Dėkui panos, apžiūrėsiu visas parduotuves. Mums jau greitai reikės.

QUOTE(egliene @ 2016 03 15, 22:06)
sveikos smile.gif
ieskau begimo aprangos. gal kuri uzmatet geromis kainomis ir nebloga kokybe? 4u.gif

H&M sportinė apranga man patinka, kainos geros.
Atsakyti
Mergsites, as vel biski me i tema blush2.gif gal zinote gerus baldzius, kurie dirba ir su medziu blush2.gif reikia vaikui lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 15, 21:06)
o jie uzsakyneja konkrecius modelius ? ar riktis reikia is to ka turi ?

Oi nežinau šito smile.gif. Mes susirašėm, ko mums reikia, ir išsiuntėm keliom firmom, už kiek galėtų pasiūlyti mūsų prekes, tai mažiausią Elix pasiūlė.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 19:35)
Patarkit kur LT geriausiai pirkti buitinę techniką: šaldytuvas, indaplovė, orkaitė, viryklė, mikrobangė. Tinka ir užsienis, tik turbūt niekas nesiunčia tokių daiktų  g.gif

Susigalvokit kokio modelio norit ir googlinkit. Bigbox.lt neblogos kainos. Bet siaip geresnes kainos Kaune, as savo preke radau neriba.lt ax.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje dar cocooncenter renkate? Mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
JMD, Nexto velvetkiu 128 dydzio ilgis 74 cm
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 15, 20:22)

Kas dėl vežimo klausė. Aš turiu su paprastais tais ratais,ne guminiais,tai ką žinau,niekuo neturiu kuo skųstis. Ne tos firmos aš turiu, bet esu labai patenkinta tuo vežimu biggrin.gif nemaišo tie ratai visai smile.gif

Na ne, vis tik imsiu guminiais ratais...
Ka tik pardaviau PP Book pop up modeli butent del kietos vaziuokles, na niekaip nesusigyvenau as su jos tarskalizmu... blush2.gif

Windeln ketvirtadieni pirkta preke dar neissiunte, penktadieni pirkta, jau ssiunte. Va tir suprask pagal ka jie ten siuncia... doh.gif
Atsakyti
Kad gauti PA adresą tikrai reikia pas juos vykti su asmens dokumentu?
Atsakyti